Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@1985 3týdny,začínáš 4.Takže to ještě nevíš,jak to dopadlo,viď?Držím palečky,abys měla test pozitivní ![]()
@bejbyn píše:
@1985 3týdny,začínáš 4.Takže to ještě nevíš,jak to dopadlo,viď?Držím palečky,abys měla test pozitivní
DĚKUJU,že mi to nekdo spočítal
sem byla vždy na matyku jelen
![]()
@Roxi76 píše:
Ahoj Holky… @beruska199 vůbec se neznepokojuj, přesně tohle jsem měla taky…vím jak se cítíš… bud v pohodě. Já jsem začala špinit 8 den po ET prvně to bylo slaboučké a pak se to trošku začalo obarvovat do tmavohnědě… ale řeknu Ti, že díky této diskuzi jsem to zvládla. Holky tady fakticky umí poradit a podpořit.. neboj se a hlavně odpočívej… já jdu už na UZ 11.5 tak jsem zvědavá co mi řeknou… opět čekámnevím jestli je to brzo, ale mám nějaké čichové buňky citlivé…
diky roxi
jsem rada ze jsi me uklidnila,ja spinila prvni den svetle drudyden vice hnede a dneska je treti den co spinim a to je takove červeno hnede takove vselijake NO ALE KAZDY MA STRACH ČLOVEK SE POLEKA
JA JSEM BYLA POPRVENA ET TAKZE MUSIM ZISKAT CO NEJVIC INFO .....ale uz jsem klidnejsi budu počitat s tim ze je to hnizdeni
jinač diky moc za podporu a doufam ze se mi ti mojo bobanci zavrtavaji
aspon jeden.....jo a jak dlouho si spinila ty ?a jak silne ?drzim vam vsem moc palce ![]()
kdyz ted teda začínam 4 tyden
proc mi clearblu digital ukazuje minus:-(?
@beruska199 Ahojky, já to mám také první IVF a stále jsem jako Alenka v říši divů. Začala jsem špinit 8 den po ET a špinila ještě dalších 6 dní, ale už to sláblo. ted ještě zašpiním, ale je to spíše takový nažloutlý výtok, ale to bude asi tím ultrošem. Ten 8 den po ËT to zrovna měla dojít MS. Naše tělo si zvyká na příchod nového mimíska:-) Který den si po ET?
@Roxi76 píše:
@1985 kdy si byla na ET? A kolik máš embryek?
na ET sem byla 28.4…máme dvě embria po 5deni kultivaci…
já jsem byla na ET 18.4 a mám 2 embyjka po 5 ti denní kultivaci … říká se, že u dvou to jde poznat už po 7 dnech. Já to zkoušela 8 a byly tam //, ale každá žena to má trošku jiné…
@Roxi76 píše:
já jsem byla na ET 18.4 a mám 2 embyjka po 5 ti denní kultivaci … říká se, že u dvou to jde poznat už po 7 dnech. Já to zkoušela 8 a byly tam //, ale každá žena to má trošku jiné…
tak ja to skusim o vikendu
ted se bojim zklamani ![]()
@Roxi76 píše:dneska jsem po et presne tyden
@beruska199 Ahojky, já to mám také první IVF a stále jsem jako Alenka v říši divů. Začala jsem špinit 8 den po ET a špinila ještě dalších 6 dní, ale už to sláblo. ted ještě zašpiním, ale je to spíše takový nažloutlý výtok, ale to bude asi tím ultrošem. Ten 8 den po ËT to zrovna měla dojít MS. Naše tělo si zvyká na příchod nového mimíska:-) Který den si po ET?
Beruško ty jakoby vevnitř krvácíš ale než to tebou projede tak ta krev uschne a vyleze z tebe jako hnědé špinění. Pokud bereš utroš tak si zvyš dávku. nic tím nezkazíš ba naopak. Pokud tam bobánek je tak by to špinění mělo za pár dní ustat. Neboj se určitě tam minimálně jeden zůstal.
Jinak já přes utrogestan minulé ivf dostala mrchu normálně a i v termínu přesně na den. Proto vím, že pokud to zítra nedostanu tak naděje je ![]()
@1985 píše:
kdyz ted teda začínam 4 tydenproc mi clearblu digital ukazuje minus:-(?
To je jeste brzy,zkus testnout tak ten 10.den po ET,to už mě vyšel pozitivní.Jinak digitální test ti ukáže skutečné týdny od oplodnění,takže 1-2týdny,ač dle MS jsi 4týdny.Zmatek,co? ![]()
@beryltm píše:
Beruško ty jakoby vevnitř krvácíš ale než to tebou projede tak ta krev uschne a vyleze z tebe jako hnědé špinění. Pokud bereš utroš tak si zvyš dávku. nic tím nezkazíš ba naopak. Pokud tam bobánek je tak by to špinění mělo za pár dní ustat. Neboj se určitě tam minimálně jeden zůstal.
Jinak já přes utrogestan minulé ivf dostala mrchu normálně a i v termínu přesně na den. Proto vím, že pokud to zítra nedostanu tak naděje je
ja uz jsem fakt s toho na vetvi mam jemne bolesi v brisku jako pred menstruaci a spinim jen tehdy kdyz stojim kdyz lezim tak ani kapka jak jsi to myslela je tam jeste sance na otehotneni nebo zadna nebo mensi
holky jeste ze ta stranka je tady se človek aspon neco dozvi ![]()
@beruska199 píše:
ja uz jsem fakt s toho na vetvi mam jemne bolesi v brisku jako pred menstruaci a spinim jen tehdy kdyz stojim kdyz lezim tak ani kapka jak jsi to myslela je tam jeste sance na otehotneni nebo zadna nebo mensiholky jeste ze ta stranka je tady se človek aspon neco dozvi
ps zvysovat davku určite nebudu bo uzivam 3×2 tablety utrogestanu denne:)ale diky za radu ![]()