IVF duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
241
18.5.12 16:47

@jitu.cz Prave ,ze je docela hodne videt,jen aby to nebylo tema hormonama,(Ja mela Ovitrille) no mam radost,ale nerada bych to zakrikla. A dekuju moc a moc Jito, za podporu a vubec za vsechno.Krasnej vikend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
18.5.12 20:11

@I.P.B.M Já ti taky přeju krásnej a hlavně rychlej víkend!Já taky nechci nic zakřiknout, tak už raději nebudu tvou pěkně viditelnou čárečku komentovat( ale tím ovitrille to uuurčitě není :lol: )Jinak já jsem to manželovi řekla, až třetí den od prvního testování.Cítila jsem asi něco podobnýho,co ty - radost a zároveň obavy. Pořád jsem se na tu čárku chodila dívat, jestli nezmizela…A nezmizela a tobě už taky nezmizí!!!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2878
21.5.12 10:11
@I.P.B.M píše:
Holky tak ja to nevydrzela , zvedavost zvitezila nad strachem a testovala jsme a je pozitivni,pritelovi to tda jeste nereknu, co kdyby to byly jen zbytky hormonu. :nevim:

To jsou hormony určitě, ale těhotenský !!!! :potlesk: Držim všechno co mám, ať čárka krásně sílí !!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
21.5.12 15:44

Ahoj holky tak to mam potvrzene i z krve ,mam hadinu tehotenskeho horminu neco pres 900 ,tak nevím,jestli je to málo nebo hodně :lol:

Paris77 jak to jde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2878
21.5.12 15:53

@I.P.B.M Supééér, ta to tiše gratuluju, abych něco nazakřikla !! :hug: A přeju příjemný těhulkování. Já jdu zítra na další UTZ, tak uvidíme jak rostou folíci a jestli tam vůbec nějakej je :lol: doufám, že jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
21.5.12 17:27

@I.P.B.M No tak to mám radost.Tichá gratulka a držím palečky, ať to jde takhle pěkně dál a dál :kytka: Jinak hcg 900 je fakt krásný! :pankac:

@Paris77 I tobě držím moc palečky,ať tam ty folíky pěkně rostou a brzy si můžeš jet pro mrňousky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
21.5.12 18:01

@Paris77 Zitra na tebe budu myslet,at je tam hooodne foliku.Urcite se ozvi. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
21.5.12 21:35

holky tak prvni injekce pichnuta - mam fostimon a narkoza naplanovana na pristi patek :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2878
22.5.12 09:00

Tak holky, dneska jsem byla na UTZ,jsem 6 DC, je tam jenom jeden folík 12 mmm. :( Doufala jsem, že budou alespoň dva :? , tak ve čtvrtek znova UZT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
22.5.12 09:38

@Paris77 Ja stimulovaa 18 dni a vajicka se zacala tvorit asi kolem třináctého dne.
Nakonec jsme jich mela pět.Vydrž určitě jště narostou.Držímmoc palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
22.5.12 09:44

@I.P.B.M moc gratuluji :kytka: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2878
22.5.12 09:46

@I.P.B.M no nevim, nevim, já jsem jich nikdy víc jak dva neměla, mám nízký AMH

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
22.5.12 10:02

@Paris77 Zaplaťpanbuh alespoň za ten jeden.Pořád je naděje!Moc ti přeju, aby to byl právě ten jeden,ve kterým je schovaný to potřebný vajíčko.Já vím, nervičky pracujou a každá hodina se tak neskutečně vleče. Nezbývá, než vydržet a hlavně věřit!Kdybysme nevěřili, tak bysme do toho přece nešli!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2878
22.5.12 10:17

@jitu.cz já vim, naděje umírá poslední, moc mu věřim, že bude mít v sobě schovaný vajíčko :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
22.5.12 10:46

@Paris77 Vydrz Paris, urcite tam bude,drzim mu palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí