IVF duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15866
29.4.12 21:40

@Roxi76 Já mám z tebe takovou radost :hug: Doufám, že za měsíc se i já budu moct chlubit // :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
29.4.12 21:44

Jenže stále špiním, a k večeru je to vždy silnější… :| bojím se Kaczulko a moc. Už se těším až mi řekneš za měsíc Ty tu novinku s těmi // :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
29.4.12 21:45

@kaczule1 No tak to je bomba :potlesk:

Teda holky, už aby bylo toho 2.5. a od obou tu byla dobrá zprávička.
Taky se už těšim až budu vědět,jak na to sem. Já jdu na krev až 9.5.chjo,chjo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
29.4.12 21:46

A nechceš tam třeba zítra zkusit zavolat, že máš pozitivní těhotenský test, ale už pár dnů špiníš? :think: Třeba ti dají něco na zastavení špinění a na krev tě vemou už zítra ;) Věřím, že hodnota bude hezká a ty se budeš moct radovat s těhotenství :hug: Za chvíli pak uvidíš váček, pak :srdce: ..... No a za chvíli budeš rodit :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
29.4.12 22:00

jitu.cz budu mooooooooc držet palečky… jak se cítíš Ty…už sis dělala testík… já už po týdnu 7 po ET @kaczule1 Ty jsi zlatíčko, děkuji za radu, ale mám strach, že mi řeknou špatnou zprávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
29.4.12 22:00

@Roxi76 Taky bych si tam raději cinkla. Oni ti rádi poradí.Všechno je určitě v poho, ale ať máš klid.Strašně moc ti držím všechno,co se dá! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
29.4.12 22:01

@jitu.cz květen bude úspěšný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
29.4.12 22:02

@Roxi76 Neboj, a špatnou zprávu si ani nepřipouštěj :cert: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
29.4.12 22:06

Já vím, já vím, já vím… víš, ale jak to tu vše pročítám i z jiných diskusííí, tak…sebevědomí nic moc :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
29.4.12 22:08

@Roxi76 Musíš číst jen ty pozitivní reakce. A na testu // máš, takže špatné myšlenky hned zažeň :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
29.4.12 22:12

@Roxi76 Já se cítím, jako by nic. Ani píchnutí, prostě nic.Minule jsem to taky tak měla a nezadařilo se, ale je ještě brzy, tak se nechci nervovat(ale nervy už stejně trochu pracují).Testit budu asi až v pátek. To bude devátý den.
To je ještě daleko, hlavně ať už ty máš jistotu,že je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
29.4.12 22:27

Holky jste super…jsem ráda, že zrovna zde jsem se uhnízdila.@jitu.cz máš pravdu je to fakt ještě brzy…a budu držet všecičko na ten pátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5551
30.4.12 07:50

Ahoj holky
Roxi pokud máš pozitivní testík a špiníš tak nečekej na sjednanej termín a zajeď tam hned. nasadí ti ascorutin a bude ti lépe uvidíš.
Kolik embryek ti vkládali? měla si je po PK?
Jitu tak to jsme měli ET skoro stejně že? já ho měla 27.4. Já mám termín mrchy 5.5. a pokud nedorazí (což já doufám že ne) tak testnu osmého května. to má můj přítel narozeniny :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
30.4.12 08:36

Ahojky :mavam:
@beryltm Jéé,lepší dárek, než pozitivní test bys mu dát nemohla! :lol: To musí vyjít!!!
Já bych chtěla vydržet netestit, co nejdýl.Řekla jsem si, že to zkusím v pátek, ale kdybych to vydržela až do krve, vůbec bych se na sebe nezlobila, ale to asi nedám :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5551
30.4.12 08:47

Jitu já na krev právě vůbec jít nemám. v caru dělají utz po třech týdnech od ET když je těhu test pozitivní.
Jojo byl by to nádherný dárek. Tak snad mu bobísek tu radost udělá :dance:
Jihak holky vy chodíte po ET do práce?
Já jsem ještě zítra doma a ve středu už mažu makat. Dělám v kanceláři, což je nenáročná práce. Alespoň nebudu myslet na kraviny. A ještě ke všemu nastupuji do nové práce. Asi se tma dlouho neohřeju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí