Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
renco ahoj, diky za podporu
holky jak to teda zitra bude probihat¨? jen nam rekli at si vezmu zupan, backory, svacinu a jsem odlicena. mam tam byt na 7. rano, to jde manzel do „komurky“
a co bude se mnou…pak si pro me ma na druhou prijet
@ppaja Až na 2? My jsme tam byli před 7 (nemusela jsem být odlíčená
), v 7 si mě vzal anesteziolog na sál, napíchnul mi žílu a když přišel dr a sestřičky, tak jsem do pár vteřin vytuhla
vzbudila jsem se o půl 8 (měli na sále hodiny) a jelikož jsem byla na OPU sama, tak mě tam nechali ležet a nemusela jsem přelézat na postel. Ležela jsem asi hodinu a pak za mnou poslali manžela aby mi pomohl se převlíct
pak jsme šli do čekárny a čekali až si nás dr. zavolá. Nečekali jsme dlouho a dr. si nás volal, řekl nám počet vajíček, domluvili se kolik z toho bude ICSI… No a kolem půl 10 jsme jeli domů ![]()
hm, no tak vidis, no manzel bude se mnou v caru, ale rikali nam at dorazi az kolem te jedne ci druhe…tak vam pak pisnu, co tam se mnou delali za zazraky ![]()
@ppaja neboj bude to v pohodě
Já jsem byla teď v pondělí, musela jsem být teda taky odlíčená a bez šperků, na sál jsem šla v 8,30, pak si chrupkala na pokoji a v jedenáct jsme mazali domů ![]()
Přeju ti na zítra pěknou snůšku vajíček !!!
![]()
holky a meli jste tam mobil? manzel chce cekat nekde na pumpe, pac maji parkoviste u caru za 40 kc za hodinu a od 7 do 1 by to byla pekna darda, tak sem mu pak chtela pisnout, ze muze dorazit do caru
@ppaja No na sále určitě ne, ale pak když jsem se převlíkla a čekala v čekárně tak už jo
Ale kdo ví, jak to bude probíhat u tebe, když tam máš být tak dlouho ![]()
holky ahoj muzu se pridat?v cervnu zacinam dlouhej protokol kaczuli a ppaju znam tak jim preji hodne stesti.
uz sem psala holkam, co chodi do stejneho caru jako ja a ty mi to snad osvětlí
ppajo chtela jsem se te zeptat tys mas taky dlouhy protokol to ceka i mne kolik jsi pichla injekci ? ja budu pichat fostimon
@hanka1120 taky jsem měla dlouhý protokol a píchala jsem jenom 9 dnů ![]()
ahojik, pichala sem fostimon, mela jsem 9 injekci, pichala jsem 7 dni 3 ampule a posledni 2 dny čtyři ampule
@ppaja píše:
holky a meli jste tam mobil? manzel chce cekat nekde na pumpe, pac maji parkoviste u caru za 40 kc za hodinu a od 7 do 1 by to byla pekna darda, tak sem mu pak chtela pisnout, ze muze dorazit do caru
Já jsem měla normálně mobil s sebou, většinou všude mají skříňky, kde si zamkneš svoje osobní věci, takže až se probreš a budeš moct vstát, tak si můžeš klíďo zavolat.