Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ppaja pod narkozou nic nebolí, jenom mě potom během dne trošku pobolíval podbřišek, ale fakt trošičku, nic hroznýho ![]()
@J_A_N_A 28 to si piš, že to bude v pohodě. Pod narkozou je to OK ![]()
Ahojky holky, můžu se k Vám přidat ? Jsem po třech neúspěšných IUI a po prvním pokusu IVF. 18. dubna jsem byla na odběru vajíček - měli jsme odebrané 3 vajíčka z 5 folikulů, využili jsme možnosti ICSI a z toho vyšla 2 embrya. V pondělí 23.4. jsme byli na ET - prodloužená kultivace… Teď jen čekám zda se zadařilo…
@vrtule77 Ahoj
, tak to budme držet pěstičky, aby se zadařilo a určitě se už mimísek zavrtává
. Nechali jste si zavést 2 embrya? Nebo jenom jedno..
Ahojky Jani, k transferu bylo pouze jedno a to druhé se čekalo do druhého dne zda povyroste a zamrazí se a ono to vzdalo a nic ![]()
Holky kdo jste po IVF, brali jste také nějaké léky na udržení ? Mě doktorka nasadila Utrogestan 2-0-2, Estrofem 2mg 1-0-1 (měla jsem menší děložní sliznici) a pak už od IUI beru Femibion 800, vit E a vit C. Prý je to potřeba aby se mimísek dobře vyvíjel ![]()
Ahoj holky, můžu se taky přidat, prosím, prosím? Já jsem na tom stejně jako Vrtule, 18. 4. OPU a 23. 4. ET - je to moje první IVF po dvou neúspěšných IUI. Ale mám zavedené 2 embrya a momentálně slušný nervy, snaha myslet pozitivně nějak moc nejde.
Vrtule, já beru Estrofem 1-1-1, ač jsem měla dle doktorky sliznici luxusní, pak kys. listovou (tu už od začátku stimulace) a od OPU si píchám Agolutin a Fraxipyrin.
Zdravím Kaczuli, jak Ti to utíká?
Nati, moc gratuluju a moc díky za povzbuzení.
@Ren-ca taky tě vítáme !! Přeju pevné nervy, ale musíš myslet pozitivně, určitě to vyjde. Já jsem po ET brala Utrogestan 1-0-1 a Prednison 0-0-1. Bohužel to nevyšlo ![]()
Ren-ca, držím pěstičky snad nám to vyjde
já jsem ráda že stimulaci už nemusím píchat nic (těch injekcí bylo celkem dost) a jestli Progesteron můžu brát jako vaginální „bobulky“ tak hurá
Proč Ti dala Fraxiparyn - máš problémy s trombózou ?
@Ren-ca vím,čím ted procházíš… myslet pozitivně je složité, ale musíme to zvládnout… já mám v sobě taky 2 embryjka, tak uvidíme. Já beru jen Utrogestan 2-2-2
@Roxi76 kdy jsi měla ET ? Já se snažím pracovat a myslet na práci, ale nějak to nejde, pořád hledám zda to co cítím je normální a nebo ne, prošla jsem několik diskuzí a jsem ráda, že jsem tady
jste skvělé