IVF duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
143
6.5.12 19:27
@Ren-ca píše:
Jitu, tak moc gratuluju, ať // sílí a embryjko roste.

Beryltm, ach jo, to mě moc mrzí, drž se, holka. Co plánujete dál?

Beruško, naději určitě máš, je možné, že se udrželo jen jedno a druhé se pouští. Možná by bylo dobré si sk
očit na krev. Jinak v našem centru můžeš jít na KET hned po nepodařeném IVF, když nejsou žádné problémy.

no reni ja mam prave prvni pokus jeste stale ale doufam na krev jsem obednana na 11.5 a tam se dozvim i to jestli se chytl aspon jeden ze by se chytli oba s tim asi počitat nemam co kdyz jsem chytla asi tu svini ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
6.5.12 19:31
@beruska199 píše:
no reni ja mam prave prvni pokus jeste stale ale doufam na krev jsem obednana na 11.5 a tam se dozvim i to jestli se chytl aspon jeden ze by se chytli oba s tim asi počitat nemam co kdyz jsem chytla asi tu svini ms

Nic není vyloučeno, třeba to fakt není MS, ale „jen“ hematom či prasklá cévka. Chápu, že to čekání je děsně na nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
6.5.12 19:34

@Ren-ca Děkuju, moc děkuju! :lol:Snad mi to test z krve potvrdí. A co ty,jdeš zítra do toho? Držim pěsti ze všech sil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
6.5.12 19:43

Ahojky to mě moc mrzí:-(…určitě budete bojovat dal a nevzdáte to vid?:-))) :hug: vždyt jednou se to podařit musíííííí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
6.5.12 19:44

gratuluju sme na tom stejně:-) taky mám pozitivní krasny testíky.kolikáty den ste po transferu?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
6.5.12 20:00

@1985 Díky, taky gratuluju! :lol: já jsem 11.den po ET.Čekala jsem silnější čárku,ale vidět je pěkně,tak snad se udrží a ještě zesílí :lol:

Všem,co se chystají testit přeju z celýho :srdce: krásný // :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
6.5.12 20:03

já sem 8 den :-) bud ráda za tu co máš:-))) hlavně že je:-) hcg poroste až ted pořádně:-) :hug: …taky přeju všem snažilkám dosáhnout // krásný vytoužený :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
6.5.12 22:14

Beruško neházej flintu do žita… jak psala Ren-ca, tak naděje stále je.

Beryltm…je mi to moc moc líto :(

Jíto přidávím se ke gratulantům… at čárky už jen sííílíííí a mimi roste…Holky všechny se držme a přeji hezkou dobrou noc dle možnosti:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
7.5.12 12:35

Tak jsem testovala a test ukázkově negativní. Holky, ať alespoň vám ostatním štěstí přeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
7.5.12 12:38
@Ren-ca píše:
Tak jsem testovala a test ukázkově negativní. Holky, ať alespoň vám ostatním štěstí přeje.

Renulko a ty si kolikátý den dnes?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866

Ahoj holky, tak to vypadá, že konečně ms dorazila a v pátek na kontrolu a pokud bude vše OK, tak začneme se stimulkou :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180

9 den po ET :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
7.5.12 14:08

Holky tak jsem zpet z Caru a mam v sobe zastavovaci injekci :palec: a za 14 zacinam se stimulaci :dance: drzte mi palecky, at to zvladnu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
7.5.12 14:21

@Ren-ca To neee! :( A co krev,už máš testy z krve?Ještě by tam kapka naděje být mohla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
7.5.12 15:20

:mavam: holky sice mám pozitívní testíky,ale chci se zeptat ja dnes zašpinila trošku nevíte co to muže znamenat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí