IVF duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11037
4.5.12 13:09

@1985 3týdny,začínáš 4.Takže to ještě nevíš,jak to dopadlo,viď?Držím palečky,abys měla test pozitivní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
4.5.12 13:12
@bejbyn píše:
@1985 3týdny,začínáš 4.Takže to ještě nevíš,jak to dopadlo,viď?Držím palečky,abys měla test pozitivní :lol:

DĚKUJU,že mi to nekdo spočítal :-D sem byla vždy na matyku jelen :-D :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
4.5.12 13:25

@bejbyn Díky :mavam: Tak teď už v to budeme mít všechny jasno! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
4.5.12 13:26
@Roxi76 píše:
Ahoj Holky… @beruska199 vůbec se neznepokojuj, přesně tohle jsem měla taky…vím jak se cítíš… bud v pohodě. Já jsem začala špinit 8 den po ET prvně to bylo slaboučké a pak se to trošku začalo obarvovat do tmavohnědě… ale řeknu Ti, že díky této diskuzi jsem to zvládla. Holky tady fakticky umí poradit a podpořit.. neboj se a hlavně odpočívej… já jdu už na UZ 11.5 tak jsem zvědavá co mi řeknou… opět čekám :roll: nevím jestli je to brzo, ale mám nějaké čichové buňky citlivé…

diky roxi :) jsem rada ze jsi me uklidnila,ja spinila prvni den svetle drudyden vice hnede a dneska je treti den co spinim a to je takove červeno hnede takove vselijake NO ALE KAZDY MA STRACH ČLOVEK SE POLEKA :)JA JSEM BYLA POPRVENA ET TAKZE MUSIM ZISKAT CO NEJVIC INFO .....ale uz jsem klidnejsi budu počitat s tim ze je to hnizdeni :) jinač diky moc za podporu a doufam ze se mi ti mojo bobanci zavrtavaji :)aspon jeden.....jo a jak dlouho si spinila ty ?a jak silne ?drzim vam vsem moc palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
4.5.12 13:32

kdyz ted teda začínam 4 tyden :-D proc mi clearblu digital ukazuje minus:-(?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
4.5.12 13:39

@beruska199 Ahojky, já to mám také první IVF a stále jsem jako Alenka v říši divů. Začala jsem špinit 8 den po ET a špinila ještě dalších 6 dní, ale už to sláblo. ted ještě zašpiním, ale je to spíše takový nažloutlý výtok, ale to bude asi tím ultrošem. Ten 8 den po ËT to zrovna měla dojít MS. Naše tělo si zvyká na příchod nového mimíska:-) Který den si po ET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
4.5.12 13:41

@1985 kdy si byla na ET? A kolik máš embryek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
4.5.12 13:45
@Roxi76 píše:
@1985 kdy si byla na ET? A kolik máš embryek?

na ET sem byla 28.4…máme dvě embria po 5deni kultivaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
4.5.12 13:55

já jsem byla na ET 18.4 a mám 2 embyjka po 5 ti denní kultivaci … říká se, že u dvou to jde poznat už po 7 dnech. Já to zkoušela 8 a byly tam //, ale každá žena to má trošku jiné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
4.5.12 13:58
@Roxi76 píše:
já jsem byla na ET 18.4 a mám 2 embyjka po 5 ti denní kultivaci … říká se, že u dvou to jde poznat už po 7 dnech. Já to zkoušela 8 a byly tam //, ale každá žena to má trošku jiné…

tak ja to skusim o vikendu :-D ted se bojim zklamani :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
4.5.12 14:14
@Roxi76 píše:
@beruska199 Ahojky, já to mám také první IVF a stále jsem jako Alenka v říši divů. Začala jsem špinit 8 den po ET a špinila ještě dalších 6 dní, ale už to sláblo. ted ještě zašpiním, ale je to spíše takový nažloutlý výtok, ale to bude asi tím ultrošem. Ten 8 den po ËT to zrovna měla dojít MS. Naše tělo si zvyká na příchod nového mimíska:-) Který den si po ET?
dneska jsem po et presne tyden
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5551
4.5.12 16:25

Beruško ty jakoby vevnitř krvácíš ale než to tebou projede tak ta krev uschne a vyleze z tebe jako hnědé špinění. Pokud bereš utroš tak si zvyš dávku. nic tím nezkazíš ba naopak. Pokud tam bobánek je tak by to špinění mělo za pár dní ustat. Neboj se určitě tam minimálně jeden zůstal.
Jinak já přes utrogestan minulé ivf dostala mrchu normálně a i v termínu přesně na den. Proto vím, že pokud to zítra nedostanu tak naděje je :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11037
4.5.12 20:36
@1985 píše:
kdyz ted teda začínam 4 tyden :-D proc mi clearblu digital ukazuje minus:-(?

To je jeste brzy,zkus testnout tak ten 10.den po ET,to už mě vyšel pozitivní.Jinak digitální test ti ukáže skutečné týdny od oplodnění,takže 1-2týdny,ač dle MS jsi 4týdny.Zmatek,co? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
4.5.12 20:57
@beryltm píše:
Beruško ty jakoby vevnitř krvácíš ale než to tebou projede tak ta krev uschne a vyleze z tebe jako hnědé špinění. Pokud bereš utroš tak si zvyš dávku. nic tím nezkazíš ba naopak. Pokud tam bobánek je tak by to špinění mělo za pár dní ustat. Neboj se určitě tam minimálně jeden zůstal.
Jinak já přes utrogestan minulé ivf dostala mrchu normálně a i v termínu přesně na den. Proto vím, že pokud to zítra nedostanu tak naděje je :dance:

ja uz jsem fakt s toho na vetvi mam jemne bolesi v brisku jako pred menstruaci a spinim jen tehdy kdyz stojim kdyz lezim tak ani kapka jak jsi to myslela je tam jeste sance na otehotneni nebo zadna nebo mensi :? holky jeste ze ta stranka je tady se človek aspon neco dozvi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
4.5.12 20:58
@beruska199 píše:
ja uz jsem fakt s toho na vetvi mam jemne bolesi v brisku jako pred menstruaci a spinim jen tehdy kdyz stojim kdyz lezim tak ani kapka jak jsi to myslela je tam jeste sance na otehotneni nebo zadna nebo mensi :? holky jeste ze ta stranka je tady se človek aspon neco dozvi :)

ps zvysovat davku určite nebudu bo uzivam 3×2 tablety utrogestanu denne:)ale diky za radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí