Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojte moje ženy:-))))Chci se zeptat, jestli je ještě u Chocholouška volný termín..... Já jsem dobře reagovala na gonal brala jsem 225 jedno pero jsem vypotřebovala a pak jsem měla UZ dal mi ještě jedno pero a do toho jsem si píchala Cetrotide do nohy a pak jak jsem dobrala po 4 dnech obě injekce, tak jsem si píchla do břicha Pregnyl 1000 musela jsem ho píchat přesně v 20.40 v pondělí a ve středu v 9.30 mě čekala OPU ..... a ted jen čekááááám… za chvíli holky bude 2.5 a já se vše dozvím…dnes jsem opět dělala testík // a špinění už je jen malinko… uvidíme… moc všem držím palečky… musíme být statečné. Dnes jsme byli s mužem v řecké restauraci, trošku odreagování a Nemyšlení. ![]()
Jitu, neboj, tohle bojovníček vydrží, vždyť jsi se nechovala nijak drasticky. Teď už je uchycenej a kdyby mu mělo takové chování ublížit, tak by muselo být něco špatně.
Roxi, to je fajn, že špinění je menší.
Ahoj holky, já jsem po dnešku úplně KO. Byli jsme si zaplavat na bazéně, k tomu ještě do páry, pak ještě 2 návštěvy a teď jsem si sedla ![]()
@Roxi76 Takže jsi do CARu nevolala? Ale i tak věřím, že to bude OK ![]()
@Ren-ca Mooc děkuju.
Já si taky myslím, že kdyby mu tohle mělo ublížit, tak by to asi nebylo úplně ok.A co ty? Jak se cítíš? Dneska to máš týden od ET..
@Roxi76 Tak sis to dneska pěkně užila, to je dobře
Sice jsem taky myslela, že si tam cinkneš, ale pokud špinění ustává, tak to bude určo v pořádku.Hlavně, že tě nic nebolí..A pozítří je tu co nevidět!
@kaczule1 Teda to je super příprava na stimulku! Pěkně dát tělíčko do pořádku a hurá do toho!! ![]()
@belle_rose Ahojky! Držím palečky! S námi ti to určitě uteče rychleji! ![]()
Ahoj holky
My teď na zahrádce upekli kuřátko na rožni a celý ho zbodli. jsem jak rochně ![]()
Téda holky já už budu zítr čtvrtý den po ET. Docela mi to letí. Zítra je doma i Venda a ve středu táhnu do práce
No a v sobotu mám termín tak snad ta potvora nedorazí ![]()
Ahoj holky,já už ani dospat nemohla, jak jsem se těšila na květen.A venku je tak nádherně
Uvařila jsem si meltu a jdu ven na sluníčko přemýšlet, jestli jsem nebo nejsem těhu.Fyzicky mi teda přijde,že ne, ale něco v podvědomí mi říká, že jo
Kdyby mě alespoň trochu někde píchlo…ale vůbec,vůbec nic. ![]()
@beryltm Neboj,nepřijde!Ať táhne jinam mrcha jedna! ![]()
Ahojky.
První máj byl lásky čas, hrdličin zval kulásce… a dál to neumím ![]()
Jitu já se cítím úplně stejně. vůbec mi nic není a drobátko mě to děsí ![]()
Ahojte holky, také Vás Vítám v květnovém nádherném dni. Svítí sluníčko, jen ještě najít tu rozkvetlou třešen… všichni okolo nás tu mají jen jabloně a nebo Tuje… odpoledne se půjdeme projít, tak bdeme hledat. @beryltm neboj mrcha nedorazí… je fajn, že Tě nic nebolí a je Ti fajn, jen na to nesmíš myslet.@kaczule1 kam chodíš na bazén… @Jitu , tak doufám, že melta je dopitá a myšlenky jsou ted úplně někde jinde…mějte se dnes fanfárově
![]()
@Roxi76 http://www.adlandek.cz/wellness/30 manžel má tady pernamentku i do posilovny, prostě na všechno
Jitu, říká se, že ženy mají silné instinkty, pokud jde o těhotenství. Jestli to tak cítíš, tak prostě těhotná jsi. A na příznaky se vybodni, většina příznaků je stejně jenom z hormonální léčby.
Já se cítím jak na houpačce, chvílemi naděje a chvílemi (mnohem častěji) pocit totální depky. Snažím si říkat, že pořád ještě to může dobře dopadnout.