Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Paris77 AHoj ,docela to jde, az na psi, kteri neskutecne zlobej,ted treba vsichni chrapo na zakazanych mistech.
Drzim moc a moc palce , urcite to je na dobre ceste ![]()
@I.P.B.M píše:
@beruska199 PO krvi ti to jeste neřeknou ,já se ptala ale řekli mi ,že to je možné zjistit až na ultrazvuku.Sdělili mi jen hladinu těhotenského hormonu.
ale pokud bude hladina hodne vysoka?muzou byt dvojčatka ne ?
holky uz ziiiiitra se nemuzu dočkat
mam silene bolesti v zadech to jsem jeste nezazila takovou bolest tad
snad je to dobra cesta… ![]()
@kaczule1 píše:
@beruska199 Taky mě dneska nějak bolí záda
to je bolest jak prase nevim jak se postavim
ale pro miminka udelme vsechno ![]()
@beruska199 Přesně
Pokud to je dobré znamení, tak to je úplně v pohodě ![]()
@beruska199 NO me to nerekli, a pka jsem se na internetu divala na ty rozdily jous tak obrovske,ale treab to be to reknou, ty chodis km ado Caru?
JE a zitra je středa,moc na tebe budu myslet,at to vsechno klapne, ty by jis chtela dvojcatka?
@kaczule1 píše:
@beruska199 PřesněPokud to je dobré znamení, tak to je úplně v pohodě
presne tak ![]()
@I.P.B.M píše:
@beruska199 NO me to nerekli, a pka jsem se na internetu divala na ty rozdily jous tak obrovske,ale treab to be to reknou, ty chodis km ado Caru?
JE a zitra je středa,moc na tebe budu myslet,at to vsechno klapne, ty by jis chtela dvojcatka?
my jsme nechali zavest dve pač tam byla vetsi pravdepodobnost nam je to jedno jestli jedno nebo dve hlavne at nejake je … ![]()
@beruska199 NO my si taky nechali dve , řekli nám že v mém věku se hodně zvýší šance,nakonec se chyta obě.Tak držím palce a kam chodíte?
@beruska199 JO,ale stejne nam jeste rekli, ze az do dvanacteho tydne se jeste muzou zredukovat,tak jsem zvedava ![]()
a nevite jak je to ze sexovanim ?asi nemuzem co ?my uz mesic abstinujem
![]()
@beruska199 píše:
a nevite jak je to ze sexovanim ?asi nemuzem co ?my uz mesic abstinujem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
radeji abstinujem aby jsme to nepokazili
@beruska199 nám doktor po ET řekl, že máme počkat 7 dní a pak můžeme ![]()
holky jsem tuu
zavedenm jeden „A“ bojovnik a jeden „A“ pujde zitra do mrazaku, zbylí 4 nebyli pry tak dobri, i kdyz se stale vyviji, ale asi je do mrazaku nedaj ![]()