IVF duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2878
29.5.12 16:33
@jitu.cz píše:
@Paris77 No hurááá!! :dance: A už zítra? Teda to je fofr!A taky proč to zdržovat,nejlíp mu bude stejně u tebe :lol:

No rozebírala jsem to s doktorem se kterým jsem mluvila asi 5 minut a on mi řekl, že pokud je to vajíčko jenom jedno, jako u mě, tak nemá smysl na nic čekat, že mu bude líp v přirozeném prostředí :dance: Pokud by jich prý bylo víc, tak by ještě počkali a vyselektovali to nejlepší, ale takhle mi ho chtějí vrátit co nejdřív. Už se na něj moc těším :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
29.5.12 16:47

@Paris77 Vždyť je to rozumný,dr. ví co dělá. Takhle by ses akorát každý den navíc stresovala.A jak se říká - co je doma, to se počítá :pankac: A ty si to budeš hezky v klidu s bobískem užívat a už jen čekat až se pořádně zakousne! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2878
29.5.12 16:57

Jíťo, ani nevíš, jak příjemně se mi to čte ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
29.5.12 17:28

@Paris77 A mně jak se ty tvoje zprávičky krásně čtou!Já mám takovou radost, když je někdo šťastnej :dance: Hlavně doporučuju myslet pozitivně a hodně se smát.Mně teda hrozně pomáhalo to, že jsem se smála.Každej mimísek chce přece veselou maminku! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
30.5.12 08:15

Ahoj tak testík sílí a sílí vím nemožný tak brzo ale je to tak :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2878
30.5.12 08:56
@1985 píše:
Ahoj tak testík sílí a sílí vím nemožný tak brzo ale je to tak :nevim: :think:

Tak to je dobře !! Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
30.5.12 09:27

@1985 Jestli testík sílí, tak to vypadá, že je všechno na dobrý cestě! :lol:
Držím palečky, ať čárka sílí dál :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
30.5.12 09:50

Paris, moc gratuluju k bojovníkovi a ať se dobře zakousne a už nepustí (minimálně na devět měsíců).

Jitu, jak je, užíváš si těhotenství?

1985, tak ať testík sílí a hlavně ať je z toho těhotenství. Docela Tě s tím brzkým testováním obdivuju, já bych na to neměla nervy, jsem opačnej extrém, testuju tak dva dny po termínu, co mi dal doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2878
30.5.12 10:01

Ren-co moc děkuju, na 12 si pro něj jedu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
30.5.12 10:39

@Ren-ca Čauky Renčo, abych řekla pravdu, vůbec si nepřipadám těhotně.Na kontrolu jdu až příští týden ve čtvrtek( po 14 dnech),tak se to pěkně táhne.Snažím se myslet pozitivně, ale myšlenky stejně vždycky sklouznou tam , kam by neměly :?
A co ty? :) Kdy plánujete další pokus?Vím, že někde se už může po dvou měsících..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
30.5.12 12:48

U dvou ivf sem byla vždy pozitivní 7 den už…a ted me zajímalo do kdy budu mít v tele pregnýlek…no a ten už tam nebyl A JE tam hcg asi nejspíše:-) děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
30.5.12 13:58

Ahoj holky krasné zprávy, mám radost,jak se daří. :dance:

JItu mám to úplně stejně , už žádné příznaky nemám tak se bojím zítřejšího ultrazvuku,a jenom přemýšlím,jestli bude všechno v pořádku. :nevim:

Paris ,paráda,ať ten jeden bojovník bojuje dál. :hug
1985 ať na testu najdeš jen dvě a dvě čárky až do krve. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2878
30.5.12 14:48

Tak děvčata, mám další dobrou zprávu :mavam: už mám čtyřbuněčnýho bobka u sebe a pevně doufám, že se mu u mě bude líbit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
30.5.12 14:56
@Paris77 píše:
Tak děvčata, mám další dobrou zprávu :mavam: už mám čtyřbuněčnýho bobka u sebe a pevně doufám, že se mu u mě bude líbit :hug:
:palec: :palec: :palec: držíme povině všichni :-) at se pěkně zabidlí…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2878
30.5.12 14:59
@1985 píše: :palec: :palec: :palec: držíme povině všichni :-) at se pěkně zabidlí…
:D :D díky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital