Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
myslite ze nejak vadi to ze jsem tetka dva dny uzivala utrogestan ale trosku nepravidelne plus minus hodinu?tetka uz musim hlavne pravidelne
vzdycky se kuknu na hodiny a je tak o hodku vic nez by melo byt
co vy na to rikate se nic nestalo ................... ![]()
@beruska199 píše:
myslite ze nejak vadi to ze jsem tetka dva dny uzivala utrogestan ale trosku nepravidelne plus minus hodinu?tetka uz musim hlavne pravidelnevzdycky se kuknu na hodiny a je tak o hodku vic nez by melo byt
co vy na to rikate se nic nestalo ...................
teda doufam ze se nic nestaloooo ![]()
@beruska199 píše:
teda doufam ze se nic nestaloooo
ze jsem to nepokazila doufam
@beruska199 JA teda Utrogestan beru,tak jak me napadne, pred spanim a rano ,kdyz se probudim,nebylo mi receno ve stejnou hodinu. ![]()
@I.P.B.M píše:
@beruska199 JA teda Utrogestan beru,tak jak me napadne, pred spanim a rano ,kdyz se probudim,nebylo mi receno ve stejnou hodinu.
no me rikali co hodinu tak nevim ale podle me je hlavni ze se to uzije trikrat dene po 2 tablety nebo tak jak reknou…
@beruska199 Aha, tak to netusim,ja to beru,jak to beru
Dokonce jsme se ptaa doktorky,ze az to budu zavadet ,jestli pak musim lezet a rikala, ze ne.
@jitu.cz Ahoj JItu,jak se vede?Dlouho jsi tu nebyla, je vse v poradku? ![]()
HOlky tak me zmizeli vsechny priznaky tehotenstvi ,tak ma strach aby z toho nebylo zamlkle tehotenstvi.Ja snad zesilim. ![]()
@I.P.B.M Ahojky
Děkuji za optání
,já se cítím pořád úplně stejně.Kdybych neměla těhu potvrzené na utz, tak tomu ani nevěřim
Pořád čekám,kdy začnou nějaký nevolnosti a ono nic.Jen občas bolí prsa.V CARu už se se mnou rozloučili po prvním utz a ke svýmu dr. jsem objednaná až na příští čtvrtek, takže mám taky trochu nervíky.Myslela jsem ,že mi v CAR udělají utz ještě tento týden a oni už mě vyšoupli.A kdypak ty jdeš na utz?Já vím,člověk si ani nestačí přádně užít radost z pozitivního testu a už má nervy z toho jestli to je uvnitř všechno v pořádku…Pořád dokola!
Ahoj holky:-) tak já sem po KETU V SOBOTU s AH dvou embrií takže je to náš poslední pokus už nemáme mrazáčky,22.5 mi pichli pregnyl 5000j. vcera sem ho mela minimalne jeste v tele vecer uz nic a dnes ráno pozitivni opet takže nevím co se vubec deje na tehu je to bejspis brzo…ale pregnyl už to nebude :-/ beru utrogestan a naplaste ktery udajne hcg neovlivnují takže sem divná
…kontrolu mám 7.6 pohladte bríška za mě ![]()
holky, tak dnes me cekal posledni utz a v patek na opu
doktorka mi tam nasla pry kolem 10 foliku
no to je taky dost si myslim, uz nemuzu skoro chodit
a ptala sem se na neschopenku po opu a pry mi nic nenapisou
to mam jit pak za svym gyndarem, uz mam v praci vyjednanou týdenní neschopnost a ted nevim kde mam vylitavat neschopenku, vim, ze mi treba bude dobre, ale chci pro sve miminko udelqt vse co muzu, abych si pak neco nevycitala, ze jsem nelezela a tak…
ahoj holky ,ja jsem jak uz jsem se tady zminovala po druhym transveru.dneska je to 5 den od transveru a začalo me pobolivat bricho jako pred ms ale jen občas a j to takova jemna bolest boli podobne brisko i pri zavrtavani?muze to byt zavrtavani?ms bych mela dostat azzzzzzzzzz za tyden tak snad ta svine neprijde ......nevite jestli je vubec nejaky priznak kdyz se bobanci zavrtavaji ? ![]()
@ppaja píše:
holky, tak dnes me cekal posledni utz a v patek na opudoktorka mi tam nasla pry kolem 10 foliku
no to je taky dost si myslim, uz nemuzu skoro chodit
a ptala sem se na neschopenku po opu a pry mi nic nenapisou
to mam jit pak za svym gyndarem, uz mam v praci vyjednanou týdenní neschopnost a ted nevim kde mam vylitavat neschopenku, vim, ze mi treba bude dobre, ale chci pro sve miminko udelqt vse co muzu, abych si pak neco nevycitala, ze jsem nelezela a tak…
byt tebou tak kdyz ti ji nedali tam tak bych si zasla ke svoji gynde a ta by ti ji teda dat určite mela a pokud ti ji ani ta neda tak bych se nesrala a sla k obvodakovi ![]()