IVF duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
241
23.4.12 22:06

Jé já taky moc a moc držím palce, jasný holky společn+ to všechy zvládneme :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
24.4.12 12:28

:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: jasan

• Citovat
  • Upravit
15866
24.4.12 14:52

čaute :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
24.4.12 14:52

@kaczule1 achóóó´j, jak se vede?

• Citovat
  • Upravit
15866
24.4.12 14:54

já už jsem dneska doma a to jsem ještě stihla nakoupit :dance: Dneska má manžel svátek, tak jsem mu koupila knihu o které se zmiňoval, že mu chybí a šátek na hlavu z Moiry (na kolo), tak snad se mu bude líbit, jelikož ten co má teď se nelíbí už mně :mrgreen:

a co ty? jak se vede?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
24.4.12 14:55

@kaczule1 tak to dnes budete slavit :mrgreen: no já už toho mám dneska taky dost za sebou. Byla jsem nakoupit, uklidila jsem, uvařila a teď si dávám pauzičku. Pak začnu plést manžovi ponožky. :D

• Citovat
  • Upravit
15866
24.4.12 14:58

@Tadelka No nevím, zda budeme něco slavit. Svátky moc neslavíme, ale doufám, že mu alespoň trochu udělám radost :nevim:

Jé to jsi šikovná, já jak byla na základce, tak jsem pletla a celkem mě to bavilo a pak jsem přestala a teď bych nevěděla co s jehlicami dělat :mrgreen: Ale jednou až budu na mateřské nebo na nemocenské před mateřskou, tak třeba zase začnu, nebo s háčkováním to se mi taky líbí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
24.4.12 15:02

@kaczule1 no já na to pletení moc nebyla, upletla jsem teda pár svetrů, ale nechytlo mě to. Pak mi jedna paní řekla, že mě naučí plést ponožky, to jsem ji rovnou řekla, že s nějakýma pěti jehlicema vůbec nevydržím a ona mě naučila plést na dvou jehlicích, nic nesešívám, prostě skončím s hotovou ponožkou. Mě to tak chytlo a baví mě to. Za dva dny mám ponožky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15866
24.4.12 15:07

@Tadelka Takže až mi budou docházet ponožky, tak se ozvu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
24.4.12 15:08

@kaczule1 jasan, není problém :pankac:

• Citovat
  • Upravit
15866
24.4.12 15:09

Měla bych jít vyndat nádobí z myčky, ale vůbec se mi nechce :cert: Já už chci víkend :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
24.4.12 15:12

@kaczule1 Taky bych měla jít něco dělat :mrgreen: víkend máš za chvilku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
71
24.4.12 16:02

Ahojte holky… jsem už po stimulaci a také po transferu a chci se zeptat… Včera 6 den po ET jsem slabě začala špinit, ale jen občas, abych to přesně popsala takové hnědé vlásečnice… můžete mi někdo poradit, jsem z toho zoufalá… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
24.4.12 17:31

@Roxi76 já měla to samé a pak jsem měla pozitivní testy, bylo to 2×, bohužel to nedopadlo dobře, ale to už je o něčem jiném. Tak buď hlavně v klidu a nestresuj se, podle dr. se embryjka ughnízďují, tak doufám, že je to i teď u tebe :palec:

• Citovat
  • Upravit
71
24.4.12 17:36

Moc děkuji za info… to čekání je pro mě šílené.Já mám první IVF, tak jsem jako Alenka v říši divů :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí