Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@I.P.B.M píše:
@beruska199 Ja jsm byla na prvnim ET a zadne mrazacky nam nezustaly, dali mi dve embrijka, pry se tim zvysuje sance.Na ET jsem byla minule pondei takze dneska je to 10 den,nejdriv jsem mela pocit jako kdyz ma prijit MS, jeste nedorazila a ode dneska me boli bricho,jako bych celou noc cvicila sedy lehy a mela paradne namozene bricho.V pondeli jdu na krev,jestli je tehotenstvi pozitivni nebo negativni.
uvids to bude pozitivni ![]()
@I.P.B.M Tohle je u IVF jedna z nejnepříjemnějších věcí.Když to zkoušíš přirozeně, tak jen čekáš jestli nepřijde MS, pak testneš a vidíš. Tady člověk neví, jestli MS nepřichátí kvůli lékům, nebo kvůli těhu.A lepší fakt netestit.Já jsem se pak každý ráno před testem bála,jestli bude čárka sílit.Takže si nevybereš.Do pondělka už to je za pár. Možná bych testla doma ráno před krví. U nás se vždycky ptají,jestli jsme testili a jak to dopadlo..
@beruska199 píše:
uvids to bude pozitivni
hlavne musis tomu verit verit a verit…a bude to ![]()
Tak hlásím, že mrcha konečně dorazila (34 DC). Zítra ultrazvuk a začínáme, hurá
![]()
@I.P.B.M moc děkuju, u mě bude úspěch jedno nebo dvě
ale to by mi bohatě stačilo !!! jedno krásný vajucho !
Nam rikali,ze na oplodneni staci jedno vajucho a jedna spermie,
my meli dve a ty nam zavedli.
Ahojky
tak sem vyfasovala léky na přípravu KET.26.5 na mě už budou čekat dva mražáčci..snad to už výjde…ve středu si jedu pro injekce na ředění te mé krve tak už se snad udrží ![]()
@Paris77 píše:
@1985 určitě to vyjde, musíš věřit !!!
věřím od začátku prvního pokusu
a nic..druhý pokus opět nic..a ted teda mražáčci
![]()