Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Roxi76 Aha a můžu se zeptat, zda tam jsi spokojená? Mě všichni od Gyncentra odrazovali a chodím do Eurofertilu. Je to teprve rok staré centrum a jsem tam moc spokojená ![]()
@Paris77 Tak snad to bude v pohodě, budu taky pod narkózou, na to už mě dr upozorňoval. Tak já když jsem do CARu nastoupila, udělali mi veškerá vyšetření a pak jsme teprve řešili, co s námi. My jsme takový případ, že nic moc nám nezjistili, přítel má výborný spermiogram a já pár hraničních hodnot. Ale může být problém ta endometrióza a jelikož už dál čekat nechci, šli jsme taky do IVF. Ale kdyby bylo na příteli, času pořád dost, však ono to jednou dopadne ![]()
No já jsem dostala doporučení od mého gynekologa, ale také moje kamarádka tam byla a je spokojená…má z toho v bříšku 2 miminka. A co se týče gyncentra, tak ke mě chovají super…
@Roxi76 tak to je super
a pro mě taky dost důležité abych se cítila dobře ![]()
On tam není Holub, on totiž operoval mou kamarádku a nabízel jí právě Polanku ![]()
nene, je tam jenom Jaroš… Uvažovala jsem ještě o Fertimedu (má právě pobočku v Polance) jelikož tam byla kamarádka spokojená, ale to už bylo dávno. A když jsem začala šmejdit po netu, tak jsem začala číst dobré recenze na EF a naopak z Fertimedu spíše odcházeji… Ale co člověk, to názor ![]()
Víš každý si bude chválit to místo, kde se to právě podaří… a co jsi slyšela na gyncentrum Ty ?
@Roxi76 No nic moc speciálního, spíše, že hned tlačí do IVF a jde spíše o prachy
Ale hlavně, že jsi spokojená ty
a pak si tady budeme ukazovat na tt kdo má silnější //
![]()