Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
IPBM, klídek
Předpokládám, že Ovitrelle je totéž co Pregnyl, já jsem píchala v úterý v devět večer a ve středu v osm ráno jsem šla na OPU. Takže jsme na tom stejně, ten interval by měl stačit.
Je ještě u Chocholouška místo?
@Ren-ca Jojo, teď jsem si něco o tom Ovitrelle přečetla a je to nejspíš jako Pregnyl.IPBM ten interval bude určitě stačit!!! ![]()
@I.P.B.M Už jsem si to přečetla.V úterý v devět večer pícháš a ve čtvrtek V osm nástup.Máš úplně stejný interval já ![]()
V utery vecer a ve ctvrtek jdu na OPU,jestli teda jeste nejaka vajicka zbydou,na poslednim ultrazvuku jich bylo jen sest.Vubec jsem nereagovala na Menopur, bez hormonu jsm emela vic vajicekjak po stimulaci, tak mam strach aby i ten Overille zabral.
@I.P.B.M Já jsem zase mizerně reagovala na Puregon.Měla jsem jen tři folíky a z toho jedno vajíčko,ale zralé.A stejně jsem se bála, že nebude mé tělo reagovat na Pregnyl.Kámoška mi to musela píchnout přesně na sekundu
Neboj se, zvládneš to všechno v pohodičce!!! ![]()
Ipko neboj se. interval je akorát. oni vědí co dělají. Ovitrel je stejný jako pregnyl akorát prehnyl má buď 5000 jednotek v jedné injekci a ovitrel jej má 6500. Je to i na dozrání vajíček.
Já špatně reagovala na gonal. na první utz po pěti dnech nebylo skoro nic. dali mi větší dávky tak tam viděli čtyři no a na opu nakonec bylo šest. sice dvě stáli za hovno
ale ty čtyři byli pěkný.
Jitu neboj určitě si nic nepodělala. Mysli na to, že to bobánek musí přežít protože takhle se budeš chovat v těhotenství. Musí být silný. A on je neboj se. Kdy budeš testit? ty jsi dne sedmý den?
@beryltm Děkuju moc za povzbuzení,je to tak!!
Já jsem dneska 5 den, na ET jsem byla ve středu a testit chci nejdříve v pátek. No jsem zvědavá, jak to vydržim..
Jitu nemáš zač. Hele já ti teď radím a ve středu budu šílet zase já. To jdu do práce a budu si říkat, že ten autobus moc drncal a mrňouska mi vyklepal a tak podobně ![]()
Holky jsem strašně ráda, že jsem vás objevila
Člověk to snáší úplně jinak, když má oporu v někom, kdo je na tom stejně. I když mám nervy na pochodu je mi fajn. A vydržíme to!!!Jasná věc! ![]()
NO jasnacka,chaaaaa,toje fakt na chocholouska tady
Ty vlny, Beryl nevytrese neboj nevytrese.
Vsechno pekne zvladneme a bude jina skupina
Jak nakoupit kocarek a taka ![]()
Ahoj Belli, můžu se zeptat, jak probíhal odběr a jak jsi to snášela, já jdu začátkem června a v květnu začínám stimulaci, mám dlouhý protokol ![]()