Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jé já taky moc a moc držím palce, jasný holky společn+ to všechy zvládneme ![]()
já už jsem dneska doma a to jsem ještě stihla nakoupit
Dneska má manžel svátek, tak jsem mu koupila knihu o které se zmiňoval, že mu chybí a šátek na hlavu z Moiry (na kolo), tak snad se mu bude líbit, jelikož ten co má teď se nelíbí už mně ![]()
a co ty? jak se vede?
@kaczule1 tak to dnes budete slavit
no já už toho mám dneska taky dost za sebou. Byla jsem nakoupit, uklidila jsem, uvařila a teď si dávám pauzičku. Pak začnu plést manžovi ponožky. ![]()
@Tadelka No nevím, zda budeme něco slavit. Svátky moc neslavíme, ale doufám, že mu alespoň trochu udělám radost ![]()
Jé to jsi šikovná, já jak byla na základce, tak jsem pletla a celkem mě to bavilo a pak jsem přestala a teď bych nevěděla co s jehlicami dělat
Ale jednou až budu na mateřské nebo na nemocenské před mateřskou, tak třeba zase začnu, nebo s háčkováním to se mi taky líbí ![]()
@kaczule1 no já na to pletení moc nebyla, upletla jsem teda pár svetrů, ale nechytlo mě to. Pak mi jedna paní řekla, že mě naučí plést ponožky, to jsem ji rovnou řekla, že s nějakýma pěti jehlicema vůbec nevydržím a ona mě naučila plést na dvou jehlicích, nic nesešívám, prostě skončím s hotovou ponožkou. Mě to tak chytlo a baví mě to. Za dva dny mám ponožky ![]()
Měla bych jít vyndat nádobí z myčky, ale vůbec se mi nechce
Já už chci víkend ![]()
Ahojte holky… jsem už po stimulaci a také po transferu a chci se zeptat… Včera 6 den po ET jsem slabě začala špinit, ale jen občas, abych to přesně popsala takové hnědé vlásečnice… můžete mi někdo poradit, jsem z toho zoufalá… ![]()
@Roxi76 já měla to samé a pak jsem měla pozitivní testy, bylo to 2×, bohužel to nedopadlo dobře, ale to už je o něčem jiném. Tak buď hlavně v klidu a nestresuj se, podle dr. se embryjka ughnízďují, tak doufám, že je to i teď u tebe ![]()
Moc děkuji za info… to čekání je pro mě šílené.Já mám první IVF, tak jsem jako Alenka v říši divů ![]()