IVF duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2180
3.5.12 14:29

tohle uz pregnyl nebude:-)

:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
3.5.12 14:30

ok to uz nejak vydrzim:)
drzim nam vsem palčiska i na nohach :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
3.5.12 15:13

@1985 Tý jo, tak to je krása!! :kytka: jak se říká, někdy je opravdu risk zisk. A další z nás má klídek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
3.5.12 15:16
@jitu.cz píše:
@1985 Tý jo, tak to je krása!! :kytka: jak se říká, někdy je opravdu risk zisk. A další z nás má klídek :lol:
:hug: klidek nebudu mit dokud to nebudu mit potvrzeny s krve:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
3.5.12 15:27

@1985 Já vím, ale alespoň o trochu menší nervíky.6. den taková krásná dálnice, to musí vyjít!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5551
3.5.12 17:31

Téda vy jste se tu rozkecali že ani nevím co se děje.
1985 moc ti gratuluji k // jinak pokud máš ty datumy v podpisu správně tak jsi dnes 5 den po ET a kultivaci si měla 4 dny.pokud je tam den PO něčem tak se počítá první den po výkonu: ET, kultivace a tak podobně. Tak že to u tebe vypadá na dvojčátka :pankac: u jednoho prďoly by to ještě takhle brzo vidět nebylo :dance:
Já měla OPU 24.4 a ET 27.4 mrchu nečekám v sobotu tak pokud nepřijde tak 8.5. testuji :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
3.5.12 20:33

@Roxi76 juuuuu, super :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
3.5.12 20:36

@1985 Držím palečky ať test sílí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
4.5.12 09:55

Roxi, moc gratuluju. :)

1985, ať čárka pořád sílí.

Holky, mám dotaz, co vám v CARU řekli ohledně menstruace? Má přijít i přes léky nebo ne?

Jitu, nechtěla jsi dnes testovat? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
4.5.12 10:01

[Neřekli mi po prvním pokusu nic…ale ms mi nesla pokud sem strikala synarel,jak sem ho vysadila tak došly a jak došly hned sem zase nasadila:-)…a co sem slyšela tak i přes utroš je problém to dostat…moje skušenost:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
4.5.12 10:52

Ahoj holky :mavam:

@Ren-ca Mně v CAR ohledně MS řekli jen to,že mám přijít na krev i kdyby přišla MS. A po prvním IVF se mě na krvi (po těch čtrnácti dnech od ET) hned ptala jestli dorazila. Takže přes léky se určitě dostavit může. Mě teda tehdy přišla, až dva dny po krvi a je fakt, že sestra říkala, že to někdy může způsobit utrogestan..Takže opět - je to různý. Jinak já netestila,jsem posera…Ale už si nějak přetávám myslet, že to dopadlo.Cítím se tak strašně normálně(až na ty nervy z testu), že tomu už moc nevěřím.Ale naděje ještě je…
:hug: A co ty Renco, jak se držíš?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
4.5.12 11:19
@jitu.cz píše:
Ahoj holky :mavam:@Ren-ca Mně v CAR ohledně MS řekli jen to,že mám přijít na krev i kdyby přišla MS. A po prvním IVF se mě na krvi (po těch čtrnácti dnech od ET) hned ptala jestli dorazila. Takže přes léky se určitě dostavit může. Mě teda tehdy přišla, až dva dny po krvi a je fakt, že sestra říkala, že to někdy může způsobit utrogestan..Takže opět - je to různý. Jinak já netestila,jsem posera…Ale už si nějak přetávám myslet, že to dopadlo.Cítím se tak strašně normálně(až na ty nervy z testu), že tomu už moc nevěřím.Ale naděje ještě je… :hug: A co ty Renco, jak se držíš?? :)

Držím, taky raději netestuju a uklidňuju se tím, že naděje ještě je. Ale ty příšerný nervy, ráno se vždy vzbudím o hodinu dřív a šrotuje mi v hlavě, jak to dopadne a co budu dělat, když to nedopadne. Přeju Ti co nejpevnější nervy, když tak se sejdem na testování v pondělí.

Já jsem se právě ptala na tu MS, protože už jsem 32. DC a tahle dlouhý cyklus jsem neměla ani s hormonama při IUI, tak nevím, jestli to něco znamená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
4.5.12 11:20

tak jsem s toho na nervy v patek jsem byla na trancveru a ve stredu jsem zacla spinit svetle ve čtvrtek svetle i tmave a dneska je to tyden od transveru a spinim hnedočervene :( volala jsem včera večer doktorovi ten mi rekl ze to muze byt hnizdeni dneska jsem volala zas zvedl to jiny doktor a ten mi na to rekl ze muzu spinit nebo krvacet klidne dva tydny ze je to cely umely proces a ze i kdyz tento tyden mam dostat menstruaci tak ze na ni nemam brat ohled ze to s menstruaci nema nic společneho bojim se toho :? a tetka premyslim nad tim jestli je tam jeste nejaka sance zavedene jsem mela dve tak snad se aspon jedno chytlo !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
4.5.12 11:24

Beruško, mně říkali, že se špiněním vůbec nemám zneklidňovat. Měla jsem se ozvat, jenom kdybych jasně krvácela. Šance určitě je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
4.5.12 11:26
@Ren-ca píše:
Beruško, mně říkali, že se špiněním vůbec nemám zneklidňovat. Měla jsem se ozvat, jenom kdybych jasně krvácela. Šance určitě je.

no jo no ale vsak vis jak to je…ja ani nespinim svetle ani nekrvacim silne spis takovy stred proste nevim co si mam myslet kdyby jedno prasklo to bych ale asi krvacela ne ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí