Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
pipinko tak jak si prisla na to, ze budes mit ivf? kdo ti to rekl?
ppaja nikdo,byla to prvni diskuze co mi padla do oka,a prvni holky co mi rekli jak to asi bude vypadat
ppaja i kdyz IVF je mimotelni oplodneni vajicka,ktere se pak vlozi do delohy,coz se u me bude dit,a je celkem jedno,ze vajicko i spermie nebudou moje
hm, tak my se tady totiz bavime o uplne jinych vecech, najdi si diskuzi, kde ti renou o tom tvem problemu presne informace, tady resime uplne jine veci totiz
ale nechci aby ses na me zlobila, nevyhazuju te odsud, ale jinde se dozvis lepsi info, opravdu, stačí to zadat nahoře do vyhledavace ![]()
jediny co te ceka, ze do tebe daj katetr a bude to, tot vse, zadna veda ! to zvladnes i pri spanku ![]()
ppaja mno nevim,ja co mluvila s dr,tak mluvil o lecich ktere budu muset brat aby se mimi lepe chytlo
@pipiinka přesně tak, souhlasím s ppajou, budeš to mít bez narkózy a za hoďku jedeš domů ![]()
@pipiinka poradila bych ti asi tohle, přestaň na to myslet, vše potřebné se dozvíš a co tě bude zajímat, na všechno se zeptáš. Nemáš se vůbec ničeho bát ![]()