Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
holky kolik jste si nechali zavadet jA NA PRVNI POKUS NECHALA ZAVEST 2 A TETKA PREMYSLIM JESTLI NEBUDE VZHLEDEM K MEMU VEKU 21 ZAVEST 1… JAKA JE SANCE OTEHOTNENI U JEDNOHO A JAKA SANCE JE U 2? ![]()
@beruska199 Ahojky
Já mám pocit, že je to strašně individuální. Říká se, že s každým zavedeným embryem stoupá šance na otěhotnění.Ale je fakt, že někdo neotěhotní se třema a někdo otěhotní s jedním. Taky asi nezáleží jen na věku, ale i na zdravotním stavu budoucí maminky a na kvalitě embryí.Pokud důvěřuješ svýmu Dr. poraď se sním. Taky je otázkou, jestli se cítíš na dvojčátka, kdyby sis dala dvě a obě se uchytily
Každopádně držím palce!
Ahoj , nam rekli, at si nechame dve,ale spis vzhledem k veku, me uz je 36.Tak uvidime, v pondeli jdu na krev a budu stastna i kdyz se chytne jen jedno.Ale jak pise Jitu,nejepsi je se poradit s doktorem a embriologama.
Holky jeste ,kdyby mela dorazit menstruace dorazi i pri uzivani Utrogestanu nebo az po vysazeni. ![]()
@I.P.B.M mě třeba dorazila i při užívání Utrouše, ale někomu se nedostaví pokud ho nevysadí. Tak si pak vyber ![]()
@I.P.B.M S tím utroušem to je taky jak u koho. Zrovna včera jsem hledala odpověď na podobnou otázku.Závěr jsem si udělala takový, že sice utrouš MS může oddálit, ale pokud doopravdy přijít má, tak přijde. Pochopila jsem, že utrogestan má podpořit udržení těhotenství, ale pokud je něco vyloženě v nepořádku,tak ani on nic nezmůže.Ale podle příspěvků v diskusích asi hodně holkám pomohl..
A co ty,jak se cítíš?Břicho už nebolí?
@Paris77 Ahojky,v kolik jdeš na UTZ?Máš jít dneska,ne?Ty budeš mít asi dlouhý protokol,viď?Jsem zvědavá, jak vopice ![]()
@jitu.cz
byla jsem teď ráno. Všechno OK, sliznice 4 mm, vyfásla jsem injekce a ode dneška začínám krátký protokol s Gonalem. Další UTZ v úterý 22.5., tak uvidíme.
@Paris77 Jéé, tak to je fajn, že už se začlo něco dít. Teď hlavně, aby pěkně rostly folíky a byly v nich pěkná vajíčka, nebo alespoň jedno pořádný!!! ![]()
@jitu.cz No prave,ze uz mam zas ten starej dobrej pocit ,ze prichazi menstruace, ja to vedela, ze driv skoncim u chocholouska, tehle 14Vdni je fakt hooodne dlouhejch.
Jak se dari tobe JIto?
@I.P.B.M Já necítím vůbec nic,jen děsný nervy z toho, jak dopadne UTZ.Vždyť víš o čem píšu, člověk je upnutý jen na jednu jedinou věc a ne a ne přijít na jiný myšlenky.Za chvilku vyrazim do města na nákup, tak se trochu odreaguju.Nejhorší je, že nejsem ani schopna doma něco dělat, ani to co mě dříve bavilo.Jen poklidim a uvařim, aby se neřeklo a čučim na TV nebo hledám na internetu vše o začátcích těhu.Prostě blázen!!!Ach joooo! ![]()
@I.P.B.M @jitu.cz holky jste hodný a já vám taky držím palce, aby to všechno klaplo !!!
a nenervujte se !!
Holky tak ja to nevydrzela , zvedavost zvitezila nad strachem a testovala jsme a je pozitivni,pritelovi to tda jeste nereknu, co kdyby to byly jen zbytky hormonu. ![]()
@I.P.B.M Tý brďo,tak to je supeer
er!!!!!Já jsem si říkala,jestli to nezkusíš,vždyť už jsi 11.den po ET. To už o nějakým zbytku pregnylu(tys měla myslim něco jinýho na vyvolání ovulky)nemůže být ani řeč.A jáká je čárečka,je už pěkně vidět? Ono je to vcelku fuk,protože je tam a to je nejdůležitější.Potichounku gratuluju a v pondělí už jen potvrdit ![]()