IVF duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11037
7.5.12 15:53
@1985 píše: :mavam: holky sice mám pozitívní testíky,ale chci se zeptat ja dnes zašpinila trošku nevíte co to muže znamenat?

Moc ti gratuluju k pozitivnímu testíku :kytka: A z toho špinění si nic nedělej,má to prý každá druhá po IVF,znamená to,že se embryjka zahnizďují do sliznice.Mělo by to za pár dní ustat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
7.5.12 18:05

1985, gratuluju, čárky jsou krásné a to špinění je určitě jen uhnizďování. Jinak já jsem dnes 14. den po ET, takže kdyby něco, už by to fakt muselo být vidět.

Jitu, určitě kapka naděje u krve je, ale je podle mě tak malá, že ani nemá cenu se tím zabývat. Na krev jdu ve středu. Spíš mám teď nutkání nečekat na krev a vysadit všechny injekce a léky, ať už to tělo funguje alespoň trochu normálně.

Holky, vy, co máte za sebou více IVF,jaká je minimální pauza mezi dvěma IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
7.5.12 18:07

nám bylo receno 3 mesice…sli sme po 4 mesicich:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5551
7.5.12 18:24

Renčo to je mi líto, ale je fakt, že na testu by už být něco mělo. Jinak já byla na ivf v lednu a teď v dubnu. minimálně prý dvě mrchy a tu třetí jsem šla na kontrolu a už se domlouval další pokus. Tohle byl kolikátý? první pokus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
7.5.12 19:50

@Ren-ca Já vím, jen si vždycky vzpomenu na kámošku, které test taky nic neukázal a z krve byla pozitivní..I když já na to byla po prvním IVF stejně jako ty. Na krev jsem šla více méně,abych si potvrdila, že nejsem a pomalu se chystala na druhé. U nás je pauza dvě MS a při třetí MS se začína stimulovat..Uteče to rychle a teď už ta šance bude mnohonásobně vyšší!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
7.5.12 19:54

@kaczule1 @ppaja Držím palce holky a přeju pohodovou a úspěšnou stimulku!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
7.5.12 19:56

@jitu.cz Děkuji, snad to zvládneme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.5.12 09:26

@beryltm @Ren-ca Ahoj holky, tak se bohužel přidávám k vám, 10.den a test negativní, vzhledem k tomu, že je to moje 5.ivf, jsem už hoooodně otrávená :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
8.5.12 10:21
@belle_rose píše:
@beryltm @Ren-ca Ahoj holky, tak se bohužel přidávám k vám, 10.den a test negativní, vzhledem k tomu, že je to moje 5.ivf, jsem už hoooodně otrávená :evil:

Ahoj 5 IVF? a nikdy se to ani nechytlo? nebo skoncilo revizi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.5.12 12:11

@1985 nikdy ani ň, bohužel je to vidět i na těch ostatních embryiích, nikdy nedojdou do 5.dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
8.5.12 17:09

Ahoj holky, potřebovala bych radu :roll: Ms mi sice přišla, ale mám ji takovou divnou, je sice slabší, ale vždycky jak vytáhnu tampon tak není krvavý jak vždycky, ale je takový tmavý až černý 8o Omlouvám se za detaily, ale měla jste to některá? 8o Já už si nepamatuju, jak jsem to měla po HA já, ale takové myslím ne :think: Nebo, že by to bylo tím Synarelem? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
8.5.12 17:30

belle a jaky mate primarni problem, proc to nejde? spatne spermijky nebo neco u tebe? a uz si premyslela o adopci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
8.5.12 17:35
@belle_rose píše:
@1985 nikdy ani ň, bohužel je to vidět i na těch ostatních embryiích, nikdy nedojdou do 5.dne.

jejdaaaa:-(… :zed: a príčina není známa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
8.5.12 17:37
@kaczule1 píše:
Ahoj holky, potřebovala bych radu :roll: Ms mi sice přišla, ale mám ji takovou divnou, je sice slabší, ale vždycky jak vytáhnu tampon tak není krvavý jak vždycky, ale je takový tmavý až černý 8o Omlouvám se za detaily, ale měla jste to některá? 8o Já už si nepamatuju, jak jsem to měla po HA já, ale takové myslím ne :think: Nebo, že by to bylo tím Synarelem? :think:

Ahoj měla sem to samí tím synarelem ale jen první dva-tři dny pak se mi spustila normálně krev na zbytek tří dnu…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
8.5.12 17:39

@1985 Děkuji, já jsem posledního půl roku měla ms tak jenom 3 dny, tak jsem doufala, že i teď. V pátek jdu totiž na kontrolu :think: No uvidím, jak to bude :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí