Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Paris, parada, a do tretice jen to dobre. ![]()
JItu , doma tesrti asi nebudu,uvidim.
Ty jsi testila? A ktery den, noje fakt, ze me se to zacina kratit.
UZ se jen sedmkrat vyspim a pujdu na krevni test.
JItu,kam ty chodi do CARu?
1985 tak o jednozjisteni vic, souhlaism s JItu, ted by se podle toho meli lekari zaridit a urcite to vyjde.
@I.P.B.M Já jsem se testit hrozně bála,ale nakonec jsem sebrala odvahu a 10.den testla a byla tam druhá čárka
Pak jsem se zas každé ráno při testu modlila, aby čárka byla silnější.No a z krve mi těhu potvrdili. Já chodím do Pardubic do Sanusu.Jsou tam moc milí a ochotní a myslím,že z lidí zbytečně neždímou peníze,ale chtějí opravdu pomoct.A ty chodíš kam a jak jsi spokojená?
@Paris77 Týjo, to už čekáš na MS opravdu dlouho.Asi bych si cinkla Dr.A jak dlouhý máš normálně cyklus?Pokud vždy těch 21.dnů, tak už by snad mrcha měla dorazit…Celý IVF je zkrátka o čekání a trpělivosti ![]()
holky tak zitra utz a konecne se dozvim kdy bude druhy pokus doufam ze brzy v srpnu se vdavam tak doufam ze uz budu v tom
![]()
@jitu.cz píše:
@Paris77 Týjo, to už čekáš na MS opravdu dlouho.Asi bych si cinkla Dr.A jak dlouhý máš normálně cyklus?Pokud vždy těch 21.dnů, tak už by snad mrcha měla dorazit…Celý IVF je zkrátka o čekání a trpělivosti
No právě, to je jako naschvál, když to člověk moc chce, tak jako na just si musí počkat
Dnes jsem 32 DC a nic. ![]()
Jinak jsem včera volala do CARu a Dr. mi řekla, že jestli chci mám přijet na vyvolávačku.
@Paris77 Tak to bych neváhala a jela bych.Ať už to máš z krku a můžeš začít stimulovat.Já to taky nikdy neměla bez komplikací.Dokonce se mi stalo, že jsem nerozpoznala začátek MS a musela čekat až do dalšího cyklu, abych mohla začít stimulovat.Tak ti držim palce ať ti brzy dorazí ![]()
@jitu.cz no já asi ještě počkám do víkendu a když nedorazí tak tam v pondělí zajedu. V sobotu totiž jdeme Prčice 30km, tak bych možná byla radši bez ní ![]()
@Paris77 No tak to je jiná! Tak to ti spíš přeju, aby přišla až potom.Možná se to díky tý pořádný túře rozjede samo ![]()
@jitu.cz píše:
@Paris77 No tak to je jiná! Tak to ti spíš přeju, aby přišla až potom.Možná se to díky tý pořádný túře rozjede samo
to je možný ![]()
@jitu.cz JA chodim v Prae do POdoli a jsme tam docela spokojeni.Ale nedokazeme moc posuzovat ,je to nas prvni CAR a doufam, ze posedni, je 10 den to bude zitra,ale je fakt, ze strach ja silnejsi.Tak uvidime, jestli zvitrzi strach nebo zvedavost ![]()
@jitu.cz V tomhle ja jsme mela holky desnou kliku uz asi 15 let tpo mam cyklus 31 dni ![]()
@beruska199 Moc ti preju aby druhy pokus klapl a hodne stesti svatbe.
![]()
@Paris77 Tak Prcice jsem sla nekdy pred dvaceti lety
KOlikaty jdes rocnik, ja sla v zivote asi ctyrikrat.
@I.P.B.M píše:
@beruska199 Moc ti preju aby druhy pokus klapl a hodne stesti svatbe.
dekujem moc na druhy pokus jdeme asi ve čtvrtek ![]()