Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já jdu zítra teprve vyfasovat IVF lékarnu ![]()
@Ren-ca Jak dlouho jsi po ET? Už jsi testla? Držím tady všem strašně moc palce
![]()
@J_A_N_A 28 Ahoj Jani, já mám odběr vždycky v pohodě, narkózu snáším moc dobře. Tentokrát jsem byla i ráda, že už mi to vycucli, měla jsem 19 vajíček, tak se mi to otřásalo 2 dny před odběrem už i při chůzi. Teď už mě jen pobolívá na levé straně, tam mám srůst, tak asi proto. Minulé ivf jsem měla nativní cyklus (jen s jedním vajíčkem bez stimulace) a odběr mi dělali dokonce bez narkózy, taky to nebylo tak hrozné, to jedno pichnutí se dalo vydržet (těch 19 by asi nedala:D)
Renco,kéž by to fak tak bylo!!
a kdypak ty se chystáš na testík?Ono teda fakt není kam spěchat. V jedný diskusi jsem četla moc hezkou větu: že je lepší být 14 dní v naději,než pár dnů v depkách. Zkátka,že testit dříve se mnohdy nevyplácí.A to jsem si vyzkoušela na vlastní kůži.Je fakt, že depky mám i bez testění, ale ta naděje je daleko větší ![]()
Holky toto pěkně uteklo! Katzule pro hormonky, Roxi pro potvrzení těhu.Každopádně zítra věřím jen a jen v dobré zprávy a moc držím oběma! ![]()
Kacuzule, jsem 8. den po ET a testnout se hodlám nejdříve v pondělí, ne-li ve středu. A co Ty, budeš mít nakonec dlouhý protokol? Taky držím palce, všem bych nám to moc přála.
Jitu, s tou větou o naději souhlasím na 100%. Sice je to taky děsná nejistota, ale lepší než koukat na negativní test. A já se znám, že pokud bych se otestovala teď a byla tam /, tak rozhodně se nedokážu utěšit tím, že je moc brzo. Byla bych vydeptaná a v případě neúspěchu bych si to vlastně odtrpěla dvakrát. Raději dám sázku na jistotu.
@Ren-ca Já budu vědět až zítra, jaký budu mít protokol. Snad už přišlo schválení z pojišťovny ![]()
@kaczule1 píše:
@Ren-ca Já budu vědět až zítra, jaký budu mít protokol. Snad už přišlo schválení z pojišťovny
Aha, já myslela, že Ti nejdříve určí protokol a pak pojišťovna schválí léky. Tak ať to dobře dopadne.
@Ren-ca Děkuji. No já nevím, třeba už to dr. určil
Já zatím akorát užívám HA a Prednison a co bude dál, netuším ![]()
Věřím, že příští týden se budeš moc chlubit // ![]()
Jito máš pravdu, opravdu to uteklo…Zítra se tu sejdeme a popovídáme, jak každá dopadla, Kaczule ani nevím, že takové Wellness máme v Ov tak to je paráda. Já jezdím na čapkárnu a nebo do Polska tam je to moc fajn… ![]()
@Ren-ca já to nevydržela a musela jsem testovat… prostě nedočkavka, ale ta věta že je lepší být 14 dní v naději,než pár dnů v depkách. Je fakt super… ![]()
@Roxi76 Držím moc palečky a jsem zvědavá jakou hodnotou se budeš chlubit
Jinak na Landeku je to moc hezké, ale malé, takové rodinné. My jsme ale trefili, že tam byli akorát 2 lidi, takže super ![]()
Kaczule moc děkujeme ta tip, určitě si tam zajdeme… no abych Ti řekla, ještě nikdy jsem nebyla na Landeku,myslím i v tom muzeu:-(
@Roxi76 já v tom muzeu byla snad jenom jednou, kdysi dávno
Ale tenhle AD Landek známe, protože to stavěla firma od tchána ![]()
Jsme vas docetla holky docela to leti,ja jdu zitr na OPU,a dneska se mi az do rana zdaloo Overille, tak uz mi fakt hrabe.
Holky ja verim, ze to vsechno klapne
Vzdyt je tady kveten ![]()
Ahoj holky mužu se přidat?
já sem po IVF druhy pokus,dneska 5dní po transferu 2krasnych embrii:-)
ale to čekání mě ubijí:-/