Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@jitu.cz píše:
Ahoj holky, všem, co máte po ET přeju pevný nervy a áť vám ty dny do krevního testu rychle utečou
. Neděste se, když testnete dříve a čárka tam není.Jedna může mít pěknou čárku osmý den a druhá třeba až dvanáctý nebo i dýl.Kdyby se to dalo s jistotou zjistit dříve, tak by se i testy z krve dělali dřív a ty jsou daleko přesnější,než ty z moči.Všem, co se už dvě čárky objevili tiše gratuluju a ať čárky pěkně sílí
Jíťo děkujeme
a co ty jak se cítíš ?? ![]()
@Paris77Čauky Paris
Já mám pořád žaludek,jak na vodě.Možná to je i díky nervům. Jinak mi začínají vadit některá jídla a vůně, ale asi nejvíc mi vadí ta hrozná únava.Nejsem schopna udělat víc věcí najednou.Třeba uvařit a hned potom uklidit.Musím pořád odpočívat
Koukala jsem, že jsi šla ještě v den po ET do práce.To jsi teda držák
, já byla ráda, že sebou můžu doma fláknout a nic nedělat,asi to je tím věkem! ![]()
@Ren-ca Renčo, já měla mezi IVF pauzu 4 měsíce a vůbec to ničemu neuškodilo,takže je dobře, že jdeš až po prázdninách
Tělo se dá dokupy a manželovi spermíky budou připravený pustit se do boje.Můj manža bral několik měsíců selen, zinek a vit E a obden listovku.Opravdu se mu spermiogram zlepšil, takže něco to do sebe určitě má.Já jedla jen listovku(ta je opravdu hodně důležtá i před početím)a vit C. A taky sluníčko umí veliký zázraky!
Takže po létě budete připravený jedna báseň a navíc je to druhý pokus, takže daleko větší šance na úspěch!!! ![]()
@jitu.cz já jsem byla po ET docela v pohodě, takže jsem mazala do práce
doma bych se stejně nudila a pořád nad tím přemýšlela.
Od včerejška mě nějak zvláštně pobolívá v podbřišku. Třeba když víc zakašlu nebo se zasměju, nebo když jdu na malou a nebo si sednu na židli. Nevim čim to ![]()
@Paris77 Já jsem někde četla, že tohle mírný pobolívání v podbřišku je na začátku těhu úplně normální.V těle se něco děje a zvyká si na něco novýho.Pobolívat tě asi teď bude na různých místech těla
Pokud je to jen občasný pobolívání, tak bych se tím nestresovala.Horší,kdyby to přešlo ve větší bolest, nebo dokonce křeče a k tomu třeba i krvácení to už bych volala k dr.Já vím,člověk se tolik bojí o to mrňátko,aby vše bylo v poho! ![]()
Jitu, já si myslim, že u mě se začínajícím těhu ještě mluvit nedá, vždyť jsem byla na ET ve středu ![]()
Jitu, já si myslim, že u mě se začínajícím těhu ještě mluvit nedá, vždyť jsem byla na ET ve středu ![]()
@ppaja No paráda
!Tak už jen oplodnit a šup k mamce zpátky do bříška ![]()
@Paris77 Ale pro tělo to to je přece jenom změna.máš tam něco, co tam normálně není.Takže i kdyby to nebylo zatím těhu,tělo reaguje na tu změnu.Bobíškovi bude možná ještě chvilinku trvat, než se zakousne, ale už tam je a hledá si to nejlepší místečko ![]()
hani mooc diky
no rikali, ze 2 jsou super, tak aspon z nich neco bude, ostatni bude nad rámec