Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@vrtule77 ET jsem měla 18.4. Já jsem si taky pročítala samé diskuze, ale tady mě to zaujalo taky. Máš nějaké mrazáčky?
@vrtule77 píše:
Paris77 to je škoda, držím Ti palečky
Děkuju, doufám, že teď už to vyjde!! Už se nemůžu dočkat, až začnu stimulovat ![]()
@I.P.B.M píše:
Myslet pozitivne je nekdy hodne slozity
To je to máš pravdu. Taky jsem to párkrát už chtěla vzdát a těch slziček co bylo, ale nakonec jsem si vždycky řekla, že do toho jdu znovu.
J8 v9m Paris, ale v e mě se tak nějak všechno minulý pátek zlomilo,že nevím,jestli ještě najdu nějkou sílu, i když přítel říká,že to zkousíme poprvý tak at neplaším.Tak snad se zítra dozvíme pozitivnější věci ![]()
@Roxi76 ne bohužel nemáme to jedno embryjko co zbylo se nevyvýjelo ![]()
Roxi, tak to držím palce, to jsi jen o pár dní napřed. Kdy budeš testovat, někdy začátkem května?
Vrtule, s trombózou problémy nemám, ale u nás v centru to dávají automaticky jako prevenci. Je to pěknej hnus, protože má tupou jehlu a blbě se propichuje kůže. Agolutin se pro změnu píchá do svalu, takže mám zadek plnej modřin. Kdyby to alespoň mělo pozitivní výsledek…
Paris, a kdy začínáš stimulovat?
Mě by teď pozitivně naladily zrovna ty věci, které mi po ET zakázali - sex, adrenalinový sport nebo nějaká fyzicky hodně namáhavá činnost, po které se zpotím až na kost.
@Ren-ca tak to s tebou musím souhlasit mám podobný pocity jako ty, já už včera prosila manžela že to opatrně zkusíme
já se snad zblázním… vždycky když nám to doktoři zakážou je to jako u dětí - co nemůžeš chceš. Já mám pocit že po těch všech hormonech ze mě bude nymfomanka… ![]()
Tak ty injekce jsou fakt hustý, držím pěstičky a posílám pofoukání…
mě stačily ty stimulační do břicha bylo jich cca 15 a modřiny jsem měla ještě v pondělí při ET…
Vrtule, jak dlouho ty jis si pichala hormony do bricha a co?
@I.P.B.M ahojky, tak já (všechny do břicha) od 7.4. Gonal-f Pen 150 jednotek 6 dní, pak po utrazvuku mi to doktorka zvedla na 225 jednotek další 4 dny, k tomu od 11.4. jsem měla Cetrotide 5 dní a 16.4. jsem si píchala Ovitrelle. Největší modřiny dělal ten Cetrotide ![]()
Aha, ja uz stimuluju trinacty den Menopurem mam 150 jednotek, minuly patek jsme mela ULZ,kde nebylo vubec nic a doktorka mi davky nepridala,prdevcirem kontrolni ULZ ,kde byla videt pry pekna sliznice a klubajici se vajicka, ale presto davku nezvysila,takze vlastne ty jsi si picjhala dohromady 10 dni.Me prekvapuje, ze mi nezmenila davky nebo mi nedala neco jineho. No uvidim co rekne zitra.
Ren-co ještě nevim. Zatím jsme podali žádost o schválení léků a budu čekat na mrchu
tentokrát se na ní zase budu těšit ![]()
@vrtule77 píše:
@Ren-ca tak to s tebou musím souhlasit mám podobný pocity jako ty, já už včera prosila manžela že to opatrně zkusímejá se snad zblázním… vždycky když nám to doktoři zakážou je to jako u dětí - co nemůžeš chceš. Já mám pocit že po těch všech hormonech ze mě bude nymfomanka…
Tak ty injekce jsou fakt hustý, držím pěstičky a posílám pofoukání…mě stačily ty stimulační do břicha bylo jich cca 15 a modřiny jsem měla ještě v pondělí při ET…
To znám měla jsem taky modřin plný břicho a už nevěděla kam si to píchat.
Paris, to je asi jediný okamžik, kdy se člověk na MS těší, viď? Jinak já jsem psychicky mnohem líp snášela dny před ET, pořád se něco dělo, teď mám pocit, že to vůbec neutíká a hlavně mě deptá, že pro úspěch nemůžu nic udělat.
IPBM, neboj, spoustě holek to vypadalo na prvním UTZ s folikulama nevalně a pak se to výrazně vylepšilo, třeba doktorka čeká s konečným rozhodnutím na ten další UTZ. Já jsem při prvním UTZ měla osm folikulů, z toho pět malých, po pěti dnech (bez změn dávek) jich už bylo devět velkých a čtyři střední a při OPU ze mě vydolovali 19 vajíček (z toho 15 zralých). Stimulovala jsem celkem 12 dní - krátký protokol. Držím moc palce.