Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kaczule1 já jsem teď čerstvě po 4 IVF a fakt už doufám, že to bylo poslední, už jsem z toho fakt unavená
a co ty?
Moc držím palečky
Já teď půjdu do prvního IVF a taky doufám, že to bude poslední
max. pro druhého bobiška
![]()
@kaczule1 děkuji moc, tobě taky držím vše co mám
kolik si jich necháš zavést?
@Tadelka Tak ono hlavně záleží, jak budu reagovat a kolik bude vajuch. Byla jsem rozhodnuta pro 2, pokud bude co i když tím příjdem o 4 pokus hrazený pojišťovnou, ale to se do ET může ještě změnit
Kolik jste zaváděli vy? Jak dlouho máš po ET?
Já jsem si oloupala pomeranč, nalila sklenku bílého a zapla si simpsony a jsem spokojená ![]()
@kaczule1 tak to máš prima vegáček
já jsem dnes 9.den po ET a mám u sebe dvě. Jinak vždy jsem si dala minimálně dvě a než jsem odešla do nového centra, tak v tom starém jsem si nechala zavést i čtyři, před tím tři. Bylo to různě, ale nikdy jsem nedala jedno a nikdy bych to neudělala. Ono to všechno stojí dost peněz a nervů, tak jsem to chtěla mít posichrovaný. No stejně to nikdy nevyšlo a pár krát to vyšlo jen biochem.těhu
Jsou věci, které se prostě nedají ovlivnit. Jsem na tebe zvědavá, jaká budeš nosnice
já měla vždy v průměru kolem 10 vajíček
@Tadelka I 4?
To se ještě někde dává? Ale to mě moc mrzí, že to zatím nevyšlo
Už jsi teď zkoušela testovat? ![]()
Taky jsem zvědavá, jaká budu slepička a kolik snesu vajíček
kéžby ve finále byly alespoň 2 úspěšně oplodněné
a kdyby byly i nanuky, taky by nebylo špatné ![]()
@kaczule1 no právě jak jsem odešla z toho prvního centra mimo jiné i pro přístup, tak tam jim bylo celkem jedno, kolik jich chci. Prý kolik si řeknete, tolik jich vám fouknem
Vzhledem k tomu, že už jsem věděla, že přecházím, tak jsem jim tam nechtěla nic nechat a cpát už do nich další peníze. Tak jsem si nechala zavést zbylé 4. Jinak já ještě netestovala, nějak nemám odvahu a moc se bojím dalšího zklamání. Na druhou stranu si říkám, že bych to měla hned za sebou a dřív bych se s tím srovnala, ale vzhledem k tomu, že dnes je to jen 9.den, tak počkám do středy a budu testovat 12.den. Tak uvidím
Na špatné zprávy je času vždycky dost
@Tadelka Žádné špatné zprávy! Věřím, že nám budeš ukazovat krásné //
Měla jsi prodlouženou kultivaci?
To je strašné, jak některým CARům jde pouze o prachy
Já jsem naštěstí zatím hodně spokojená. Je tam takové rodinné prostředí, dr. všechno pěkně vysvětlí, sestřičky jsou milé a vždycky v pohodě popovídáme
Dokonce i když jsem tam byla zatím jen párkrát na IUI tak jsem minulý víkend potkala sestřičku v Albertu a ona nás poznala a hned se na nás smála a přála nám hezké Velikonoce… Prostě se tam cítím dobře a to je pro mě důležité ![]()
@kaczule1 snad špatné nebudou, měla jsem PICSI, AH a PK. Všechny jsou v nejlepší kvalitě, tak teď je to jenom na mě, i když to asi taky neovlivním ![]()
Tak pa pa zítra ![]()
holky vite co me na tom nejvic štve? že to vážně neovlivníme
celý život se člověk snažil nějak žít jako dobrý člověk, za čím jsem šla do toho jsem se zakousla a vždy se mi to povedlo, ale tady se můžu přetrhnout a stejně nic neovlivním ![]()
@ppaja To máš bohužel pravdu
Mě manžel v pátek koupil vitamíny Femibion 800 a rozpustné Céčko, je to moje zlatíčko
Snažím se teď jíst i víc ovoce a zeleniny, prostě dělám to, co je v mých silách ať mám alespoň lepší pocit ![]()
@kaczule1 tak si dej i za mě. Já když mám prostě na něco chuť, tak si to vezmu. A navíc je to zdravé