IVF duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2878
1.6.12 12:32
@jitu.cz píše:
Ahoj holky :mavam: , všem, co máte po ET přeju pevný nervy a áť vám ty dny do krevního testu rychle utečou :) . Neděste se, když testnete dříve a čárka tam není.Jedna může mít pěknou čárku osmý den a druhá třeba až dvanáctý nebo i dýl.Kdyby se to dalo s jistotou zjistit dříve, tak by se i testy z krve dělali dřív a ty jsou daleko přesnější,než ty z moči.Všem, co se už dvě čárky objevili tiše gratuluju a ať čárky pěkně sílí :lol:

Jíťo děkujeme :D a co ty jak se cítíš ?? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
1.6.12 13:11

@Paris77Čauky Paris :D Já mám pořád žaludek,jak na vodě.Možná to je i díky nervům. Jinak mi začínají vadit některá jídla a vůně, ale asi nejvíc mi vadí ta hrozná únava.Nejsem schopna udělat víc věcí najednou.Třeba uvařit a hned potom uklidit.Musím pořád odpočívat :? Koukala jsem, že jsi šla ještě v den po ET do práce.To jsi teda držák :pankac: , já byla ráda, že sebou můžu doma fláknout a nic nedělat,asi to je tím věkem! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
1.6.12 13:25

@Ren-ca Renčo, já měla mezi IVF pauzu 4 měsíce a vůbec to ničemu neuškodilo,takže je dobře, že jdeš až po prázdninách :) Tělo se dá dokupy a manželovi spermíky budou připravený pustit se do boje.Můj manža bral několik měsíců selen, zinek a vit E a obden listovku.Opravdu se mu spermiogram zlepšil, takže něco to do sebe určitě má.Já jedla jen listovku(ta je opravdu hodně důležtá i před početím)a vit C. A taky sluníčko umí veliký zázraky! :D Takže po létě budete připravený jedna báseň a navíc je to druhý pokus, takže daleko větší šance na úspěch!!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2878
1.6.12 14:22

@jitu.cz já jsem byla po ET docela v pohodě, takže jsem mazala do práce :D doma bych se stejně nudila a pořád nad tím přemýšlela.
Od včerejška mě nějak zvláštně pobolívá v podbřišku. Třeba když víc zakašlu nebo se zasměju, nebo když jdu na malou a nebo si sednu na židli. Nevim čim to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
1.6.12 15:49

@Paris77 Já jsem někde četla, že tohle mírný pobolívání v podbřišku je na začátku těhu úplně normální.V těle se něco děje a zvyká si na něco novýho.Pobolívat tě asi teď bude na různých místech těla :) Pokud je to jen občasný pobolívání, tak bych se tím nestresovala.Horší,kdyby to přešlo ve větší bolest, nebo dokonce křeče a k tomu třeba i krvácení to už bych volala k dr.Já vím,člověk se tolik bojí o to mrňátko,aby vše bylo v poho! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
1.6.12 18:33

hlasim z 18 vajuch - 6 dobrych :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2878
1.6.12 18:38

Pajo, tak supér !! Gratuluju!! ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2878
1.6.12 18:41

Jitu, já si myslim, že u mě se začínajícím těhu ještě mluvit nedá, vždyť jsem byla na ET ve středu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2878
1.6.12 18:41

Jitu, já si myslim, že u mě se začínajícím těhu ještě mluvit nedá, vždyť jsem byla na ET ve středu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
1.6.12 18:43

@ppaja No paráda :palec: !Tak už jen oplodnit a šup k mamce zpátky do bříška :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
1.6.12 18:44

jj uz aby to bylo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
1.6.12 18:49

@Paris77 Ale pro tělo to to je přece jenom změna.máš tam něco, co tam normálně není.Takže i kdyby to nebylo zatím těhu,tělo reaguje na tu změnu.Bobíškovi bude možná ještě chvilinku trvat, než se zakousne, ale už tam je a hledá si to nejlepší místečko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2878
1.6.12 18:58

Jitu, já doufám !!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
1.6.12 18:59

ppajo vyborne drzim ti palecky at se ti oplodni vse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
1.6.12 19:02

hani mooc diky :hug: no rikali, ze 2 jsou super, tak aspon z nich neco bude, ostatni bude nad rámec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí