IVF duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
405
9.5.12 17:04
@beruska199 píše:
do ivf jsme sli protoza ja mam ucpanou nejakou cestu pres kterou se nechcou spermie dostat dal dve možnosti laperoskopie a nebo ivf společne s pritelem a doktorem jsme usoudili ze v nasem pripade je lepsi jit rovnou do ivf

Beru, tak to promiň, tady je asi šance na přirozené těhotenství nízká, ale kdo ví? Moc Ti přeju, aby to dobře dopadlo. A neuvažuješ, že byste případně tu laparoskopii zkusili? Jsi hodně mladá a četla jsem, že spousta ženských hned po laparoskopii otěhotněla.

Tak jsem se dneska pokoušela zjistit výsledky krve, ale bez úspěchu. Nejdříve měli v centru dvakrát obsazeno, pak že mě musí přepojit na doktora, aby mi výsledky řekl sám, jenže ten zrovna mluvil. Tak jsem si měla zavolat za dalších dvacet minut a zase mluvil, sestra mně pak nakázala být na telefonu, že do dvou minut mně zavolá sám… a od té doby uplynuly již téměř dvě hodiny. Ne že bych si dělala nějaké naděje, ale znamená to, že si budu muset zase večer pro jistotu píchnout dvě injekce a zbaštit tři tablety Estrofemu. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
9.5.12 17:15

@Ren-ca Tak to tě Renčo lituju.To teda není moc pěkný přístup.Vždyť musí vědět, jak klientkám ta psychika pracuje..U nás mi sestřička dokonce nabídla, jesli si to nechci hodit sama do laborky,abych nemusela čekat,až do půl druhý.Takže jsem výsledky věděla už o půl jedenáctý,takže za tři hoďky.A stejně to bylo nekonečný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
9.5.12 17:54
@Ren-ca píše:
Beru, tak to promiň, tady je asi šance na přirozené těhotenství nízká, ale kdo ví? Moc Ti přeju, aby to dobře dopadlo. A neuvažuješ, že byste případně tu laparoskopii zkusili? Jsi hodně mladá a četla jsem, že spousta ženských hned po laparoskopii otěhotněla.

Tak jsem se dneska pokoušela zjistit výsledky krve, ale bez úspěchu. Nejdříve měli v centru dvakrát obsazeno, pak že mě musí přepojit na doktora, aby mi výsledky řekl sám, jenže ten zrovna mluvil. Tak jsem si měla zavolat za dalších dvacet minut a zase mluvil, sestra mně pak nakázala být na telefonu, že do dvou minut mně zavolá sám… a od té doby uplynuly již téměř dvě hodiny. Ne že bych si dělala nějaké naděje, ale znamená to, že si budu muset zase večer pro jistotu píchnout dvě injekce a zbaštit tři tablety Estrofemu. :evil: [/citac neuvazuju o laperoskopii doufam v ivf …a kdo vi jak dlouho bychom po laperoskopii čekali a kdo vi jestli bychom se dočkali :)
radeji tak tak je nadeje ohodne vyssi:) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
10.5.12 11:09

Ahoj, tak jsem se konečně dopídila výsledků krve a dle očekávání negativní. Doktor povídal, že zaznamenali poměrně dost případů, kdy je test negativní a krev pozitivní, tak jsem ráda, že tuhle informaci jsem neměla dříve, asi bych nepřiměřeně doufala. Manžel dostal příkaz užívat vitamíny, neboť údajně je příčina ne příliš kvalitních embryí v jeho spermiogramu, po třech měsících kontrolní odběr a pak další IVF (pravděpodobně v září). Třeba příroda příjemně překvapí dříve … Objednala jsem se na čínskou medicínu, abych měla pocit, že v mezidobí něco dělám, nemáte s tím někdo zkušenosti, popř. s akupunkturou atd.? Tonoucí se holt stébla chytá.

Tak hodně štěstí všem, těhotným prosperující těhotenství, čekatelkám na test //, stimulantkám hodně vajíček. Občas se přijdu na vás podívat, jak válčíte.

Beruško, jak to u Tebe vypadá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
10.5.12 11:24

Ahojky, tak i já mám už konečně výsledek a je to tam :dance: !!!
Ren-co držím Ti palečky, ať se co nejdříve zadaří ! Manžel bral taky vitamíny víc než 6 měsíců !!! až potom byl spermiogram jakžtakž a stejně jsme museli použít ICSI. Tak halvu vzhůru venku je krásně, užívej si, odpočiň a načerpej energii a ono to vyjde uvidíš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
10.5.12 12:01

@Ren-ca Renco, přeju ti hodně štěstí při dalším snažení a moc držím palce :lol: Můj manžel má taky dost nekvalitní spermie a stejně jak vrtulky manžel bral vitamíny asi půl roku před 2.IVF.E,listovku,zinek a selen.A opravdu se to o trochu zlepšilo.Po prvním nezdaru jsme raději zvolili metotu PICSI a zadařilo se :lol: Po prvním nepodařeném pokusu, netřeba se příliš trápit. Teď už je tělíčko pěkně nabuzené a lékaři už budou opět o něco moudřejší. Ještě jednou hodně štěstí!!!!! :lol:

@vrtule77 Velká gratulka Vrtulko ,mám velikánskou radost!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
10.5.12 12:30
@vrtule77 píše:
Ahojky, tak i já mám už konečně výsledek a je to tam :dance: !!!
Ren-co držím Ti palečky, ať se co nejdříve zadaří ! Manžel bral taky vitamíny víc než 6 měsíců !!! až potom byl spermiogram jakžtakž a stejně jsme museli použít ICSI. Tak halvu vzhůru venku je krásně, užívej si, odpočiň a načerpej energii a ono to vyjde uvidíš :hug:

gratulujiiii:-) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
10.5.12 12:36
@Ren-ca píše:
Ahoj, tak jsem se konečně dopídila výsledků krve a dle očekávání negativní. Doktor povídal, že zaznamenali poměrně dost případů, kdy je test negativní a krev pozitivní, tak jsem ráda, že tuhle informaci jsem neměla dříve, asi bych nepřiměřeně doufala. Manžel dostal příkaz užívat vitamíny, neboť údajně je příčina ne příliš kvalitních embryí v jeho spermiogramu, po třech měsících kontrolní odběr a pak další IVF (pravděpodobně v září). Třeba příroda příjemně překvapí dříve … Objednala jsem se na čínskou medicínu, abych měla pocit, že v mezidobí něco dělám, nemáte s tím někdo zkušenosti, popř. s akupunkturou atd.? Tonoucí se holt stébla chytá.

Tak hodně štěstí všem, těhotným prosperující těhotenství, čekatelkám na test //, stimulantkám hodně vajíček. Občas se přijdu na vás podívat, jak válčíte.

Beruško, jak to u Tebe vypadá?

ahojkyrenatko tak dekuji zaoptani .. :) teprve zitra jdu na krev jsem zvedava vcera uz mi krvaceni pomalu prestalo a dneska rano se zbudim a ono to pokracuje ale ne zase nejak moc tak akorat :)fakt vam holky ale reknu ze moje telo si tentokrat poravdu dela co chce…kdyz mam ms tak to vubec takhle neprobiha......porad doufam ze se chytlo aspon jedno :* ale to uvidime zitra porad si rikam kdyby neco je to prvni pokus....... ;) zitra mezi 7-9 rano tam mame byt tak nam drzte pesti :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
10.5.12 13:04
@beruska199 píše:
ahojkyrenatko tak dekuji zaoptani .. :) teprve zitra jdu na krev jsem zvedava vcera uz mi krvaceni pomalu prestalo a dneska rano se zbudim a ono to pokracuje ale ne zase nejak moc tak akorat :)fakt vam holky ale reknu ze moje telo si tentokrat poravdu dela co chce…kdyz mam ms tak to vubec takhle neprobiha......porad doufam ze se chytlo aspon jedno :* ale to uvidime zitra porad si rikam kdyby neco je to prvni pokus....... ;) zitra mezi 7-9 rano tam mame byt tak nam drzte pesti :oops:porad doufam ze to vyslo… :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
10.5.12 13:20

pokud mi rekne ze se to povedlo tak se mu tam stestim rozplacu a pokud ne mam strach ze mi tam ukapne slza :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
10.5.12 13:22
@beruska199 píše:
pokud mi rekne ze se to povedlo tak se mu tam stestim rozplacu a pokud ne mam strach ze mi tam ukapne slza :roll:

Ahojky.já měla včera krev hcg 8jednotek proplakala sem to,že to nevyšlo,jelikož krvácím:-( dnes mi hcg stouplo na 10 jednotek tak at se vtom prase vyzn :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
10.5.12 14:28

Tak jdeme opět do toho,volala jsem pí Slovákové a v úterý se jdeme domlouvat na KET(máme dva mražáčky).Teď se rozhodnout,kolik zavést.Asi jedno…
Teď takový blbý dotaz.Jak jsem psala jsem silnější postavy a to dost:-(
Začala jsem po té lednové revizi něco s tím dělat.Jezdím na rotopedu,upravila jsem jídelníček a mám dole 10,5kg.Ale to jsem nechtěla.Dotaz je zda jízdou na rotopedu si mohu nějak ublížit-tedy udržení plodu atd.Přece dřív také dělaly vše i když byly těhotné.
A ještě-je to můj první KET.Musím být doma?Raději bych byla v práci,abych nemusela pořád přemýšlet(dělam v kanclu).
Tak zatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
10.5.12 14:57

@beruska199 Beruško,zítra ráno držíp pesti!!! :)

@1985 Tak přeci jen stoupá..tys byla zase na krvi?

@OBZOR Gratuluji ke shozeným kilíčkům.Já mám hodně podobnou zkušenost. Po prvním IVF jsem se rozhodla upravit životosprávu a shodit pár nadbytečných kil.A protože to bylo po novém roce, vyměnila jsem kolo za rotoped.Jezdila jsem pravidelně až do druhého ET.Naposledy jsem si zajezdila asi tři hoďky před ET :) To už je 15 dnů. K ježdění bych se ráda vrátila i v těhotenství.Myslím, že to je daleko bezpečnější, než jízda na kole, i když při prvním těhu jsem jezdila na kole až do sedmého měsíce.Jen jsem teď opatrnější.Na ten rotoped se chci zeptat dr. až půjdu za 14 dnů na UTZ.Chci mít jistotu.
jinak u nás v CARu dávají po ET nebo KET kontolku na 14dnů. Někde ji nedávají a doporučí jen být v klidu.Já mysím, že když si potom dva tři dny poležíš, tak pak klíďo můžeš do práce, když to není nic náročného.Tak ať se zadaří!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
10.5.12 15:02

@OBZOR

rozhodně být doma nemusíš, já šla po ET se starším synem na celý den ven, tak hodně sil, jsem taky statnější postavy a mohla jsem celé první těhotenství „běhat na elipcitaclu“ rotoped je určitě v pohodě, určitě je bezpečnější než kolo kde tě může někdo srazit nebo ti pod něj vběhnout. Hlavně se nesmíš s tepem dostat myslím přes 140 aby jsi nebrala tomu malému (malým) kyslík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
10.5.12 16:16

Ahoj holky , tak me nakonec odebrali pet vajicek ,ktera byla pry docela pekna ,tak sel na odber pritel, a nakonec se naslo spousta krasnejch spermii a vznikly nam dve embrijka, ktera zavedli v pondeli,a 21 kvetna jdu na odber krve.Nejak to ale ted moc neresime,ja byla teda dva dny po transferu uplne vynervovana,ze embrijka nekde vytresu,ale pritel me uklidnil, ze ted je to jedno,ze to kdyztak vyjde napodruhe.A ted mame ty spermie, tak jsm etak nejak v klidu.Neprislo na rozhodovani o darci.Vrtule moc gratuluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí