IVF duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tadelka
15.4.12 18:18

@kaczule1 tak si dej i za mě. Já když mám prostě na něco chuť, tak si to vezmu. A navíc je to zdravé :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15866
15.4.12 18:25

@Tadelka Tak když to je zdravé :mrgreen: Kolikáte IVF tě vůbec čeká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
15.4.12 18:27

@kaczule1 já jsem teď čerstvě po 4 IVF a fakt už doufám, že to bylo poslední, už jsem z toho fakt unavená :? a co ty?

• Citovat
  • Upravit
15866
15.4.12 18:37

Moc držím palečky :kytka: :hug: Já teď půjdu do prvního IVF a taky doufám, že to bude poslední :oops: max. pro druhého bobiška :oops: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
15.4.12 18:41

@kaczule1 děkuji moc, tobě taky držím vše co mám :hug: kolik si jich necháš zavést?

• Citovat
  • Upravit
15866
15.4.12 18:46

@Tadelka Tak ono hlavně záleží, jak budu reagovat a kolik bude vajuch. Byla jsem rozhodnuta pro 2, pokud bude co i když tím příjdem o 4 pokus hrazený pojišťovnou, ale to se do ET může ještě změnit :mrgreen: Kolik jste zaváděli vy? Jak dlouho máš po ET?

Já jsem si oloupala pomeranč, nalila sklenku bílého a zapla si simpsony a jsem spokojená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
15.4.12 18:50

@kaczule1 tak to máš prima vegáček :potlesk: já jsem dnes 9.den po ET a mám u sebe dvě. Jinak vždy jsem si dala minimálně dvě a než jsem odešla do nového centra, tak v tom starém jsem si nechala zavést i čtyři, před tím tři. Bylo to různě, ale nikdy jsem nedala jedno a nikdy bych to neudělala. Ono to všechno stojí dost peněz a nervů, tak jsem to chtěla mít posichrovaný. No stejně to nikdy nevyšlo a pár krát to vyšlo jen biochem.těhu :? Jsou věci, které se prostě nedají ovlivnit. Jsem na tebe zvědavá, jaká budeš nosnice :mrgreen: já měla vždy v průměru kolem 10 vajíček

• Citovat
  • Upravit
15866
15.4.12 18:54

@Tadelka I 4? 8o To se ještě někde dává? Ale to mě moc mrzí, že to zatím nevyšlo :hug: Už jsi teď zkoušela testovat? ;)
Taky jsem zvědavá, jaká budu slepička a kolik snesu vajíček :mrgreen: kéžby ve finále byly alespoň 2 úspěšně oplodněné :oops: a kdyby byly i nanuky, taky by nebylo špatné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
15.4.12 18:59

@kaczule1 no právě jak jsem odešla z toho prvního centra mimo jiné i pro přístup, tak tam jim bylo celkem jedno, kolik jich chci. Prý kolik si řeknete, tolik jich vám fouknem :? Vzhledem k tomu, že už jsem věděla, že přecházím, tak jsem jim tam nechtěla nic nechat a cpát už do nich další peníze. Tak jsem si nechala zavést zbylé 4. Jinak já ještě netestovala, nějak nemám odvahu a moc se bojím dalšího zklamání. Na druhou stranu si říkám, že bych to měla hned za sebou a dřív bych se s tím srovnala, ale vzhledem k tomu, že dnes je to jen 9.den, tak počkám do středy a budu testovat 12.den. Tak uvidím :lol: Na špatné zprávy je času vždycky dost

• Citovat
  • Upravit
15866
15.4.12 19:05

@Tadelka Žádné špatné zprávy! Věřím, že nám budeš ukazovat krásné // :hug: Měla jsi prodlouženou kultivaci?
To je strašné, jak některým CARům jde pouze o prachy :,( Já jsem naštěstí zatím hodně spokojená. Je tam takové rodinné prostředí, dr. všechno pěkně vysvětlí, sestřičky jsou milé a vždycky v pohodě popovídáme :mrgreen: Dokonce i když jsem tam byla zatím jen párkrát na IUI tak jsem minulý víkend potkala sestřičku v Albertu a ona nás poznala a hned se na nás smála a přála nám hezké Velikonoce… Prostě se tam cítím dobře a to je pro mě důležité :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
15.4.12 19:05

Tak já se pro dnešek loučím. Přeji krásný večer :mavam:

• Citovat
  • Upravit
15866
15.4.12 19:06

Tobě taky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
15.4.12 19:07

@kaczule1 snad špatné nebudou, měla jsem PICSI, AH a PK. Všechny jsou v nejlepší kvalitě, tak teď je to jenom na mě, i když to asi taky neovlivním :?
Tak pa pa zítra :hug:

• Citovat
  • Upravit
2797
15.4.12 19:59

holky vite co me na tom nejvic štve? že to vážně neovlivníme :cert: celý život se člověk snažil nějak žít jako dobrý člověk, za čím jsem šla do toho jsem se zakousla a vždy se mi to povedlo, ale tady se můžu přetrhnout a stejně nic neovlivním :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
15.4.12 20:10

@ppaja To máš bohužel pravdu :( Mě manžel v pátek koupil vitamíny Femibion 800 a rozpustné Céčko, je to moje zlatíčko :hug: Snažím se teď jíst i víc ovoce a zeleniny, prostě dělám to, co je v mých silách ať mám alespoň lepší pocit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí