Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Vela1 ahaaa. Tak přeju ať ti to vyjde jak si přeješ 🙂
Na krvi jsem byla dnes ráno a negativní přesně jak jsem tušila 🙄 teď budeme muset čekat než přijdou výsledky z genetiky a jestli nám po ní zbydou nějake embryjka tak se naplánuje KET, takže počítám že výsledky budou koncem ledna tak by ket byl až v únoru
@eM00 ahoj nás čeká v lednu jak se dostaví menstruace mám volat a začne příprava na transfer ![]()
Ahoj, já taky čekám na ms, výsledek GERT - dle toho naplanujeme progesteron a pak transfer, počítám ca druhá půlka ledna ![]()
Tyjo tak koukám že nás tu bude docela dost s transferem v druhé polovině ledna nebo začátkem února 🙂
@Gracetheworld píše: Více
Ahoj, jojo, ani v tich dverich jsme se nepotkaly
drzim palce na stimulaci, at jde dobre. A to pero si taky dokazu predstavit jako lepsi variantu injekci ![]()
A u me kontrola taky dobry, priblizne 22.1. nas ceka IUI, test na pruchodnost az v unoru. Jinak pani doktorka je moc mila, do niceho mi nenuti, to moc ocenuji.
@Tykla píše: Více
Jojo, když jsem byla vedle u sestřiček, tak jsem slyšela že doktorka volá další, což jsi byla asi ty, tak mi bylo jasné že se ani v těch dveřích nepotkáme ![]()
Doktorka je fakt moc fajn, zatím jsem tam celkově hodně spokojená.
Přeji vám všem hodně kvalitních vajíček a zdravých embryii ![]()
Byla jste některá během opu v celkové narkóze nebo jen anglosedaci? Zítra jdu na OPU a upřímně strach mám z obojího, nikdy jsem v narkóze nebyla a muj největší zákrok bylo trhání moudráku. Vajíček nemam moc, tak se teď rozhoduji jestli vydržím sedaci, ale mám strach, že se na sále rozbulím, psychicky jsem na dně. Tak jestli si tam hezky nepospat a žít o něco déle v nevědomosti.
@Kitokato ahojky ja na OPU vždy v celkové narkóze, je to fakt jen chvilička. Za me určitě lepší nic nevědět, nestresovat se..Nemáš se čeho bát..mela sem uz tolik narkoz od opu..kyretazi..a nikdy nebyl žádný problém. Držím palečky. ![]()
@Kitokato píše: Více
Měla jsem obojí a pokud si můžeš vybrat, jdi do narkózy.
U prvního IVF jsem měla narkózu a je to fakt chvilička, uspí tě, probudíš se na pokoji a o ničem nevíš.
U druhého IVF jsem měla jen analgosedaci a příjemné to tedy nebylo, jsi jakoby mimo, ale přesto vnímáš. Když jsem sebou začala cukat bolestí, tak mi ten oblbovák připíchli a dál jsem to sice cítila, ale bylo mi to jedno. Připadáš si jako zlitá pod obraz, kdy kolem tebe svět tak nějak mlhavě tančí. Fakt divný pocit a pokud bych dostala na vybranou, beru narkózu všema deseti.
Jako ta analgosedace se vydržet dá, to ne že ne, kdyby mi řekli že další OPU bude jedině v analgosedaci, tak na to bez obav jdu znovu, ale fakt je lepší si zdřímnout a probudit se na pokoji když je po všem.
@Kitokato píše: Více
Určitě narkoza za mě, super šlofíček, trvá to chvilku a těsně před tím než jsem úplně usnula jsem cítila takové krásné teplo po těle a uvolnění a to bylo strašně příjemný po těch měsících v totální tenzi a stresu ![]()
@Kitokato já byla 2× v celkové anestezii a určitě bych neměnila. Radši nic nevědět a pak se hezky probudit v pokojíčku po všem. 🙂
Moc díky za podporu, strašně mě nakopávate a jen díky tomu mam nějaký zbytek naděje.
Půjdu do celkové
Ahoj holky, tak hlásím dnes 1DC a 8.1 mám UTZ před KET
Tak uvidíme, ale pokud by to bylo stejně jako v listopadu, tak by mi KET vycházet na neděli, což si teda upřímně myslím, že tam nikdo není a v pondělí už by bylo pozdě ![]()
@eM00 píše: Více
Ahojky ja jdu 5.1. na ultrazvuk před ketem. Tak to budeme mit podobne ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.