IVF duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
143
10.5.12 16:50
@OBZOR píše:
Tak jdeme opět do toho,volala jsem pí Slovákové a v úterý se jdeme domlouvat na KET(máme dva mražáčky).Teď se rozhodnout,kolik zavést.Asi jedno…
Teď takový blbý dotaz.Jak jsem psala jsem silnější postavy a to dost:-(
Začala jsem po té lednové revizi něco s tím dělat.Jezdím na rotopedu,upravila jsem jídelníček a mám dole 10,5kg.Ale to jsem nechtěla.Dotaz je zda jízdou na rotopedu si mohu nějak ublížit-tedy udržení plodu atd.Přece dřív také dělaly vše i když byly těhotné.
A ještě-je to můj první KET.Musím být doma?Raději bych byla v práci,abych nemusela pořád přemýšlet(dělam v kanclu).
Tak zatím

ja zase pry nakolejezditpry radeji nemam at male nevytrasu.....nemaji se pry delat veci u kterych skačes..na kole bys asi nemela jezdit po nerovnostech a na rotopedu si myslim ze tam mas hodne fyzickou zates ja nevim ale ja bych osobne vydrzela to nestoji za to… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
10.5.12 17:11

@I.P.B.M Ahojky :mavam: Tak to je super! Už jsem si říkala, copak se děje, že ses tu neukázala a jsem moc ráda, že jsi zpět a s tak skvělou zprávičkou :lol:
Moc,moc držím palečky, ať se embrijka pěkně zakousnou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
10.5.12 17:16

JItu dekuju,no mame blbej internet,az dneska se trosku rozbehl.
NO zakousnou zakousnou,nevim nevim,uvidime, jestli vydrzi, kazdopadne zatim zadne zmeny nepozoruju, i kdyz je asi moc brzo treti den po ET.Ale porad mam pocit, jako bych mela dostat menstruaci.Embrijkum teda kazdej den domlouva,at se koukno bna pritele, kolik si toho kvuli nim vytrpel.

Co ty Jitu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
10.5.12 18:20

@I.P.B.M tvůj přítel musí být opravdu moc fajn. To jak tě psychicky podporuje po ET je moc hezký.A má pravdu. Když ne napoprvé, tak to bude napodruhé.Hlavně, že jsou spermíky! :D A čím víc budeš v pohodě,tím lepší. Já měla po prvním ET daleko větší nervy, než po tom druhým (i když ke konci už jsem taky vyšilovala).No a zadařilo se :).23.5. jdu na UTZ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
10.5.12 18:39

JItu tak to jsou skvele zpravy, to moc gratuluju, ja vysilovala v utery , ten prvni den po ET a ted i obcas zapomenu ze jsme byi na IVF.

Ale moc gratuluju a drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
10.5.12 18:56

holky a az pristi pondeli vyfasuju jehličky a mam dlouhy protokol, jak dlouho je pak budu pichat tyden nebo 14 dni nebo jeste dele? moc dik za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
10.5.12 18:58

@I.P.B.M Moc děkuju :D Jé, to bych ti přála,abys zapoměla,žes byla na ET a vzpoměla si až 21.5.,že máš jít na krev :lol: Kdyby to tak šlo,to by si člověk ušetřil nervů a hlavně by se furt nesledoval.Ale neboj, ono to uteče jako voda!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
10.5.12 18:59

@ppaja Tak v tomhle neporadím,měla jsem krátký..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
10.5.12 19:13

dneska sem mela kontrolni krev v caru… a vcera jako samoplatce abych vedela jetli klesa bo stoupa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
10.5.12 19:18

@1985 Aha a ty už jsi 14 dnů po ET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
10.5.12 19:20

1985 a jak ti to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
10.5.12 20:55

ppaja, ja si pichala 18 dni,ale mela jsme velmi male davky a vubec na Menopur neragovala,byla jsem z toho docela spatna,nakonec jsme mela pet vajicek , z toho ctyri embria zavedli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
10.5.12 20:58

4 ti zavedli jak to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
10.5.12 21:52

holky zlate rano sa mi bliziiiiiiiiiiiii aja jsem nerozniiiiiiiiiiiiii :oops: :roll: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
10.5.12 22:05

beru drzime vsechny palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie