Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@I.P.B.M píše:
Ahoj 1985, a vitej mezi nami.
děkuji:-))
tak povídejte kdo jdete teprve,kdo už to mate za sebou:-) Já sem první ivf testovala 6den a už tam byli //
…ale ted se držím a vydržím aspon do 8 dne
![]()
Me čeká zítra OPU, kdž teda bude co vyndavat,moc jsme nereagovala na Menopur a ted mi prijde,že po včerejším píchnutí Ovotrelle necítím už vůbec nic.
Takže zítra uvidím.
ahojte holky tak v patek jsem byla na transveru zavest jsme nechali dve
tak se nemuzu dočkat po 3 dnu jsem si zkusila jen tak ze srandy teh.test a ukazak mi negat.tak jsem se na to ptala a pry to po 3 dnech neukaze takze jsem se polekala zbytečne 11.5 jdu na krev tak jsem zvedava dtrzte mi pesti ![]()
@beruska199 píše:
ahojte holky tak v patek jsem byla na transveru zavest jsme nechali dvetak se nemuzu dočkat po 3 dnu jsem si zkusila jen tak ze srandy teh.test a ukazak mi negat.tak jsem se na to ptala a pry to po 3 dnech neukaze takze jsem se polekala zbytečne 11.5 jdu na krev tak jsem zvedava dtrzte mi pesti
Beruško…ja to taky skousela 2 den po ivf a mela sme krasne pozitivni ale to je bouzel pichnuty ten pregnyl
takze sem si to pojistila ze jeto pravda..a pred 2 dnama uz byl snehobili…takze ted uz cekat az bude pozitivni s tehotenstvi:-)
@I.P.B.M píše:
Me čeká zítra OPU, kdž teda bude co vyndavat,moc jsme nereagovala na Menopur a ted mi prijde,že po včerejším píchnutí Ovotrelle necítím už vůbec nic.Takže zítra uvidím.
neco tam urcite bude…jinak by stimulku ukoncili hned ver mi:-) mela to kamaradka nereagovala jim na stimulaci a ukoncili to hned…takze neco tam bude…i kdyz malo treba tak oto bude kvalinejsi:-)
@1985 píše:
Beruško…ja to taky skousela 2 den po ivf a mela sme krasne pozitivni ale to je bouzel pichnuty ten pregnyltakze sem si to pojistila ze jeto pravda..a pred 2 dnama uz byl snehobili…takze ted uz cekat az bude pozitivni s tehotenstvi:-)
takze ten test si delat asi neni opravdu dobry napad jsem se tak lekla jak to ukazalo tu jednu čarku no tfuj
at ti to vyjde kdy jdes ty a kolik jich mas zavedenych?
@1985 Za chvíli vyrážím do CARu vyzvednout si svou lékarnu
Teda, doufám, že to pojišťovna už schválila
Dneska jsem 25.DC a počítám že od ms bych měla začít stimulovat ale vůbec zatím netuším čím ![]()
@beruska199 píše:
takze ten test si delat asi neni opravdu dobry napad jsem se tak lekla jak to ukazalo tu jednu čarku no tfujat ti to vyjde kdy jdes ty a kolik jich mas zavedenych?
ja jdu 10.5 na krev a mame dve
opravdu driv se to nevyplati:-) po prvnim ivfku sem mela uz 6 den krasne pozitivni
u kazdeho jinak:-))
@beruska199 píše:
takze ten test si delat asi neni opravdu dobry napad jsem se tak lekla jak to ukazalo tu jednu čarku no tfujat ti to vyjde kdy jdes ty a kolik jich mas zavedenych?
ja si priplatila za ty lepsi leky puregon…mam skusenosti stech levnejsich leku hyperaky…ale tak uvidis co ti daji hned dej vedet cim budes stimulkovat:-))
Ahoj 1985, vítej mezi námi, ať Ti to rychle utíká a hlavně ať se zadaří. Je mi líto, že těhotenství po 1. IVF takhle dopadlo, ale věřím, že tím už máš smůlu vybranou. Dominiček se vám povedl přirozeně? A víte, kde je problém u druhého snažení? Jestli nechceš, tak neodpovídej, já jsem jen zvědavá, protože první dítko se nám povedlo bez problémů a teď to nějak nejde. Jinak já jsem 9. den po ET dvou embryí a testovat se strašně bojím, nejraději bych počkala, jestli za devět měsíců náhodou neporodím.
@1985 píše:
ja si priplatila za ty lepsi leky puregon…mam skusenosti stech levnejsich leku hyperaky…ale tak uvidis co ti daji hned dej vedet cim budes stimulkovat:-))
zatim papam utrogestan 6 tablet dene
ja jdu na krev 11 5 a tetka jsem na vaskach mam ten test jeste zkusit nebo radeji ne ![]()
Beruško, ještě vydrž. Jak psala Jitu, lepších 14 dnů naděje než pár dnů depky. Třeba by Ti vyšel falešně negativní a zbytečně by ses trápila.