IVF duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.4.12 00:07

:-) no pipinka je asi příznačný nick :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12067
15.4.12 07:24
@Tadelka píše:
@superandrysek já jsem po 4 IVF a díky :hug:

tadelko preji hezke rano,
jsme na tom stejne. my ted mame take 4 IVF, stale verim ze to vsechno vyjde!!! Take mam neco se stitnou zlazou a manzel spatny spermio, ale nastesti se na to prislo hned, nic mene stale se nam nedari. Jakou mas hodntu AHM? Mas i vyssi prolaktin?
muzu mit par dotazu…Jak jsi dodrzovala klidovy rezim po transferu? Ja po predeslych zkusenostech chci byt tam 5 dnu maximalne vklidku a pak pomalinku neco zacit delat.
Kolikaty den jsi po transferu? Kolik beres utrogestanu? Kolik emryjek vam vraceli? Zbylo neco na pozdejsi KET?
Ja uz jsem ted napjata jak cara, az nam v pondeli povedi co ty nasi kulisci delaji!!!
Jeste jednou hodne zdaru a ver ze vse dobre dopadne :mavam: Hezky den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
15.4.12 08:44

@superandrysek Už 4 IVF? Je mi vždycky smutno z takových příběhů, ale vím je to ohrané, ale nezbývá než věřit :hug: Držím palečky ať dlouho nečekáte na svého bobiška :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
15.4.12 08:57

ahoj, ano mas pravdu je to trochu depresivni. Ale ne vzdy vse vyjde napoprve. Diky za tve palecky a stale verim ze to vyjde.
tentokrat jsem opet pridala neco navic, alternativni lecbu a cviceni jogy.
Uz jsem napjata jak cara az budu v pondeli v pul devate volat do laborky jak se nam ty kulissci vyviji. Hezky den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
15.4.12 09:02

@superandrysek Takže ty máš teď před ET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
15.4.12 09:12

ahoj presne tak, vcera jsme byli ny odberech…
Mame 3 krasny a 1 se uvidi
Jo a tech injekci se vubec neboj, fakt to vubec neboli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
15.4.12 09:15

@superandrysek dobré ráno :) tak jdu odpovídat na tvé otaázky postupně :lol: jakou mám teď hodnotu AHM už přesně nevím,jen vím, že je to optimální a v normě. Prolaktin jsem měla taky zvýšený, ale brala jsem na něj dostinex, tak že když jsem šla na kontrolu před IVF, všechno bylo u mě v naprostém pořádku. Dnes jsem přesně 9.den po ET. Já to mám zavedený vždy tak, že tři dny po ET jenom ležím, dojdu si na WC, když jsem doma sama tak jen pro připravené jídlo do ledničky, ale jinak opravdu postivě ležím. Většinou to vychází tak, že je doma i manžel, tak že mi dělá vše, co mi na očích vidí a nedovolí, abych zbytečně vstala z postele. Po těch třech dnech začínám pomalu šetrně fungovat. Uvařím, zapínám pračku, myčku atd, ale nechodím na nákupy a nic nezveám, ani koš s prádlem. Až od pátého dne chodím na krátké procházky. Tak ale jak vidíš, zatím to nebyl osvědčený návod, ale já to jinak neumím, snažím se dělat vše tak, abych si pak ničeho nevyčítala a mé svědom bylo klidné, že jsem pro to udělala vše, co jsem mohla. Měli jsem oplodnění metodou PICSI. Oplodnili sedm kousků a všech sedm se dobře vyvíjelo a jsou nejlepší možné kvality. Nechali jsme si vložit dvě embryjka a zbytek jsme nechali zamrazit. Užívám utrogestan 2-2-2, pak prednison 1-0-1, aspirín 1-0-0, estroferm 2-1-2. No a na tu štítku samozřejmě euthyrox, ale ten už budu brát celý život.V pátek bych měla oficiálně testovat a už mi to nějak dochází, začínám mít obavy, strach atd. no ať už je to za mnou :?

• Citovat
  • Upravit
2797
15.4.12 09:26

ahoooj holky, uz sem se navas od vecera tesila :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
15.4.12 09:28

@ppaja hezké ráno, já se taky těšila :) počasí je hnusný, chtěla jsem dnes na procházku, ale radši zůstanu doma. Je tam fakt hnusně :?

• Citovat
  • Upravit
Tadelka
15.4.12 09:29

@superandrysek kdy to u tebe vypadá na ET ? držím moc palce :)

• Citovat
  • Upravit
12067
15.4.12 09:34

cusik dik za vsechny odpovedi.
To jste meli krasnou urodu vajicek, ja mam ten AHM mezni, tak jich mame min a nikdy nam ani zadne nezbyly na KET. jsme take domluveni na zavedeni 2 , tak se modlim at to vse klapne. S tim klidovym rezimem to mam podobne, prvni 3 dny nic a pak velike setreni. Manzel me take maximalne pomaho - jośou to nase zlaticka, vid !!!
Leky na stitku beru a budu brat do konce zivota take, ale utrogestanu
mam brat 2-0-2, zda se me to v mem pripade malo, chci jeste v pondeli mluvit s doktorem zda by to neslo navysit. Na co je prosimte ten estroferm? a proc aspirin?
PISCI nam snad take vyslo a ted uz se jen modlim at nam emryjka v teplicku pekne rostou.
Zcela presne vim cim ted prochazis, jsou to vzdycky starsne nervy. Snaz se na to co nejmene myslet a rikat si ze jsi tehotna, jsi prece tehotna !!!
Testik si asi jeste nedelej, zkus to vydrzte do doporuceneho terminu.
Drzim pesti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
15.4.12 09:35

na ET to vypada na pondeli, utery, streda ci ctrvrtek - tezko pry v teto fazi rict ale moc bych si prala kultivaci na 5 dnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
15.4.12 09:40

@superandrysek díky za podporu a tobě taky držím vše co mám :) ten estroferm beru na podporu sliznice a jelikož ta moje je líná, tak jsem k tomu dostala i aspirín, aby rostla a byla v pořádku. Ta PICSI je fakt úžasná věc. Já měla taky PK a taky ještě AH. Tak ty půjdeš na transfér a já budu testovat. Budem od sebe jen pár týdnů. Držím nám palce :)

• Citovat
  • Upravit
2797
15.4.12 09:41

holčiny ja ted po inseminaci testila od 10.dne a samozrejme nic :,( a tak sem si rikala, jestli by nebylo lepsi netestovat vubec po ivf, az treba po 14 dennim zpozdeni, ale to asi nevydrzim :lol: to kdyz budu testovat 14 dni po et a // tam nebudou co pak? mam cekat nebo volat do caru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
15.4.12 09:42

holky my chcem icsi na pulku vajicek a pulku chcem prirozene, co je to ten picsi? a jeste jeden dotaz, na co ten asistovany hatching? u apoli ho pry nedelaji, az po tricitce a me je 27 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí