IVF duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
70
2.5.12 11:08

@kaczule1 super držím palečky ať vše běží jak má…

@Ren-ca jak je ? mě od soboty bolí břicho jako před MS :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
2.5.12 11:30

Jak jinak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
2.5.12 11:38

@I.P.B.M já taky pře OPU nic necítila, jen modřiny na břiše :) , vše dopadne dobře uvidíš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
2.5.12 11:38
@vrtule77 píše:
@kaczule1 super držím palečky ať vše běží jak má…@Ren-ca jak je ? mě od soboty bolí břicho jako před MS :dance:

Vrtule, tak na střídačku, někdy nic necítím, jindy bych si s příznakama mohla otevřít stánek na pouti. Kdy bys měla dostat MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
2.5.12 11:40

@Ren-ca až v neděli 6.5. :( já to snad nevydržím a testnu dřív

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
2.5.12 11:42

Holky, mám na vás dotaz, vy už jste tady takové zkušené :mrgreen: Měla jsem mít HA ještě dneska a zítra, ale dr. říkal ať už dneska neberu a zítra začnu se Synarelem. Co jsem ale pochopila, tak Synarel je na vyvolání úmělého přechodu. Dorazí mi ms normálně? Neměla bych začít stříkat až 1.DC? Nechci být chytřejší než dr. jen se bojím aby mi ms přišla a nemuselo se to oddalovat. Už tak mi chodí jak do houslí, ale díky HA by mohla dojít normálně… Ale zase ten Synarel… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
2.5.12 11:43

@Ren-ca taky tě pobolívají prsa ? mě teda dost často… je pravda, že vzhledem k tomu, že nosím podprsenku 80 I/J je těžký poznat co to je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11037
2.5.12 11:51

@kaczule1 nic se neboj,taky jsem brala Synarel a ms přišla normálně. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
2.5.12 11:53
@vrtule77 píše:
@Ren-ca taky tě pobolívají prsa ? mě teda dost často… je pravda, že vzhledem k tomu, že nosím podprsenku 80 I/J je těžký poznat co to je…

Bolí, tedy hlavně bradavky. A manžel si libuje, že mám prsa nějaký větší. :) A plánuješ tedy testovat tu neděli, pokud vydržíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
2.5.12 11:56

Vrtule, no uvidime,kolik ty jsi mela vajicek jak probihala ta OPU?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
2.5.12 11:57

@kaczule1 No tak paráda, teď už ti to bude krásně utíkat :lol: Já bych se toho taky nebála a udělala bych, co říká dr.Určitě ví, co dělá. Já teda na rady doktorů sám vždycky. Věřím ,že to mají zmáklý, i když jsme každá jiná.

@Ren-ca @vrtule77 Kéž bych se k vám mohla přidat a poklábosit o příznacích, ale bohužel žádný nemám. Jak kdybych na ET vůbec nebyla. Jen nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
2.5.12 12:25

Holky jak probiha to OPU,koukam, ze vas je tady vic, co uz to mate za sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
2.5.12 12:34

@Ren-ca plánuju neděli… tak snad to vydržím  :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
2.5.12 12:35

@I.P.B.M Já si ve čtvrtek před OPU píchla Pregnyl.Od půlnoci před narkozou nesmíš nis jísta pít. V sobotu o půl osmé mě přijali.Odvedli na pokoj a tam jsem se převlíkla do anděla a došla na WC. V osm hodin mě sestřička odvedla na sál a to už byla rychlovka.Uspali mě a zhruba za čtvrt hoďky jsem se probudila na pokoji.Fakt fofr!Pak za mnou přišel embrouš a oznámil mi kolik máme vajíček, teda že je jen jedno a ať si zavolám druhý den, jestli bylo zralé a mohli ho oplodnit.Za dvě hoďky jsem mohla domů.No a pak už jsem tam volala každý den až do ET, jak se to vyvíjí.JInak mě vůbec nic nebolelo,ani před OPU, ani po ní.Držím moooc palce! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
2.5.12 12:38

@I.P.B.M já měla 5 folikulů, které odsály a z nich 3 vajíčka. Chodila jsem do Gennetu Praha a ráno na lačno jsem dorazila do CAR a v 10:15 jsem šla jako pátá na sál, pamatuju se že mi píchli kanylu (udělali odběr na pohlavní chroby - to se prý musí) a pak už jen popřáli dobrou noc :lol: , probudila jsem se cca 40 minut po zákroku se strašnou žízní. Jinak v pohodě. Hnusný bylo ale vyndavání tamponády :evil: z pochvy. Po cca 1,5 hodině nás po konzultaci s embryologem a dokorkou pustili domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí