IVF duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2180
11.5.12 14:01
@1985 píše:
uz to vidim v popisku ceka te prvni IVF:-)

JÁÁÁ TI TAK BUDU DRŽEZ PĚSTIČKY :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
11.5.12 14:07
@beruska199 píše:
ja dve rano dve večer a dve odpoledne :)

beruškoooo tak co?:-) čekáme s pěstma na výsledky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
11.5.12 14:40

ahoj holky tak ja nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
11.5.12 14:50
@beruska199 píše:
ahoj holky tak ja nic :(
v utery se domluvit na dasi…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
11.5.12 14:52

jak se jmenuje presne druhy pokus taky embryotransver?jako et nebo to ma jiny nazev?je u druheho vetsi sance ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
11.5.12 14:56
@beruska199 píše:
jak se jmenuje presne druhy pokus taky embryotransver?jako et nebo to ma jiny nazev?je u druheho vetsi sance ?

druhy pokus je ET pokud podstupujes celi ivf znova pokud jdes na mražaky tak je to jen ket…moc me to mrzi:-( dopadly sme stejne berusko :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
11.5.12 15:01

ja mam zmrazenych 11 embryek a to bude muj druh pokus......kolik jich jeste vlastne mam…jsem s toho v prdeli.......muzem aspon sexovat kdyz se to nepovedlo :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
11.5.12 15:02

nebo se nesmi sexovat ?
:zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
11.5.12 15:03
@beruska199 píše:
ja mam zmrazenych 11 embryek a to bude muj druh pokus......kolik jich jeste vlastne mam…jsem s toho v prdeli.......muzem aspon sexovat kdyz se to nepovedlo :pocitac:

jo taky sem rikala ze pripustim manzela po dlouhe dobe :-D :-D…na ket mrazaky mas pokusu kolik chces tohle na pojistovnu neni:-))a pokud mas 11 mrazaku tak to bdu rada holka:-)))to je krasny:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
11.5.12 15:04
@beruska199 píše:
nebo se nesmi sexovat ? :zed:

jasný ze muzes :-D :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
11.5.12 16:08

Ahoj holky, tak kontrola dopadla dobře, domluvili jsme se na Menopuru, tak snad to nějak zvládnem. Už teď mě omývá pot :? Krev je taky OK, tak můžu začít píchat :palec: :dance: Budu ale až od pondělí, jelikož mi ještě neskončila ms, ale za to jsem vlastně ráda, jelikož tenhle víkend máme tak ulítaný, že nevím, jestli bychom se trefili s pícháním ve stejný čas. A k tomu ještě u nás spí v sobotu sestra a ta neví, že jdem do IVF :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
11.5.12 16:55

to ja zase doufam ze me neposle doktor do prace pač tam si vsichni mysli ze jsem tehotna protoze mam nemocenskou už 3 tydny ale delam ve fabrice takze si myslim ze me tam neposle a za 14 dni bych znova zustala doma ja jen doufam ze mi druhy pokus vyjde.....kdyz se sere tak se sere …a to jsem zrusila zubare ktereho mam obednaneho na 28.5 pač mam s neho neuveritelny strach jsem ho zrusila pač jsem si myslela ze budu tehotna a nechtela jsem tam jit abych od nervu nepotratila hm tak nevim kdy tam pujdu......no mam nervy na krajičku..... a to se mi udelal kaz na prednim zubu…musim zaklepat zatim neboli jak rikam jak se sere tak se sere :oops: :cert: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
12.5.12 05:43

JO koukam, ze vsechny berete 2-2-2 ,tak teda nevim, jestli mi ty moje 2-0-2 stacej,ale snad jo. Ty stimulacni hormony mi vubec nazabiraly.Tak ja uz ted teda necejtim vubec nic.Zadny priznaky tehotenstvi, zadny priznaky menstruace.

Holky , kdyz se pokus nezdari,kdy tak obvykle po ET dorazi menstruace?
1985 nezoufej, jeste mate mrazacky a ty se mysim do IVF nezapocitavaji. :hug:

Ppaja ,me zavadeli dve, pry je to u zen po 36 obvykle a zvysuje se tim sance uspesnosti a neboj na ctvrte nebude muset ani dojit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
12.5.12 05:45
@beruska199 píše:
ja mam zmrazenych 11 embryek a to bude muj druh pokus......kolik jich jeste vlastne mam…jsem s toho v prdeli.......muzem aspon sexovat kdyz se to nepovedlo :pocitac:

Berusko,tak to me moc mrzi ,ale jedenact embrijek, je krasny pocet, urcite e pri KET zadari.drzim moc palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
12.5.12 05:49
@kaczule1 píše:
Ahoj holky, tak kontrola dopadla dobře, domluvili jsme se na Menopuru, tak snad to nějak zvládnem. Už teď mě omývá pot :? Krev je taky OK, tak můžu začít píchat :palec: :dance: Budu ale až od pondělí, jelikož mi ještě neskončila ms, ale za to jsem vlastně ráda, jelikož tenhle víkend máme tak ulítaný, že nevím, jestli bychom se trefili s pícháním ve stejný čas. A k tomu ještě u nás spí v sobotu sestra a ta neví, že jdem do IVF :think:Ja měla taky dlouhy protokol s Menopurem,pichala jsem si kazdy vecer v 19 OO, u nas skoro vsichni vedi, ze prochazime IVF, a pri pohledu na peritele po TESE bychom to stejne moc neutajili. A jezdi k nam na vikendy hodne lidi, takze injekce bych stejne moc neutajila,a nakonec jsem rada,ze to mame s kym sdilet a kamaradi nas hodne drzi
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí