IVF duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tadelka
15.4.12 09:43

@ppaja já si říkám to samé, že vydržím až do termínu, ale je to těžké. Nevím, jak to máš domluvené ty s carem, ale já mám testovat za 14 dní a pak mám hned zavolat. Pak mi řeknou co a jak dál podle výsledku testu. Jak to teda máš ty vůbec?

• Citovat
  • Upravit
Tadelka
15.4.12 09:45

@ppaja to PICSI je šetrnější metoda než ICSI tady si to přečti
 http://pragueivf.com/…lecby/picsi/

• Citovat
  • Upravit
15866
15.4.12 09:45

@ppaja Můj dr. mi to v pátek vysvětlil tak, že AH je když se oplozenému embryu sloupne jako by taková blanka a embryo má lepší možnost se uchytit. Alespoň takhle jsem to pochopila, ale o věku mi nic neříkal a to mi je 26 :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
15.4.12 09:46

@ppaja co se týče toho AH, tak mě ho dělají vždy, protože já mám dost tlustý obal vajíčka a bez naříznutí by to jinak nešlo. Říká se, že to vajíčko je tlustější po 30 a čím je žena starší, tak je tlustější. Myslím ale, že je to u každíé jinak

• Citovat
  • Upravit
12067
15.4.12 09:47
@Tadelka píše:
@superandrysek díky za podporu a tobě taky držím vše co mám :) ten estroferm beru na podporu sliznice a jelikož ta moje je líná, tak jsem k tomu dostala i aspirín, aby rostla a byla v pořádku. Ta PICSI je fakt úžasná věc. Já měla taky PK a taky ještě AH. Tak ty půjdeš na transfér a já budu testovat. Budem od sebe jen pár týdnů. Držím nám palce :)

na ten estroferm se musim zeptat, treba by to pomohlo…
preji ti aby to uz vsechno vyslo, je to opravdu psychicky narocne. Urcite nam to vsechno dopre dopadne a budeme dobre maminky
v praze je take hnusne, ale jste neprsi, nadruhou starnu je to zase dobre k tomu ze se lepe odpociva a nenuti je to cajdat po venku
drz se a mysli pozitivne, tfuj tfuj tfuj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
15.4.12 09:49

no my mame ted jit na tu zastavovaci injekci, vychazi to na 7. kvetna, potom zatim nevim co a jak dal, rteknou nam to pry pri te zastavovaci injekci. nevim jake leky, nic, jen vim, ze injekce a ne pera, pak sme si vybrali prodlouzenou kultivaci, icsi na pulku vajicek, prodlouzenou kultivaci…uvidime co nam reknou v tom kvetnu no…ted beru kazdy den tu kyselinu listovou a budu pit kontryhelovy caj :o) snazim se nerozcilovat, ale jako ucitelka na druhym stupni se mi to moc nedari :lol: kdyz se nam to nepovede, tak planujem dovcu a chci pak jit na laparku, porad mi to doktori rozmlouvaji, ze sem zdrava, ale ja chci mit jistotu, a taky jeste nemame hotovou genetiku :( takze aspon mam tyhle vyhlidky na dalsiho pul roku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
15.4.12 09:49

@superandrysek díky díky, tobě taky vše nej nej a věřím, že budeme maminy, jak říkáš :) máš pravdu, to počasí je takové válecí, tak to v klidu proválíme :lol:

• Citovat
  • Upravit
2797
15.4.12 09:50

tadelko a jak poznaly ten tlusci obal? az na 1. ivf ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
15.4.12 09:51

Holky, přeji hezkou neděli. Ukážu se odpoledne, tak ne, že se tady rozepíšete :mrgreen: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
15.4.12 09:52
@Tadelka píše:
@superandrysek díky díky, tobě taky vše nej nej a věřím, že budeme maminy, jak říkáš :) máš pravdu, to počasí je takové válecí, tak to v klidu proválíme :lol:

me to valeni take moc nejde, ale kdyz jde o to, tak to vydrzime!!!
Hezky den a urco dam zas vedet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
15.4.12 09:52

@ppaja na tu laparku bych ti určitě doporučovala jít. mě zase říkali že jsem v pohodě a už fakt nevěděli co semnou, tak řekli, že by bylo lepší tam jít, aby to viděli zevnitř. Našli mi ložiska endometriózy a nějakou tekutinu, která je toxická a ta prý zabíjí embryjka. Fakt jsem ráda, že jsem na ní šla. Jinak mám taky genetiku a imunologii. Prostě fakt všechno.

• Citovat
  • Upravit
Tadelka
15.4.12 09:54

@ppaja ten tlustý obal poznají po odběru, já mám vyfocený už oplodněné morulky, které mám v sobě a tam je ten obal hodně znát. Jestli se mi to nějak povede vyfotit, tak to zkusím sem vložit, ale nevím jak, fotky jsem sem ještě nevkládala

• Citovat
  • Upravit
Tadelka
15.4.12 09:54

@kaczule1 tobě taky hezkou neděli, budeš pak mít aspoň co číst :lol: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2797
15.4.12 09:55

ja tu laparku taky moc chtela, jeste ted pred ivf, ale oba primari jak muj tak v caru mi ji rozmluvil, ze to fakt nema cenu u me, ze sem zdrava :nevim: ale po nepovedenym ivf to chci stejne. a kolik se plati za to imuno a genetiku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
15.4.12 09:55

@superandrysek taky podám hlášení, když bude něco nového :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex