IVF duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2797
12.5.12 08:10

ipmb - mrcha vetsinou dorazi do 14 dni od opu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
12.5.12 10:56

@I.P.B.M Ahojky :mavam: Neboj se,já jsem taky měla starost, že všichni něco cítí a já nic..No a jsem těhu :lol: Jinak po prvním ET jsem dostala MS až dva dny potom, co jsem vysadila utrouš a to bylo 22 dnů po OPU.Ale co jsem četla, většinou se MS dostaví dříve i přes utroš.Asi se opravdu vůbec nemá smysl s někým srovnávat a zbytečně se nervovat, protože každá to máme úplně jinak. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
12.5.12 11:53

JItu no trosku me to zacina nervovat,protoze uz zas mam dneska pocit,jako by se mela menstruace dostavit, ach jo tohle cekani .

A tobe moc gratuluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
12.5.12 13:15

@I.P.B.M Já vím to čekání na výsledek je na palici :roll: A ty bys teď někdy měla dostat MS?Ty pocity jako na MS můžou být i z těch hormonů.Těžko říct,může to být cokoliv.A hlavně se nestresuj, kdybys náhodoou začla špinit.U nás v CARu nás na to rovnou upozorňují, že se to může stát.Neboj,vždyť ono to uteče.Vždyť už máš skoro týden za sebou!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
12.5.12 18:43

NO to jo, kdyby to bylo standartni,tak uz bych ji dostala v utery,ale jelikoz jsem mela ET v pondeli,tak se to asi posune.No priznaky na MS mam jiste.Tak se uvidi,A je fakt ze denska je to tyden od OPU.
Tak se uvidi.
Jedniny co mama nestandartni jsou prsa, takovy bradavky jako mama ted,jsem asi nikdy nemela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
12.5.12 19:30

ahoj tak ja jdu v utery se domluvit s doktorem na druhy pokus prvni et bohuzel nevyslo…doufam ze me nadopuje nejakyma poradnyma lekama pred dalsim pokusem abych nedostala zase tu blbku(ms)… :) pry je druhy pokus sance uspesnosti zvysena… tak snad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
13.5.12 10:42

tohle mi odepsal lekar....

Dobrý den.CHci se zeptat,když mi zjistili potrácení v prvním trimestru kvuli mé sráženlivosti krve a u tehotenství doporučují píchat si injekce,jestli je vhodnější píchat si je dříve než otehotním,nebo až když zjistím těhotenství.děkuji

Ohlásit Citovat

13

prim. MUDr. Pavel Texl
dnes 07:32:31
MUDr.
Nepřítomen

Pokud se jedná o geneticky podmíněnou homozygotní chybu. Pak doporučuji zahájit léčbu po odběru vajíček.
prim MUDr Pavel Texl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
13.5.12 10:43

takže se asi staal chyba tady:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
13.5.12 23:35

@beruska199 No tky jsem slysela, ze druhe IVF je vetsi pravdepodobnopst na uspech.
Budu moc drzet palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
13.5.12 23:37

@jitu.cz JItu, je fakt, ze zitra to bude tydn po ET, leti to leti to :lol:
Ale tohle cekani , je fakt na palicia to radne.

Co ty ,kdy pujdes na ultrazvuk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
14.5.12 00:09
@I.P.B.M píše:
@beruska199 No tky jsem slysela, ze druhe IVF je vetsi pravdepodobnopst na uspech.
Budu moc drzet palce.

ja tobe taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
14.5.12 00:17

NO ja ted porad docea premejslim,jak to je s tim pocitem MS? ted jsme se vratila od kamaradky a rikala, ze tenhle pocit, ze dorazi MS mela taky po prirozenem otehotnei.Tak nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
14.5.12 09:57

Ahoj holky :mavam:
@1985 Tak jestli to je opravdu ten důvod,proč se nedaří,měli by se podle toho doktoři zachovat.Co teď plánuješ dál? Kéž by ti konečně pomohli a všechno vedlo k úspěšnému konci :) Moc ti to přeju!!

@I.P.B.M Někde se pocity jako na MS opravdu udávají jako jeden z příznaků počátku těhotenství.Hodně se taky píše, že to můžou způsobovat ty hormony.Je to fakt různý.Každopádně těhotenství ti s jistotou potvrdí stejně až test z krve a UTZ.Na domácí testění máš ještě čas,takže musíš vydržať!!Držím palce,ať zvládneš!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
14.5.12 10:11

@beruska199 Neboj,první nevyšel vyjde druhý.Ta šance je teď opravdu daleko větší.Držím ti palečky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2878
14.5.12 11:13

Zdravím, dlouho jsem tu nebyla. Mám už schválené léky pro 3. IVF a teď už jen nedočkavě čekám na MS :lol: Ale nějak se jí mrše zrovna nechce :zed: Minulý měsíc cyklus 21 dní, dnes jsem 31 DC a furt nic, ach jo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí