Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@1985 píše:
uz to vidim v popisku ceka te prvni IVF:-)
JÁÁÁ TI TAK BUDU DRŽEZ PĚSTIČKY ![]()
@beruska199 píše:
ja dve rano dve večer a dve odpoledne
beruškoooo tak co?:-) čekáme s pěstma na výsledky ![]()
@beruska199 píše:
ahoj holky tak ja nic
v utery se domluvit na dasi…
jak se jmenuje presne druhy pokus taky embryotransver?jako et nebo to ma jiny nazev?je u druheho vetsi sance ?
@beruska199 píše:
jak se jmenuje presne druhy pokus taky embryotransver?jako et nebo to ma jiny nazev?je u druheho vetsi sance ?
druhy pokus je ET pokud podstupujes celi ivf znova pokud jdes na mražaky tak je to jen ket…moc me to mrzi:-( dopadly sme stejne berusko ![]()
ja mam zmrazenych 11 embryek a to bude muj druh pokus......kolik jich jeste vlastne mam…jsem s toho v prdeli.......muzem aspon sexovat kdyz se to nepovedlo ![]()
@beruska199 píše:
ja mam zmrazenych 11 embryek a to bude muj druh pokus......kolik jich jeste vlastne mam…jsem s toho v prdeli.......muzem aspon sexovat kdyz se to nepovedlo
jo taky sem rikala ze pripustim manzela po dlouhe dobe
…na ket mrazaky mas pokusu kolik chces tohle na pojistovnu neni:-))a pokud mas 11 mrazaku tak to bdu rada holka:-)))to je krasny:-)))
Ahoj holky, tak kontrola dopadla dobře, domluvili jsme se na Menopuru, tak snad to nějak zvládnem. Už teď mě omývá pot
Krev je taky OK, tak můžu začít píchat
Budu ale až od pondělí, jelikož mi ještě neskončila ms, ale za to jsem vlastně ráda, jelikož tenhle víkend máme tak ulítaný, že nevím, jestli bychom se trefili s pícháním ve stejný čas. A k tomu ještě u nás spí v sobotu sestra a ta neví, že jdem do IVF ![]()
to ja zase doufam ze me neposle doktor do prace pač tam si vsichni mysli ze jsem tehotna protoze mam nemocenskou už 3 tydny ale delam ve fabrice takze si myslim ze me tam neposle a za 14 dni bych znova zustala doma ja jen doufam ze mi druhy pokus vyjde.....kdyz se sere tak se sere …a to jsem zrusila zubare ktereho mam obednaneho na 28.5 pač mam s neho neuveritelny strach jsem ho zrusila pač jsem si myslela ze budu tehotna a nechtela jsem tam jit abych od nervu nepotratila hm tak nevim kdy tam pujdu......no mam nervy na krajičku..... a to se mi udelal kaz na prednim zubu…musim zaklepat zatim neboli jak rikam jak se sere tak se sere
![]()
JO koukam, ze vsechny berete 2-2-2 ,tak teda nevim, jestli mi ty moje 2-0-2 stacej,ale snad jo. Ty stimulacni hormony mi vubec nazabiraly.Tak ja uz ted teda necejtim vubec nic.Zadny priznaky tehotenstvi, zadny priznaky menstruace.
Holky , kdyz se pokus nezdari,kdy tak obvykle po ET dorazi menstruace?
1985 nezoufej, jeste mate mrazacky a ty se mysim do IVF nezapocitavaji. ![]()
Ppaja ,me zavadeli dve, pry je to u zen po 36 obvykle a zvysuje se tim sance uspesnosti a neboj na ctvrte nebude muset ani dojit ![]()
@beruska199 píše:
ja mam zmrazenych 11 embryek a to bude muj druh pokus......kolik jich jeste vlastne mam…jsem s toho v prdeli.......muzem aspon sexovat kdyz se to nepovedlo
Berusko,tak to me moc mrzi ,ale jedenact embrijek, je krasny pocet, urcite e pri KET zadari.drzim moc palce ![]()
@kaczule1 píše:
Ahoj holky, tak kontrola dopadla dobře, domluvili jsme se na Menopuru, tak snad to nějak zvládnem. Už teď mě omývá potKrev je taky OK, tak můžu začít píchat
![]()
Budu ale až od pondělí, jelikož mi ještě neskončila ms, ale za to jsem vlastně ráda, jelikož tenhle víkend máme tak ulítaný, že nevím, jestli bychom se trefili s pícháním ve stejný čas. A k tomu ještě u nás spí v sobotu sestra a ta neví, že jdem do IVF
Ja měla taky dlouhy protokol s Menopurem,pichala jsem si kazdy vecer v 19 OO, u nas skoro vsichni vedi, ze prochazime IVF, a pri pohledu na peritele po TESE bychom to stejne moc neutajili. A jezdi k nam na vikendy hodne lidi, takze injekce bych stejne moc neutajila,a nakonec jsem rada,ze to mame s kym sdilet a kamaradi nas hodne drzi