IVF duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
71
30.4.12 19:23

Ahojte moje ženy:-))))Chci se zeptat, jestli je ještě u Chocholouška volný termín..... Já jsem dobře reagovala na gonal brala jsem 225 jedno pero jsem vypotřebovala a pak jsem měla UZ dal mi ještě jedno pero a do toho jsem si píchala Cetrotide do nohy a pak jak jsem dobrala po 4 dnech obě injekce, tak jsem si píchla do břicha Pregnyl 1000 musela jsem ho píchat přesně v 20.40 v pondělí a ve středu v 9.30 mě čekala OPU ..... a ted jen čekááááám… za chvíli holky bude 2.5 a já se vše dozvím…dnes jsem opět dělala testík // a špinění už je jen malinko… uvidíme… moc všem držím palečky… musíme být statečné. Dnes jsme byli s mužem v řecké restauraci, trošku odreagování a Nemyšlení. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
30.4.12 19:42

Jitu, neboj, tohle bojovníček vydrží, vždyť jsi se nechovala nijak drasticky. Teď už je uchycenej a kdyby mu mělo takové chování ublížit, tak by muselo být něco špatně.

Roxi, to je fajn, že špinění je menší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
30.4.12 20:08

Ahoj holky, já jsem po dnešku úplně KO. Byli jsme si zaplavat na bazéně, k tomu ještě do páry, pak ještě 2 návštěvy a teď jsem si sedla :dance:

@Roxi76 Takže jsi do CARu nevolala? Ale i tak věřím, že to bude OK :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
30.4.12 21:11

@Ren-ca Mooc děkuju. :) Já si taky myslím, že kdyby mu tohle mělo ublížit, tak by to asi nebylo úplně ok.A co ty? Jak se cítíš? Dneska to máš týden od ET..

@Roxi76 Tak sis to dneska pěkně užila, to je dobře :lol: Sice jsem taky myslela, že si tam cinkneš, ale pokud špinění ustává, tak to bude určo v pořádku.Hlavně, že tě nic nebolí..A pozítří je tu co nevidět!

@kaczule1 Teda to je super příprava na stimulku! Pěkně dát tělíčko do pořádku a hurá do toho!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
30.4.12 21:15

@belle_rose Ahojky! Držím palečky! S námi ti to určitě uteče rychleji! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5551
30.4.12 21:32

Ahoj holky
My teď na zahrádce upekli kuřátko na rožni a celý ho zbodli. jsem jak rochně :mrgreen:
Téda holky já už budu zítr čtvrtý den po ET. Docela mi to letí. Zítra je doma i Venda a ve středu táhnu do práce :mrgreen: No a v sobotu mám termín tak snad ta potvora nedorazí :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
30.4.12 21:33

@beryltm Nedorazí, věřím tomu :palec: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5551
30.4.12 21:44

Kačul kééééž byy. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
30.4.12 21:47

@beryltm prostě musí :palec: musíme tomu věřit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
1.5.12 07:40

Krásný a úspěšný květen všem Chocholouškovým ženám!!!

Ahoj holky,já už ani dospat nemohla, jak jsem se těšila na květen.A venku je tak nádherně :D Uvařila jsem si meltu a jdu ven na sluníčko přemýšlet, jestli jsem nebo nejsem těhu.Fyzicky mi teda přijde,že ne, ale něco v podvědomí mi říká, že jo :srdce: Kdyby mě alespoň trochu někde píchlo…ale vůbec,vůbec nic. :?

@beryltm Neboj,nepřijde!Ať táhne jinam mrcha jedna! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5551
1.5.12 08:35

Ahojky.
První máj byl lásky čas, hrdličin zval kulásce… a dál to neumím :mrgreen:
Jitu já se cítím úplně stejně. vůbec mi nic není a drobátko mě to děsí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
1.5.12 08:37

@beryltm jj, je tady květen, měsíc lásky a plodnosti :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
1.5.12 09:20

Ahojte holky, také Vás Vítám v květnovém nádherném dni. Svítí sluníčko, jen ještě najít tu rozkvetlou třešen… všichni okolo nás tu mají jen jabloně a nebo Tuje… odpoledne se půjdeme projít, tak bdeme hledat. @beryltm neboj mrcha nedorazí… je fajn, že Tě nic nebolí a je Ti fajn, jen na to nesmíš myslet.@kaczule1 kam chodíš na bazén… @Jitu , tak doufám, že melta je dopitá a myšlenky jsou ted úplně někde jinde…mějte se dnes fanfárově :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
1.5.12 09:30

@Roxi76 http://www.adlandek.cz/wellness/30 manžel má tady pernamentku i do posilovny, prostě na všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
1.5.12 12:42

Jitu, říká se, že ženy mají silné instinkty, pokud jde o těhotenství. Jestli to tak cítíš, tak prostě těhotná jsi. A na příznaky se vybodni, většina příznaků je stejně jenom z hormonální léčby.

Já se cítím jak na houpačce, chvílemi naděje a chvílemi (mnohem častěji) pocit totální depky. Snažím si říkat, že pořád ještě to může dobře dopadnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí