Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já bych už tak chtěla být těhu
a v červnu mám narozky, sice až na konci, ale i tak by to byl nejkrásnější dárek ![]()
@kaczule1 tak to věřím, to by byl ten nejhezčí dárek. Taky bych takový dárek brala. Věřím, že to výjde ![]()
holky to je bezva, že sme se takhle sešly co? budem si moc a moc drzet palecky navzájem a určitě to vyjde ![]()
@ppaja to je jasný, budem podporovat jednu druhou, určitě to zvládnem k úspěchu ![]()
ahoj holky dneska jsem byla na odber vajiček v kratke celkove anestezii odebrali mi 27 vajiček je to dost ne ?
ale chci se zeptet jestli je normalni ze me jeste tetka trosicku poboliva brisko a hlavne me zacla tetka bolet hlava napiste prosim
jo a jeste se chci zeptat
ptala jsem se doktora jakou mam sanci k otehotneni a on mi rika velkou asi 60 procent ale 60 se mi zda malo ne ? ![]()
@beruska199 60% je dost, obecně se bere, že u IVF je 30-35% úspěšnost.
Jinak mě IVF teprve čeká, takže co se týče OPU, ti neporadím
Ale každopádně vajíček máš požehnaně, tak budou určitě i nějaké mrazáčky
Budete oplodňovat metodou ICSI? Kolik chcete zavést?
drzim palce az ti to vyjde, ja jeste na ivf cekam, tak ti neporadim
chceme dojčatka takze asi tak
a konec koncu at zavedou kolik chcou
hlavne at to vyjde
ta narkoza je takova rychlovka ze ani nepostrehnes a spis tz uplna pohoda akorat jak rikam delali mi to v8.30 a teprve tet me rozbolela hlava ale poradne ![]()
@beruska199 Tak si lehni a odpočívej a hodně pij kvůli hyperstimuláku ![]()
ja jen doufam ze se to povede napoprve asi v patek jdu na zavedeni zpet tak jsem zvedava doufam ze to vyjde ![]()
@beruska199 Budu držet palečky ať se bobci chytnou a jsou z toho krásná dvojčátka
A doufám, že tě budu brzo následovat ![]()
@beruska199 jsi dobrá nosnice
já měla jenom deset vajíček. Po odběru je normální, že tě pobolívá břicho, ale chce to hodně pít. Držím moc palce ![]()
@kaczule1 určo bude