IVF duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
405
22.5.12 11:31

IPBM, moc gratuluju, krásná zpráva a ještě krásnější hcg.

Paris, držím palce, ať vajíčko je pořádný bojovník. A určitě není vyloučeno, že se tam ještě nějaký nezjeví. Já jsem měla krátký protokol a při UTZ 8.DC mně doktorka řekla, ať počítám maximálně s osmi vajíčky, a nakonec jich bylo 19.

Beruško, tak co, už jsi po KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2878
22.5.12 12:03

@Ren-ca tak to jsi měla doce slušnou úrodičku :lol: můžu se zeptat jaké máš AMH ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
22.5.12 20:09
@Paris77 píše:
@Ren-ca tak to jsi měla doce slušnou úrodičku :lol: můžu se zeptat jaké máš AMH ?

Paris, AMH nevím, u nás v centru se neměří. Ale vzhledem k tomu, že mi bude 38 a že FSH mám 9,59 (tedy sice v normě, ale ne zrovna nejnižší), tak moje vaječníky už asi nepracují jako za mlada. Původně mně po prvním UZT chtěli posunout OPU o dva dny, že budu déle stimulovat, ale při dalším UTZ zjistili, že jeden vaječník začal se nějak nabudil a produkoval, tak OPU bylo nakonec v termínu. Takže neboj, při dalším ultrazvuku může být folikulů mnohem více. Držím moc palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2878
23.5.12 10:19

@Ren-ca no já nevím, já jsem jíc víc jak dva nikdy neměla. Mě by stačil i jeden silne bojovník. Včera jsem si píchla Gonal o 45 minut později, tak snad to nevadí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
23.5.12 10:26

@Ren-ca Dekuju Renco,doufam,ze uz bude jen a jen stoupat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
23.5.12 13:24

ahoooooj holky tak ja dneska na druhem pokusu zavest jsme nechali zase dve takze tetka uz jenom zase 14 dni cekat na krev… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
23.5.12 13:26
@Ren-ca píše:
IPBM, moc gratuluju, krásná zpráva a ještě krásnější hcg.

Paris, držím palce, ať vajíčko je pořádný bojovník. A určitě není vyloučeno, že se tam ještě nějaký nezjeví. Já jsem měla krátký protokol a při UTZ 8.DC mně doktorka řekla, ať počítám maximálně s osmi vajíčky, a nakonec jich bylo 19.

Beruško, tak co, už jsi po KET?

užžžžž jsem po ket tak snad uz to vyjde ten 2 pokus :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2878
23.5.12 15:12
@beruska199 píše:
ahoooooj holky tak ja dneska na druhem pokusu zavest jsme nechali zase dve takze tetka uz jenom zase 14 dni cekat na krev… :D

No tak držím pěsti !!! Až se pěkně bobani zahryznou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
23.5.12 17:35

@beruska199 Drzim palce at to vsechno dobre ted dopadne. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
23.5.12 18:39
@beruska199 píše:
užžžžž jsem po ket tak snad uz to vyjde ten 2 pokus :dance:

Držím palečkyyyyy:-) já du na Ket v patek :-)) taky na dva :-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2878
24.5.12 09:48

No tak jsem po dalším UTZ, vypadá to, že tam jsou dva, jeden 13 mm a druhý 14mm, ale doktor si není jistý takže zítra znova UTZ :). Zase vstávat v 5:15 :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
24.5.12 10:12
@Paris77 píše:
No tak jsem po dalším UTZ, vypadá to, že tam jsou dva, jeden 13 mm a druhý 14mm, ale doktor si není jistý takže zítra znova UTZ :). Zase vstávat v 5:15 :zed:

Paris, tak vidíš, nakonec se tam další vylíhnul, držím moc palce na UTZ. Vstávání tedy nezávidím, jak to, že tak brzo, máš to do centra daleko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2878
24.5.12 10:23

Ren-co no daleko, to je relativní, necelou hodinku cesty a musím tam být na sedmou. Teda nemusím, ale když tam jsem takhle brzo, tak jdu pak první na řadu, což je zase výhoda, že stíhám dojet do práce a každej ví kulový, že chodím na nějaký UTZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
24.5.12 11:37

Ahojky! :mavam:
Holky,neděste se vysokýho FSH, já měla 16 a dr. mě už na začátku snažení upozorňovala na to, že vajíček asi moc nebude a dokonce upozornila na možnost darovaných. To jsem si vůbec nechtěla připustit.Po druhém OPU jsem měla jen jedno jediný vajíčko, který se oplodnilo a bojovalo a bojovalo a teď je z něj 5mm fazolka, který už včera na UTZ bklikalo srdíčko :srdce:
Takže i při IVF platí,že spíš záleží na kvalitě,než na kvantitě.I když jasně, že ideální je mít hooodně kvalitních :) Všem vám přeju z celýho :srdce: hodně štěstí a pevný nervy a ať se všechny dříve, nebo později dočkáte toho malýho zázraku :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2878
24.5.12 11:45

@jitu.cz ani nevíš, jak jsi mě potěšila a zvedla mi náladu a jak strašně pozitivně na mě tvoje zpráva působí !!! Přesně tohle jsem potřebovala slyšet (teda číst :mrgreen: ). Díky ! A tobe přeju, ať se fazolce u tebe daří !!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí