Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@jitu.cz Prave ,ze je docela hodne videt,jen aby to nebylo tema hormonama,(Ja mela Ovitrille) no mam radost,ale nerada bych to zakrikla. A dekuju moc a moc Jito, za podporu a vubec za vsechno.Krasnej vikend.
@I.P.B.M Já ti taky přeju krásnej a hlavně rychlej víkend!Já taky nechci nic zakřiknout, tak už raději nebudu tvou pěkně viditelnou čárečku komentovat( ale tím ovitrille to uuurčitě není
)Jinak já jsem to manželovi řekla, až třetí den od prvního testování.Cítila jsem asi něco podobnýho,co ty - radost a zároveň obavy. Pořád jsem se na tu čárku chodila dívat, jestli nezmizela…A nezmizela a tobě už taky nezmizí!!!!! ![]()
@I.P.B.M píše:
Holky tak ja to nevydrzela , zvedavost zvitezila nad strachem a testovala jsme a je pozitivni,pritelovi to tda jeste nereknu, co kdyby to byly jen zbytky hormonu.
To jsou hormony určitě, ale těhotenský !!!!
Držim všechno co mám, ať čárka krásně sílí !!! ![]()
Ahoj holky tak to mam potvrzene i z krve ,mam hadinu tehotenskeho horminu neco pres 900 ,tak nevím,jestli je to málo nebo hodně ![]()
Paris77 jak to jde?
@I.P.B.M Supééér, ta to tiše gratuluju, abych něco nazakřikla !!
A přeju příjemný těhulkování. Já jdu zítra na další UTZ, tak uvidíme jak rostou folíci a jestli tam vůbec nějakej je
doufám, že jo
@I.P.B.M No tak to mám radost.Tichá gratulka a držím palečky, ať to jde takhle pěkně dál a dál
Jinak hcg 900 je fakt krásný! ![]()
@Paris77 I tobě držím moc palečky,ať tam ty folíky pěkně rostou a brzy si můžeš jet pro mrňousky ![]()
@Paris77 Zitra na tebe budu myslet,at je tam hooodne foliku.Urcite se ozvi. ![]()
holky tak prvni injekce pichnuta - mam fostimon a narkoza naplanovana na pristi patek ![]()
Tak holky, dneska jsem byla na UTZ,jsem 6 DC, je tam jenom jeden folík 12 mmm.
Doufala jsem, že budou alespoň dva
, tak ve čtvrtek znova UZT
@Paris77 Ja stimulovaa 18 dni a vajicka se zacala tvorit asi kolem třináctého dne.
Nakonec jsme jich mela pět.Vydrž určitě jště narostou.Držímmoc palce.
@I.P.B.M no nevim, nevim, já jsem jich nikdy víc jak dva neměla, mám nízký AMH
@Paris77 Zaplaťpanbuh alespoň za ten jeden.Pořád je naděje!Moc ti přeju, aby to byl právě ten jeden,ve kterým je schovaný to potřebný vajíčko.Já vím, nervičky pracujou a každá hodina se tak neskutečně vleče. Nezbývá, než vydržet a hlavně věřit!Kdybysme nevěřili, tak bysme do toho přece nešli!! ![]()
@jitu.cz já vim, naděje umírá poslední, moc mu věřim, že bude mít v sobě schovaný vajíčko ![]()