IVF duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
405
30.4.12 08:51

Ahoj při pondělku, doufám, že jste si všechny užily nádherný slunečný víkend a že žádnou z nás dnes neupálí :)

Roxi, to je báječný, že máš pořád //. Neboj, to špinění určitě nic neznamená, mimčo se prostě intenzivněji zahnizďuje, nebo tam můžeš mít nějaký hematom nebo prasklou cévku. Jak už holky radily, taky bych do centra pro jistotu zavolala, zkouknou Tě a když tak nasadí nějaký medikament.

Kaczule, tak to na středu držím palce, ať už jsi zásobená informacemi a igelitkou léků (a lehčí o několik tisíc korun). Kolikátý DC ve středu jsi a kdy bys pak měla začít stimulovat?

Beryltm, tak to budem asi testovat spolu. Užila sis tu oslavu?

Jitu, já mám sice pořád nějaký příznaky - bolí mně prsa, píchá v břiše, někdy bolesti jako před MS, večer jsem strašně unavená - , ale to všechno už jsem měla při minulých neúspěšných IUI, takže už moc na příznaky nevěřím. Určitě to Tvůj bojovníček ustojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5551
30.4.12 09:17

Renčo užila jsem si jí to je jasné. Cpala jsem se vším možným :mrgreen: V autě bylo sice jak v sauně a tak doufám, že jsem bobánka neuvařila. Ale druhý den po ET ještě uhnízděný nebyl tak by to vliv mít nemělo :dance: Kdy jsi byla na ET? Nebo si měla IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
30.4.12 09:36

Beryltm, byla jsem na ET 23.4. a mám dle centra testovat nejdříve 7.5. IUI jsem měla předtím v únoru a v březnu a už jsem neměla nervy na další a hlavně mi to vzhledem k mému věku přišlo zbytečné.

Vrtule měla ET taky 23.4., tak by se měla s testováním přidat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
30.4.12 09:39

@Ren-ca Ahoooj :mavam: Určitě neupálí, přece si nevezmou na svědomí těhotný!!! :lol: A moc děkuju za podporu, já jen začínám trochu panikařit :?

@beryltm Já jsem přišla o práci kráce po tom, co jsme začli s IVF. Byla jsem z toho hodně dlouho špatná,ale už je to v poho.Pokud tohle IVF nedopadne, tak do práce pomažu. Doma mi to už leze na budku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5551
30.4.12 09:40

Tak to jsi přede mnou. A měla si PK pět dní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
30.4.12 09:42

Ahoj holky , tak me v patek rekli , ze mam asi 6 folikulu, a protože můžu jít na OPU až ve tvrtek,budou dělat ještě TESA přítelovi , tak třeba ještě nějaký narostou.Takže si ješte dneska píchnu hormon a zítra Ovitrill a ve čtvrtek jdu na OPU a přítel na TESA.
Jen jsem zvědavá,jak ho přivezu domu,když nejdál jsem sama doleja autem jen dovedlejší vesnice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
30.4.12 09:50

Beryltm, jo, měla jsem PK 5 dní. Já musím spoléhat na termín centra, protože podle MS se nemůžu řídit. Celý život mám krátké cykly tak 24 dní, což připadlo právě na pátek, ale testovat se čtyři dny po ET by bylo fakt brzo. Při IUI jsem měla cykly 30 dní a 28 dní, takže ani nevím, kdy bych vlastně měla mít zpoždění.

Jitu, to bude dobrý, teď jedna holčina od nás z CARU psala, že má pozitivní test po KET a taky celou dobu říkala, že vůbec nic necítí.

IPBM, šest folikulů je šest šancí na miminko a určitě se tam ještě nějaký zjeví. Držím palce.

Holky, mně to v té práci dnes nějak nejde, jsem strašně líná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
30.4.12 09:55

Holky mi budemem mit taky prodlouzenou kultivaci? Nevite jak se to po OPU pocita?Kdyz se teda na OPU neco odsaje a jestli dopadne dobre TESA, jsme se dohodli v CARu ,ze kdyz u me nic nenajdou , tak ani TESA nebudou delat.
Ted tak totiz premyslim,ze podle PK bych mozna mohla jit na ET na svoje narozeniny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
30.4.12 09:57

A Ren-co me to taky dneska vubec nejde jeste , ze je zitra volno, se mi nechtelo ani vstavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
30.4.12 10:07

IPBM, mně taky ne, ale musela jsem odvézt malou do školy. Naštěstí mají příští pondělí ředitelské volno, tak budeme mít krásný prodloužený víkend. Jinak já jsem při pětidenní PK měla OPU 18.4. a ET 23.4. ET na narozeniny, to bys pak měla krásný dáreček nebo dárečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5551
30.4.12 10:09

Renčo kolikátý den po ET jsi šla do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
30.4.12 10:10

Ren-co , no to jo,ale jak tak pocitam tak tri dni po narozeninach.Ale u nas je to asi jedno , minuly rok jsme slavila narozeniny v zari. A to nevim , jestli delaji ET na statni svatek. Doufam, ze alespon par embrii bude. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
30.4.12 10:11

Za dva dny, doktorka mi to schválila, prý přijdu na lepší myšlenky (ne že by se to podařilo, mám pocit, že jsem po ET v permanentní depresi)

@beryltm píše:
Renčo kolikátý den po ET jsi šla do práce?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5551
30.4.12 10:13

Já byla na ET v pátek a ve středu taky mažu do práce. pokud tam bobek je tak by měl být už přichycený a bude se jen zavrtávat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
30.4.12 10:14

Beryltm co to je hecing?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie