Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ren-ca píše:
Jitu, tak moc gratuluju, ať // sílí a embryjko roste.Beryltm, ach jo, to mě moc mrzí, drž se, holka. Co plánujete dál?
Beruško, naději určitě máš, je možné, že se udrželo jen jedno a druhé se pouští. Možná by bylo dobré si sk
očit na krev. Jinak v našem centru můžeš jít na KET hned po nepodařeném IVF, když nejsou žádné problémy.
no reni ja mam prave prvni pokus jeste stale ale doufam na krev jsem obednana na 11.5 a tam se dozvim i to jestli se chytl aspon jeden ze by se chytli oba s tim asi počitat nemam co kdyz jsem chytla asi tu svini ms
@beruska199 píše:
no reni ja mam prave prvni pokus jeste stale ale doufam na krev jsem obednana na 11.5 a tam se dozvim i to jestli se chytl aspon jeden ze by se chytli oba s tim asi počitat nemam co kdyz jsem chytla asi tu svini ms
Nic není vyloučeno, třeba to fakt není MS, ale „jen“ hematom či prasklá cévka. Chápu, že to čekání je děsně na nervy.
@Ren-ca Děkuju, moc děkuju!
Snad mi to test z krve potvrdí. A co ty,jdeš zítra do toho? Držim pěsti ze všech sil ![]()
Ahojky to mě moc mrzí:-(…určitě budete bojovat dal a nevzdáte to vid?:-)))
vždyt jednou se to podařit musíííííí ![]()
gratuluju sme na tom stejně:-) taky mám pozitivní krasny testíky.kolikáty den ste po transferu?:-)
@1985 Díky, taky gratuluju!
já jsem 11.den po ET.Čekala jsem silnější čárku,ale vidět je pěkně,tak snad se udrží a ještě zesílí ![]()
Všem,co se chystají testit přeju z celýho
krásný // ![]()
já sem 8 den
bud ráda za tu co máš:-))) hlavně že je:-) hcg poroste až ted pořádně:-)
…taky přeju všem snažilkám dosáhnout // krásný vytoužený ![]()
Beruško neházej flintu do žita… jak psala Ren-ca, tak naděje stále je.
Beryltm…je mi to moc moc líto ![]()
Jíto přidávím se ke gratulantům… at čárky už jen sííílíííí a mimi roste…Holky všechny se držme a přeji hezkou dobrou noc dle možnosti:-)
Tak jsem testovala a test ukázkově negativní. Holky, ať alespoň vám ostatním štěstí přeje.
@Ren-ca píše:
Tak jsem testovala a test ukázkově negativní. Holky, ať alespoň vám ostatním štěstí přeje.
Renulko a ty si kolikátý den dnes?…
Ahoj holky, tak to vypadá, že konečně ms dorazila a v pátek na kontrolu a pokud bude vše OK, tak začneme se stimulkou
![]()
Holky tak jsem zpet z Caru a mam v sobe zastavovaci injekci
a za 14 zacinam se stimulaci
drzte mi palecky, at to zvladnu ![]()
@Ren-ca To neee!
A co krev,už máš testy z krve?Ještě by tam kapka naděje být mohla..
holky sice mám pozitívní testíky,ale chci se zeptat ja dnes zašpinila trošku nevíte co to muže znamenat?