Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@1985 píše:holky sice mám pozitívní testíky,ale chci se zeptat ja dnes zašpinila trošku nevíte co to muže znamenat?
Moc ti gratuluju k pozitivnímu testíku
A z toho špinění si nic nedělej,má to prý každá druhá po IVF,znamená to,že se embryjka zahnizďují do sliznice.Mělo by to za pár dní ustat ![]()
1985, gratuluju, čárky jsou krásné a to špinění je určitě jen uhnizďování. Jinak já jsem dnes 14. den po ET, takže kdyby něco, už by to fakt muselo být vidět.
Jitu, určitě kapka naděje u krve je, ale je podle mě tak malá, že ani nemá cenu se tím zabývat. Na krev jdu ve středu. Spíš mám teď nutkání nečekat na krev a vysadit všechny injekce a léky, ať už to tělo funguje alespoň trochu normálně.
Holky, vy, co máte za sebou více IVF,jaká je minimální pauza mezi dvěma IVF?
Renčo to je mi líto, ale je fakt, že na testu by už být něco mělo. Jinak já byla na ivf v lednu a teď v dubnu. minimálně prý dvě mrchy a tu třetí jsem šla na kontrolu a už se domlouval další pokus. Tohle byl kolikátý? první pokus?
@Ren-ca Já vím, jen si vždycky vzpomenu na kámošku, které test taky nic neukázal a z krve byla pozitivní..I když já na to byla po prvním IVF stejně jako ty. Na krev jsem šla více méně,abych si potvrdila, že nejsem a pomalu se chystala na druhé. U nás je pauza dvě MS a při třetí MS se začína stimulovat..Uteče to rychle a teď už ta šance bude mnohonásobně vyšší!! ![]()
@beryltm @Ren-ca Ahoj holky, tak se bohužel přidávám k vám, 10.den a test negativní, vzhledem k tomu, že je to moje 5.ivf, jsem už hoooodně otrávená ![]()
@belle_rose píše:
@beryltm @Ren-ca Ahoj holky, tak se bohužel přidávám k vám, 10.den a test negativní, vzhledem k tomu, že je to moje 5.ivf, jsem už hoooodně otrávená
Ahoj 5 IVF? a nikdy se to ani nechytlo? nebo skoncilo revizi?
@1985 nikdy ani ň, bohužel je to vidět i na těch ostatních embryiích, nikdy nedojdou do 5.dne.
Ahoj holky, potřebovala bych radu
Ms mi sice přišla, ale mám ji takovou divnou, je sice slabší, ale vždycky jak vytáhnu tampon tak není krvavý jak vždycky, ale je takový tmavý až černý
Omlouvám se za detaily, ale měla jste to některá?
Já už si nepamatuju, jak jsem to měla po HA já, ale takové myslím ne
Nebo, že by to bylo tím Synarelem? ![]()
belle a jaky mate primarni problem, proc to nejde? spatne spermijky nebo neco u tebe? a uz si premyslela o adopci?
@belle_rose píše:
@1985 nikdy ani ň, bohužel je to vidět i na těch ostatních embryiích, nikdy nedojdou do 5.dne.
jejdaaaa:-(…
a príčina není známa?
@kaczule1 píše:
Ahoj holky, potřebovala bych raduMs mi sice přišla, ale mám ji takovou divnou, je sice slabší, ale vždycky jak vytáhnu tampon tak není krvavý jak vždycky, ale je takový tmavý až černý
Omlouvám se za detaily, ale měla jste to některá?
Já už si nepamatuju, jak jsem to měla po HA já, ale takové myslím ne
Nebo, že by to bylo tím Synarelem?
Ahoj měla sem to samí tím synarelem ale jen první dva-tři dny pak se mi spustila normálně krev na zbytek tří dnu…:-)
@1985 Děkuji, já jsem posledního půl roku měla ms tak jenom 3 dny, tak jsem doufala, že i teď. V pátek jdu totiž na kontrolu
No uvidím, jak to bude ![]()