IVF duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
241
10.5.12 22:10

Ppaja,dvě chyba tisku

Jaké zlaté ráno?struace,

Holky po ET mely jste pocit,nektera jako by mela prijit menstruace.
Me asi dorazi :nevim: Acho jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
10.5.12 22:27

Holky jest ekolik berete toho Utrogestanu?Ja mam jen dve tablety rano a dve vecer. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
11.5.12 07:42
@ppaja píše:
1985 a jak ti to dopadlo?

jak mito dopadlo? nevim vubec…ve stredu sem mela hcg 8 jednotek,ve ctvrtek 10 jednotek,v pondeli mam dalsi krev ale dnes uz test slabne takze to odeslo…a cekaji me mrazaci:-((((achjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.12 10:02

@Ren-ca ahoj, no ono bohužel nejde vyšetřit úplně všechno. Genenetiku sice máme, ale i ta zkoumá jen základní kombinace, takže je možné, že vajíčka jsou poškozená nějak jinak co současné vyšetření neukáže. To víš oni by to bývali řešili hned dárcovskými vajíčky, ale mě se do toho ještě nějak nechce. Pořád doufám, že jednou klapne naše.P.S. já jsem chodila asi půl roku na akupunkturu, ale jak se říká, víra tvá tě uzdravila, tak někomu to pomůže, já jsem spíš vědkyně než šamanka, takže jsem nepocítila žádný efekt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
11.5.12 11:21
@I.P.B.M píše:
Holky jest ekolik berete toho Utrogestanu?Ja mam jen dve tablety rano a dve vecer. :think:

ja dve rano dve večer a dve odpoledne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
11.5.12 11:24
@I.P.B.M píše:
Ppaja,dvě chyba tisku

Jaké zlaté ráno?struace,

Holky po ET mely jste pocit,nektera jako by mela prijit menstruace.
Me asi dorazi :nevim: Acho jo.

pocit jakoby ti mela dorazit klidne mit muzes ale ona vubec prijit nemusu i u nekoho zahnizdeni je podobny pocit…drzim pesti at to nedostanes ja mela bolesti a zacla jsem pak spinit…dneska ve 2 budu volat jak dopadl test drzte mi pesti :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
11.5.12 11:53

Ahojky :mavam:
@I.P.B.M Ten pocit mívá hodně holek a nemusí se vůbec o MS jednat, naopak to může být dobré znamení :) Jinak já beru Utrouš 2-2-2.

@beruska199 Držim palce,ať ti to do dvou rychle uteče!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
11.5.12 13:05
@belle_rose píše:
@Ren-ca ahoj, no ono bohužel nejde vyšetřit úplně všechno. Genenetiku sice máme, ale i ta zkoumá jen základní kombinace, takže je možné, že vajíčka jsou poškozená nějak jinak co současné vyšetření neukáže. To víš oni by to bývali řešili hned dárcovskými vajíčky, ale mě se do toho ještě nějak nechce. Pořád doufám, že jednou klapne naše.P.S. já jsem chodila asi půl roku na akupunkturu, ale jak se říká, víra tvá tě uzdravila, tak někomu to pomůže, já jsem spíš vědkyně než šamanka, takže jsem nepocítila žádný efekt.

Chápu, že je to na houby, když se nemůže najít příčina. Jsi moc statečná, tohle vše absolvovat, věřím, že to vaše mimčo opravdu přijde. Zkoušela jsi ještě test, teď jsi tak 14. dní po ET, ne?

Já jsem založením taky spíš realista, ale teď mám nějaký, možná iracionální pocit, že bych v přestávce před 2. IVF měla něco zkusit. Kromě toho v diskusi holek našeho centra se jedné nepovedlo 1. IVF kvůli nepříliš kvalitním embryím a právě po bylinkách měla při druhém o 100% lepší embrya a klaplo to.

Beruš, držím palce.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
11.5.12 13:07
@jitu.cz píše:
Ahojky :mavam:
@I.P.B.M Ten pocit mívá hodně holek a nemusí se vůbec o MS jednat, naopak to může být dobré znamení :) Jinak já beru Utrouš 2-2-2.@beruska199 Držim palce,ať ti to do dvou rychle uteče!!! :)

držím palečky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
11.5.12 13:20

1985 nezoufej, vzdyt je to supernze mate mrazacky  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
11.5.12 13:28
@ppaja píše:
1985 nezoufej, vzdyt je to supernze mate mrazacky :palec:

jenže sem četlka že u nich není taková uspěšnost prej:-( tak se toho bojím… :nevim: a pořád nevím jestli oba nechat zavest nebo po jednom… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
11.5.12 13:31

ja mam ted stejny problem, nevim jestli nechat zavest jedno nebo dve :nevim: chtela bych dvojcata at mam to cele snazeni z krku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
11.5.12 13:32

jenze zase si nechci nechat ujit proplaceny 4. ivf, takze fakt nevim :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
11.5.12 13:38
@ppaja píše:
jenze zase si nechci nechat ujit proplaceny 4. ivf, takze fakt nevim :zed:

taky se chystas na ket? bo ivf?my 4 pokus stejen mit nebudeme jelikoz sme si nechali zavadet po ivf dve ktere nam ted odesly… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
11.5.12 13:40
@ppaja píše:
jenze zase si nechci nechat ujit proplaceny 4. ivf, takze fakt nevim :zed:

uz to vidim v popisku ceka te prvni IVF:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí