IVF duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
71
5.5.12 07:35

Hezké ráno, tak další den za námi…:-)@beruska199 já měla to stejné menší bolesti v podbříšku, v době MS, pak jak jsem ležela bylo ok, ale pak jak jsem šla uvařit čajík a nebo oběd trošku ze mě špinění odešlo. Šance na otěhotnění je a velká, pokud nekrvácíš čerstvou krev.Také beru tablety utroše 3×2 tab… drž se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
5.5.12 09:10

jeste ze uz je dalsi den za nami jeste paaaaaaaaaaaaaaar dni .................no jako čerstva krev to nevypada je trochu nahnedla .....ale tmava.....reknu to asi tak kdyz mam ms tak to mam o hodne vic červenou krev a ohodne vetsi mnozstvi intimka mi vydrzi na den max dve :mrgreen: jo ja uz začinam s toho blbnout snad nam to vsem holky proste vyjdeeeeeeeeeeeeeeee :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
5.5.12 09:36
@Roxi76 píše:
Hezké ráno, tak další den za námi…:-)@beruska199 já měla to stejné menší bolesti v podbříšku, v době MS, pak jak jsem ležela bylo ok, ale pak jak jsem šla uvařit čajík a nebo oběd trošku ze mě špinění odešlo. Šance na otěhotnění je a velká, pokud nekrvácíš čerstvou krev.Také beru tablety utroše 3×2 tab… drž se

a kdyby tekla čerstva krev tak to by mohla byt znamka prasknuti jednoho embryjka co? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5551
5.5.12 10:25

Beruš ani čerstvá krev nic neznamená. může se ti v těhotenství odloučit kus sliznice a mimi tam zůstanou normálně. Já taky beru 3×2 utroše ale minule jak jsem začala špinit tak jsem začala brát ráno a večer o jednu tabletku více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
5.5.12 19:56

ahoj holky, dele jsem tu nebyla a hlasim se sem zpet, protoze me v pondeli ceka zastavovaci injekce pri dlouhem protokolu u Apoli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
6.5.12 16:48

Ahoj holky,tak jak se cítíte a jak se držíte? :lol: Já to nevydržela a ráno jsem testla. No a byly tam // :lol: Druhá čárka sice nebyla nijak výrazná, ale dobře viditelná.Pořád tomu nemůžu uvěřit a trochu se bojím,aby tam byla i zítra..

@ppaja Asi jsem trubka,ale já nevím , co je to zastavovací injekce.měla jsem krátký protokol. Tak to už půjdeš na OPU? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5551
6.5.12 17:24

Jitulko tak to ti moc gratuluji. Já jsem pravý opak. Dnes mi dorazila mrcha :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
6.5.12 18:06

@beryltm Moc děkuju, já se teda ještě raději neraduju,jen tiše doufám..Já jsem věřila, že ti MS nedorazí,vždyť jsi měla tak krásný embryjko.Moc mně to mrzí :( .Budeme ti strašně moc držet prstíky do budoucna :hug: Máte mražáčky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5551
6.5.12 18:26

Jitulko mrázáčky jsme nikdy neměli. tohle byl náš třetí pokus :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
6.5.12 18:49

dneska jsem volala doktorovi pac mi dorazila po 3 denim spineni ms oplakavala jsem to cely den dr mi rekl ze 30 procent zen krvaci a ze jsou tehotne .....me hrozne boli bricho ale silene vice jak pri ms ale stale doufam v uspech co na to rict jeste ze je to me prvni zmrazenych jich mame 11.chci se zeptat za jak dlouho se vetsinou dela druhe a jestli doktor posila pacientky v te mezere pred dalsim pokusem do prace bo ja tam nechci jit v praci si vsichni mysli ze jsem tehotna protoze se v srpnu vdavam a jsem 3 tyden na nemocenske ach jo ......co uz snad to i pres tu mrchu bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
6.5.12 18:51

ps myslite si ze by mohlo jedno prasknout proto dorazila ms ?
:?: :?: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5551
6.5.12 19:00

Beruško záleží jak silnou menstruaci teď máš. a kolik dní už krvácíš? Je fakt, že moje kamarádka co je teď těhotná zjistila že je těhotná až v osmém týdnu protože první měsíc měla menstruaci normální jako vždycky. :nevim:
Jinak po nevydařeném IVF se KET může udělat myslím až za nějaký čas.ale každý car to dělá jinak.Máte super že máte i mrazáčky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
6.5.12 19:07

je mi lito ze ti to nevyslo ...... prvni 3 dny jsem spinila a tetka to mam dost ale je to porad slabsi jak pri normalni ms…snad tam jou a este sance je porad premyslim nad tim "pokud se ty 3 pokusy nepovedou tak co potom nechapu ty mrazacky "je mi 21 roku takze si porad rikam ze tam mam o neco vetsi sanci nez nejaka starsi zenska ?ale furt furt premyslim nad tim jestli fakt mohlo aspon jedno zustat a jakou velkou mam sanci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
6.5.12 19:14

@beryltm Ach jo, to je v pr..Ale není všem dnům konec.Nikdy nevíme, co nás potká.Vždyť zázraky se dějí a třeba otěhotníš přirozeně.Už jsem o takových případech slyšela. :lol: Teď si musíš hlavně pěkně odpočinout a vyčistit hlavičku.Tohle je prostě na houby, ale život nekončí.Moc ti držím palce, ať jsi brzy moooc šťastná,ať je to z čehokoliv :hug: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
6.5.12 19:18

Jitu, tak moc gratuluju, ať // sílí a embryjko roste.

Beryltm, ach jo, to mě moc mrzí, drž se, holka. Co plánujete dál?

Beruško, naději určitě máš, je možné, že se udrželo jen jedno a druhé se pouští. Možná by bylo dobré si skočit na krev. Jinak v našem centru můžeš jít na KET hned po nepodařeném IVF, když nejsou žádné problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí