Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
IPBM, moc gratuluju, krásná zpráva a ještě krásnější hcg.
Paris, držím palce, ať vajíčko je pořádný bojovník. A určitě není vyloučeno, že se tam ještě nějaký nezjeví. Já jsem měla krátký protokol a při UTZ 8.DC mně doktorka řekla, ať počítám maximálně s osmi vajíčky, a nakonec jich bylo 19.
Beruško, tak co, už jsi po KET?
@Ren-ca tak to jsi měla doce slušnou úrodičku
můžu se zeptat jaké máš AMH ?
@Paris77 píše:
@Ren-ca tak to jsi měla doce slušnou úrodičkumůžu se zeptat jaké máš AMH ?
Paris, AMH nevím, u nás v centru se neměří. Ale vzhledem k tomu, že mi bude 38 a že FSH mám 9,59 (tedy sice v normě, ale ne zrovna nejnižší), tak moje vaječníky už asi nepracují jako za mlada. Původně mně po prvním UZT chtěli posunout OPU o dva dny, že budu déle stimulovat, ale při dalším UTZ zjistili, že jeden vaječník začal se nějak nabudil a produkoval, tak OPU bylo nakonec v termínu. Takže neboj, při dalším ultrazvuku může být folikulů mnohem více. Držím moc palce.
@Ren-ca no já nevím, já jsem jíc víc jak dva nikdy neměla. Mě by stačil i jeden silne bojovník. Včera jsem si píchla Gonal o 45 minut později, tak snad to nevadí ![]()
ahoooooj holky tak ja dneska na druhem pokusu zavest jsme nechali zase dve takze tetka uz jenom zase 14 dni cekat na krev… ![]()
@Ren-ca píše:
IPBM, moc gratuluju, krásná zpráva a ještě krásnější hcg.Paris, držím palce, ať vajíčko je pořádný bojovník. A určitě není vyloučeno, že se tam ještě nějaký nezjeví. Já jsem měla krátký protokol a při UTZ 8.DC mně doktorka řekla, ať počítám maximálně s osmi vajíčky, a nakonec jich bylo 19.
Beruško, tak co, už jsi po KET?
užžžžž jsem po ket tak snad uz to vyjde ten 2 pokus ![]()
@beruska199 píše:
ahoooooj holky tak ja dneska na druhem pokusu zavest jsme nechali zase dve takze tetka uz jenom zase 14 dni cekat na krev…
No tak držím pěsti !!! Až se pěkně bobani zahryznou ![]()
@beruska199 píše:
užžžžž jsem po ket tak snad uz to vyjde ten 2 pokus
Držím palečkyyyyy:-) já du na Ket v patek
taky na dva
![]()
No tak jsem po dalším UTZ, vypadá to, že tam jsou dva, jeden 13 mm a druhý 14mm, ale doktor si není jistý takže zítra znova UTZ
. Zase vstávat v 5:15 ![]()
@Paris77 píše:
No tak jsem po dalším UTZ, vypadá to, že tam jsou dva, jeden 13 mm a druhý 14mm, ale doktor si není jistý takže zítra znova UTZ. Zase vstávat v 5:15
Paris, tak vidíš, nakonec se tam další vylíhnul, držím moc palce na UTZ. Vstávání tedy nezávidím, jak to, že tak brzo, máš to do centra daleko?
Ren-co no daleko, to je relativní, necelou hodinku cesty a musím tam být na sedmou. Teda nemusím, ale když tam jsem takhle brzo, tak jdu pak první na řadu, což je zase výhoda, že stíhám dojet do práce a každej ví kulový, že chodím na nějaký UTZ.
Ahojky! ![]()
Holky,neděste se vysokýho FSH, já měla 16 a dr. mě už na začátku snažení upozorňovala na to, že vajíček asi moc nebude a dokonce upozornila na možnost darovaných. To jsem si vůbec nechtěla připustit.Po druhém OPU jsem měla jen jedno jediný vajíčko, který se oplodnilo a bojovalo a bojovalo a teď je z něj 5mm fazolka, který už včera na UTZ bklikalo srdíčko ![]()
Takže i při IVF platí,že spíš záleží na kvalitě,než na kvantitě.I když jasně, že ideální je mít hooodně kvalitních
Všem vám přeju z celýho
hodně štěstí a pevný nervy a ať se všechny dříve, nebo později dočkáte toho malýho zázraku ![]()
@jitu.cz ani nevíš, jak jsi mě potěšila a zvedla mi náladu a jak strašně pozitivně na mě tvoje zpráva působí !!! Přesně tohle jsem potřebovala slyšet (teda číst
). Díky ! A tobe přeju, ať se fazolce u tebe daří !!! ![]()