IVF duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
143
25.5.12 23:33

myslite ze nejak vadi to ze jsem tetka dva dny uzivala utrogestan ale trosku nepravidelne plus minus hodinu?tetka uz musim hlavne pravidelne :lol: vzdycky se kuknu na hodiny a je tak o hodku vic nez by melo byt :lol: co vy na to rikate se nic nestalo ................... :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
25.5.12 23:34
@beruska199 píše:
myslite ze nejak vadi to ze jsem tetka dva dny uzivala utrogestan ale trosku nepravidelne plus minus hodinu?tetka uz musim hlavne pravidelne :lol: vzdycky se kuknu na hodiny a je tak o hodku vic nez by melo byt :lol: co vy na to rikate se nic nestalo ................... :)

teda doufam ze se nic nestaloooo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
25.5.12 23:34
@beruska199 píše:
teda doufam ze se nic nestaloooo :)

ze jsem to nepokazila doufam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2878
26.5.12 12:05

Já myslim, že by to snad nemělo nějak vadit. Buď v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
28.5.12 11:19

@beruska199 JA teda Utrogestan beru,tak jak me napadne, pred spanim a rano ,kdyz se probudim,nebylo mi receno ve stejnou hodinu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
28.5.12 11:32
@I.P.B.M píše:
@beruska199 JA teda Utrogestan beru,tak jak me napadne, pred spanim a rano ,kdyz se probudim,nebylo mi receno ve stejnou hodinu. :lol:

no me rikali co hodinu tak nevim ale podle me je hlavni ze se to uzije trikrat dene po 2 tablety nebo tak jak reknou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
28.5.12 11:36

@beruska199 Aha, tak to netusim,ja to beru,jak to beru :lol: :lol: Dokonce jsme se ptaa doktorky,ze az to budu zavadet ,jestli pak musim lezet a rikala, ze ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
28.5.12 11:37

@Paris77 Paris ,jak jsi dopadla? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
28.5.12 11:39

@jitu.cz Ahoj JItu,jak se vede?Dlouho jsi tu nebyla, je vse v poradku? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
28.5.12 12:57

HOlky tak me zmizeli vsechny priznaky tehotenstvi ,tak ma strach aby z toho nebylo zamlkle tehotenstvi.Ja snad zesilim. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
28.5.12 14:42

@I.P.B.M Ahojky :mavam: Děkuji za optání :) ,já se cítím pořád úplně stejně.Kdybych neměla těhu potvrzené na utz, tak tomu ani nevěřim :lol: Pořád čekám,kdy začnou nějaký nevolnosti a ono nic.Jen občas bolí prsa.V CARu už se se mnou rozloučili po prvním utz a ke svýmu dr. jsem objednaná až na příští čtvrtek, takže mám taky trochu nervíky.Myslela jsem ,že mi v CAR udělají utz ještě tento týden a oni už mě vyšoupli.A kdypak ty jdeš na utz?Já vím,člověk si ani nestačí přádně užít radost z pozitivního testu a už má nervy z toho jestli to je uvnitř všechno v pořádku…Pořád dokola!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
28.5.12 15:11

Ahoj holky:-) tak já sem po KETU V SOBOTU s AH dvou embrií takže je to náš poslední pokus už nemáme mrazáčky,22.5 mi pichli pregnyl 5000j. vcera sem ho mela minimalne jeste v tele vecer uz nic a dnes ráno pozitivni opet takže nevím co se vubec deje na tehu je to bejspis brzo…ale pregnyl už to nebude :-/ beru utrogestan a naplaste ktery udajne hcg neovlivnují takže sem divná :-D…kontrolu mám 7.6 pohladte bríška za mě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
28.5.12 16:21

holky, tak dnes me cekal posledni utz a v patek na opu :) doktorka mi tam nasla pry kolem 10 foliku :) no to je taky dost si myslim, uz nemuzu skoro chodit :D a ptala sem se na neschopenku po opu a pry mi nic nenapisou :cert: to mam jit pak za svym gyndarem, uz mam v praci vyjednanou týdenní neschopnost a ted nevim kde mam vylitavat neschopenku, vim, ze mi treba bude dobre, ale chci pro sve miminko udelqt vse co muzu, abych si pak neco nevycitala, ze jsem nelezela a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
28.5.12 16:27

ahoj holky ,ja jsem jak uz jsem se tady zminovala po druhym transveru.dneska je to 5 den od transveru a začalo me pobolivat bricho jako pred ms ale jen občas a j to takova jemna bolest boli podobne brisko i pri zavrtavani?muze to byt zavrtavani?ms bych mela dostat azzzzzzzzzz za tyden tak snad ta svine neprijde ......nevite jestli je vubec nejaky priznak kdyz se bobanci zavrtavaji ? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
28.5.12 16:29
@ppaja píše:
holky, tak dnes me cekal posledni utz a v patek na opu :) doktorka mi tam nasla pry kolem 10 foliku :) no to je taky dost si myslim, uz nemuzu skoro chodit :D a ptala sem se na neschopenku po opu a pry mi nic nenapisou :cert: to mam jit pak za svym gyndarem, uz mam v praci vyjednanou týdenní neschopnost a ted nevim kde mam vylitavat neschopenku, vim, ze mi treba bude dobre, ale chci pro sve miminko udelqt vse co muzu, abych si pak neco nevycitala, ze jsem nelezela a tak…

byt tebou tak kdyz ti ji nedali tam tak bych si zasla ke svoji gynde a ta by ti ji teda dat určite mela a pokud ti ji ani ta neda tak bych se nesrala a sla k obvodakovi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí