IVF duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
115
2.5.12 12:48

Já měla jen tři folíky.A v tu sobotu jsem tam byla jediná.Jinak ani nevím, že by mi dělali vyšetření na pohlavní choroby…A tampony jsem taky žádný neměla, ani poprvé, ani teď.Jen mi mezi nohy dali něco jako malý prostěradlo,asi kdybych špinila,ale já nešpinila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
2.5.12 12:59

Dekuju holky ya odpovedi,jen nevim, ya mnolu ma prijit embriolog,ale vam delali rovnou oplodneni.
My to mame naplanovany tak, ze pritel jde odpoledne na TESe,budou mu hledat spermie, tak nevim,jestli jsou teda schopny rict,yda vajicka jde nebo nejde oplodnit.Jinak by na tu operaci ani nesel.
A nevite,jestli by ta vajick abyla spatna tak a nedoslo vubec na embria, uy je to brano jako jeden pokus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.12 13:11

@vrtule77 @jitu.cz holky, můžu se zeptat čím jste stimulovaly? Nebo to máte jako nativ po clostíku? já měla 19 folíků i 19 vajuch, 18 zralých, ale do 5. dne se nedoplazilo žádné:(, tak se moc bojím, že i ty v bříšku se zastavily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.12 13:12

@I.P.B.M myslím, že pokud nedojde k ET není to Ifv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
2.5.12 13:15

@belle_rose ahoj já měla Gonal-f Pen a pak Cetrotide a na vyvolání Ovitrelle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
2.5.12 13:16

@I.P.B.M pokud vím tak pokus se bere až po ET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
2.5.12 13:18

@jitu.cz já taky nešpinila a proto to bylo hodně nepříjemné :evil: , asi každé centrum postupuje dle svých zvyklostí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
2.5.12 13:18

Ja mela Menopur,18 dni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Saraher79
2.5.12 13:23
@I.P.B.M píše:
Dekuju holky ya odpovedi,jen nevim, ya mnolu ma prijit embriolog,ale vam delali rovnou oplodneni.
My to mame naplanovany tak, ze pritel jde odpoledne na TESe,budou mu hledat spermie, tak nevim,jestli jsou teda schopny rict,yda vajicka jde nebo nejde oplodnit.Jinak by na tu operaci ani nesel.
A nevite,jestli by ta vajick abyla spatna tak a nedoslo vubec na embria, uy je to brano jako jeden pokus?

Ahoj holky, omlouvám se, že vstupuju do zaběhlé diskuze, ale nedá mi to neodpovědět :D
Při OPU odeberou vajíčka, embryolog zjistí, která jsou zralá a vhodná k oplodnění, někdy odpoledne oplodní vajíčka spermiema a čeká se do druhého dne, zda se začnou vyvíjet.
Nevím, jak je to po novu, ale doteď byly 3 pokusy hrazené pojišťovnou, pokud nedošlo k ET, tak byl nárok ještě na 1 pokus. To se stalo u mě, u 3. pokusu jsme měli jen 1 embryo a to nevydrželo, takže teď mám ještě 1. pokus na pojišťovnu. Moc vám všem přeji úspěch :hug:

• Citovat
  • Upravit
115
2.5.12 13:24

@I.P.B.M Já se ptala embrouše,když za mnou po OPU přišel, jestli je to vajíčko zralé a on mi řekl, že to teď ještě neví a vysvětloval mi tu proceduru,který jsem moc nerozuměla.Ale myslím, že odpoledne už asi vědí jestli je zralý a schopno oplození.Ale olodňovali ho až druhý den. Jinak můj manžel šel na spermíky ráno se mnou..Ale tvůj přítel má složitější zákrok.

@belle_rose Já stimulovala 6 dnů puregonem,měla jsem krátký protokol.Nakonec byli jen tři folíky a z nich jen jedno vájo, ale vzhledem k mému věku je to normální.Teda tys měla krásnou úrodičku, to je mi fakt líto, že to ani jedno nevydrželo.Neboj,to s tím nemá nic společnýho. V bříšku se to má určitě vesele k světu!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
2.5.12 13:31

VOLALA JSEM DO CENTRA OHLEDNE TOHO ZE JSEM ZASPINILA REKLI MI ZE TO JE V POHODE ZE SPINENI MUZE BYT S TOHO UTROGESTANU ALE POKUD BYCH ZACLA KRVACET MAM ZAVOLAT :)NO NIC BUDU ČEKAT NA 11.5 AZ MI VEZMOU KREV A KONEČNE SE DOZVIM JESTLI SE TO POVEDLO :) NEMUZU SE DOČKAT MEJTE SE KRASNE A AT VAM TO VSEM VYJDE :)
:* TAK SE MEJTE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
2.5.12 13:31

Jito , jo jo , jemuje budou hledat operativne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.12 13:39

@beruska199 ahoj beruško, tak to máme stejný den, 11.5, mám testit hned ráno a v případě dálnice frčet na krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
2.5.12 13:40

@I.P.B.M Tvůj přítel je borec, že do toho jde. Já vím, když chce někdo mimi, tak udělá všechno, ale ne vždy to tak je.Ale chlapi jsou na tohle většinou větší cíti,než ženský.Co jsem o tom četla, tak v některých případech se chlap raději děťátka vzdá.No hlavně ať už to máte za sebou a všechno je v naprostým pořádku!!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
2.5.12 13:55

JOjo dite moc chce :D A kdyz nam oznamili, ze nakonec ted po takovy dlouhy dobe mam nejaky vajicka, tak byl strasne natesenej.Si dokonce mysli,ze pujde hned v patek do prace.No jo skvelej,kamosky mi rikali, ze jejich chlapi by asi nesli ani na ty testy.
Tak uvidime JIto, snad z nas neco vydolujou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí