IVF duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
115
2.5.12 14:09

@I.P.B.M Já než svýho manžela dokopala alespoň na spermio!A pak aby vůbec dodržoval nějaký režim. On mimi taky chce, ale moc to neprožívá, což mi je docela líto. Strašně vám držím palečky.Určo něco vydolujou :lol: Vajíčka i spermíky už jsou nachystaný,jen je spojit!!! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
2.5.12 14:22

No on si to vzmzslel jako prvni,ze by jsme si meli nekam yajit kdyz jsme po pil roce neotehotneli a tam mu prave zjistili,ze nema zadny, tak prestak kouri, jedl vitaminy,na akupkture byl ,ale akonec se yjistilo,ze je to atypicka cysticka fibroza, takze to prave musime resit takhle. Byl i pro darce,ale ja chci mit dite s nim, takze jsme na tohle nakonec pristoupili.

Dekujeme JIto za palecky a vam taky drzime, at spolu dojdeme ke zdarilym koncum :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
2.5.12 14:26

tak ja utros papam..rekli me ze ho muzu biud polikat nebo zavadet,ale kdyz jedu autem tak ho zavadim kdyz ne tak polikam:-) :lol: …vy ste se tu zatim rozepsali paradne:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
2.5.12 14:29
@bejbyn píše:
@kaczule1 nic se neboj,taky jsem brala Synarel a ms přišla normálně. ;)

taky sem brala synarel a ms nedorazila volala sme tam rekla mi vysadit ho nez dojde ms a hned jak dojde tak ho zase hned nasadit:-)))kazda sme asi jina…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
2.5.12 14:29
@kaczule1 píše:
Holky, mám na vás dotaz, vy už jste tady takové zkušené :mrgreen: Měla jsem mít HA ještě dneska a zítra, ale dr. říkal ať už dneska neberu a zítra začnu se Synarelem. Co jsem ale pochopila, tak Synarel je na vyvolání úmělého přechodu. Dorazí mi ms normálně? Neměla bych začít stříkat až 1.DC? Nechci být chytřejší než dr. jen se bojím aby mi ms přišla a nemuselo se to oddalovat. Už tak mi chodí jak do houslí, ale díky HA by mohla dojít normálně… Ale zase ten Synarel… :nevim:

taky sem brala synarel a ms nedorazila volala sme tam rekla mi vysadit ho nez dojde ms a hned jak dojde tak ho zase hned nasadit:-)))kazda sme asi jina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
2.5.12 15:49

Belle Rose, já jsem měla taky 19 vajíček, což je vzhledem k mému věku slušný výkon, ale hned po OPU mně říkali, že tak pět jich nebude zralých, protože jsou z malých folikulů. Nakonec bylo zralých 15 a 11 se oplodnilo - všechny vydržely do pátého dne, jenže jen jedno mělo nakročeno k blastocystě, ostatní byly kompaktní moruly, takže jsem vyfasovala dvě embryjka.

Trošku jsem nepochopila, jak je to s Tebou, to, co máš v břiše, zůstalo jako jediné z těch 19? Samozřejmě moc držím palce, aby se mu u Tebe líbilo.

Jitu, já bych si nejraději s váma všema povídala o // a těhotenských příznacích, snad nám to vyjde. Ty současné příznaky jsou stejně hlavně z hormonů.

IPBM, holky už Ti k OPU všechno napsaly, jenom přidám, že jsem taky neměla tamponádu a žádné testy na pohlavní choroby mně v den OPU nedělali (jenom manželovi) - u mě jim zřejmě stačily testy z první konzultace v CARU. Po OPU mně dost bolelo břicho, něco jako silné menstruační bolesti kombinované s namožením svalů, ale injekce proti bolesti to spravila. Tvůj manžel má můj obdiv, málokterý chlap by toho byl schopen. Držím palce, ať je hodně vajíček a dobré spermie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
2.5.12 18:53

Ahoj holky, tak už jsem dorazila konečně domů z odběru krve :) :) :) … pochodila jsem si pár butikůůůů s kamarádkou, koupila jsem si nějaký ten hadřík… a ted to nejdůležitější po 14 dní čekání.....je testík pozitivní… jen jsem se nezeptala jaká je hodnota hcg, řekla mi jen to, že je hooodně vysoké… Kaczule1 zaváděli mi dvě embryjka:-))) A holky, co se týče toho špinění, tak to dělá ten utros,a také mimíska se uhnizdujíííí jelikož já špinila od 8 dne po ET a hned ten 8 den jsem si udělala testík a // :D já si vždy říkám, že to tělo se musí nějak bránit, jelikož jsme nadopované samými hormony. Holky moc nám držím palečky, Ty které začnou teprve stimulovat, Ty které čekají neuvěřitelných 14dní a také Ty, které ted čekají jak se přilepí a budou růst 9 měsíců :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
2.5.12 19:10

@Roxi76 To je supeeer Roxi!!! :potlesk: Moc moc gratuluju a ať už tě po těch nervech čekají jen samé dobré zprávy. Ještě to určitě nervíky budou, ale ty největší máš snad za sebou.Je to fakt skvělý!!! :hug: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
2.5.12 19:17

@Roxi76 to je bomba ! Přeju jen samé pozitivní zprávičky :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
2.5.12 19:25

Holky Všem nám moc držím palce...... :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
3.5.12 09:08

Blahoprejiiii :hug: :kytka: tak je tam sance na dvojky :-)))ja mam kontrolu az 10.5 dlouha to doba:-)))ja skusila testnout dneska …nedockavec je pozitivni :-D…sem po transferu 6dní s 5deni kultivaci:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
3.5.12 09:48

@1985 Gratuluji :hug: a všem nám držím palce ať je vše tak, jak má být :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
3.5.12 11:06

ahoj holky tak dneska uz je to 6 den po et. včera jsem zaspinila tak jsem se polekala ze dostanu menstruaci dneska uz ani kapka jsem zase uplne cista myslite ze jsem spinila pro to ze se mohly hnizdit ? nebo to bude spise s toho utrogestanu :)včera jsem zkousela ten test ale nic včera to bylo 5 dni po transveru to bylo asi jeste brzo na testa co ? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
3.5.12 14:11

Ahoj holky :mavam:
@1985 Téda, tak to je krásný,potichu gratuluju :lol: Jsi fakt odvážná, žes testla, tak brzy. Já jsem dnes 8 den a bojim,bojim :?

@beruska199 Beru neboj! Brzy je vždycky, když je to dříve než za těch 14 dnů!Já vim, kdo to má vydržet, já zatim teda držim, ale zítra to možná zkusim…
A to špiněnění klíďo mohlo být z uhnizďování.Ber to jako dobré znamení a na nic jiného nemysli. Šestý den je opravdu mooc brzy na nějaké závěry.Myslím, že by nás v CAR, tak dlouho netrápili, kdyby to šlo z jistotou zjistit dřive.Moje kámoška testovala už od čtvrtého dne po ET a pozitivní test jí vyšel až za těch 14 dnů z krve. Jistotu budeš mít opravdu až pak.A v některých případech je test pozitivní třeba ještě za dýl. No, každá jsme fakt jiná.Držim palce a drž se!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
3.5.12 14:25

ja vím :-D a hlavne nedockava:-) jelikoz sem pri prvnim pokusu mela uz 6 den taky pozitivni tak sem to skusila i ted:-)jeste mam doma clearblu digital,ale ten jeste bude brzo ten mi asi neukaze nic:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí