Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak koukám, že chůvičku budete mít obě.Tak to já mám osmnáctiletýho chůvá..Ona asi chůva v mužským rodě není
To je fuk, hlavně, že se naněj můžu spolehnout ![]()
@Roxi76 píše:
Včera i dnes jsem si dělala těhu test a zatím je to ok, dnes ta druhá čárka vylezla rychleji, ale straší mě jen to, že stále špiním a bolí mě břicho jako kdyby měla přijít „mrcha“![]()
![]()
Roxi určitě to vyjde, musíš tomu věřit !!! Jinak já už jsem taky pěkný koště, bude mi 35 ![]()
Děkuju Kaczule,taky myslím,že tu není žádná starucha!
Holky, vždyť já jsem tady určitě nejstarší a vůbec si staře nepřipadám. To bych si nepořizovala vlastního mimíska, ale rovnou bych počkala na vnoučka
A kdyby to šlo, tak bych se vůbec nebránila dvojčátkům. Sama jsem z dvojčat a manžel taky..Takže o staruchách a koštětech už psssst!!! ![]()
Jak tak koukám, tak tu budu asi nejmladší
Ale taky hodně toužím po mimišku a dvojčátka bych brala taky ![]()
holky me bude 28 a neprijdu si nijak mlada, uz bych take chtela aspon jedno
, ale klidne i tri az ctyri ![]()
No já sama jsem z 5 dětí, takže jsem zvyklá mít kolem sebe spoustu lidí. Svého manžela miluju, ale za 4 roky manželství už mi opravdu něco chybí
A krom toho, ještě jsem se nenaučila vařit jen pro 2
![]()
@kaczule1 @ppaja Holky jste opravdu mladý a na prvního mimíska máte ideální věk
A miminka přijdou brzy,tomu věřte!
Já měla první ve dvaceti a i když jsem se určitě snažila být tou nejlepší mámou,snad bych teď byla ještě lepší.Víc bych si to užívala
Jen prostě ta šance na otěhotnění není taková, ale otěhotněly jiné i po čtyřicítce, tak proč bych nemohla i já a teď! ![]()
Ahoj,letos mi bude 44 a byla jsem 14.4. na 1.IVF.Hned napoprvé to vyšlo,i když mi dali jen 1 embryo.Taky mě asi týden po ET bolelo v podbřišku,až jsem se bála o mimi,ale prý to k tomu patří.Test jsem měla pozitivní a gynekolog mě posílá do rizikové poradny,ačkoli na netu píšou,že to po IVF není nutné.No,aspoň budu pod častější kontrolou! ![]()
@jitu.cz máš pravdu, já měla ve 25 malou a bylo to fajn a ted … ted si to vychutnám a možná dvojitě. Holky já už se těším, až si tak za 4 měsíce napíšeme… , co která čeká
, kdy bude termín atd.