IVF - ET/KET 2026

• Fotoalbum (88)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
322
30.12.25 21:59
@Kitokato píše: Více

U nativu (1 folikul) jsem byla plně při vědomí ani žádná sedace a bylo to v pohodě, dokázala bych si představit i více, jakoze stran bolesti. U minimálky jsem taky chtěla (odhad byl 4-6), ale nakonec mě doktorka přesvědčila, že prý si to ženy chválí, že to je šlofíček. Je to krátká narkoza, pouze na masce. Zkus se domluvit s lékařem co by ti doporučil na základě počtu folikulu a psychiky.
Moc ti držím palce ať jde hlavně vše hladce a máš krásná zralá vajíčka a potom co nejvíce šikovných embryjek 🍀 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
30.12.25 22:11
@eM00 píše: Více

Ahoj, taky jsem se před minulým ket bála načasování, pak mi 7dc vyšel na čtvrtek (cyklus předtím byla ovu už 9dc a propáslo se to), tak jsem se bála, že o víkendu kontrola nebude a v pondělí bude pozdě. A nakonec to bylo tak, že jsem na UZ v ten čtvrtek měla folikul 14mm a sliznice už byla pěkná, tak mi lékařka dala ovitrelle hned ten den. Myslím, že říkala, že se může dávat od 14mm, ale že kdyby ta sliznice nebyla tak pěkná, že by počkala, měla tuším 10mm.
Takže pokud budeš mít ovitrelle, dá se s tím případně o den i dva dopředu pohnout (dozadu by mohlo být pozdě). Akorát si kdyžtak domluv kontrolu raději dříve. Držím palce ať to klapne 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
30.12.25 22:19

@muminek5 Jeee super, děkuji za uklidnění :srdce:
Doufám že to tentokrát klapne, mame tam poslední :( Dávám do něj veškerou víru a naději, ale po listopadovém nezdaru, kdy jsem si absolutně nepřipouštěla, že by to nemělo vyjit, tam malého červíka v hlavě mám :zed:

Proc, když už musíme všechno tohle podstupovat to neni záruka toho, že to vyjde :roll: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
31.12.25 08:37

@eM00 ano to si taky říkám, kéž by se dalo zajistit aby to fakt vyšlo :roll: a kolikátý je to tvůj pokus? Máte embryjko po genetice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
31.12.25 21:18

@muminek5 nakonec to šlofíček opravdu byl, jsem ráda, že jsem u toho nebyla přítomna. Ihned po probuzení jsem brečela, a pak mi bylo zle a pozvracela jsem se :roll:
Nicméně všichni na mě byli moc milý a chápaví, vím že mě někdo snad i hladil po hlavě abych nebrečela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
1.1.26 07:57

Dobre rano, mam dotaz ohledne doplnku - dlouhodobe beru myo inositol od brainmax a femibion1.
Ma smysl to brat i nadale, kdyz budeme zacinat IVF, nebo to pri stimulaci budu muset vysadit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
1.1.26 09:32

@Liskulaska určitě ber i nadále, já brala i během stimulace, vůbec jsem nevysazovala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
1.1.26 09:32

Holky přeji všem ať je tento rok lepší než ten předešlý. Hodně zdravíčka a ať se nám všem splní všechna naše přání :srdce: děkuji za podporu v této skupince, moc mi to pomáhá :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
1.1.26 12:47

@Liskulaska ja brala 2 roky inofolic a femibion. Neotěhotněla jsem a žádné výrazné změny jsem nepozorovala. Před ivf jsem se na to vykašlala a pořídila si kvalitní vitaminy v podobě myoinositolu, aktivní kyseliny listové, přidala jsem koenzym, plus dále pokračuji v klasice - magnezko, D, Zinek, vápník, železo, atd.

Takže je to na tobě, záleží jak dlouho bereš, jestli bereš jenom to a jestli vidíš nějaké výsledky a jsi s tím spokojená. V myoinostilu bych určitě pokračovala, ale přidala bych další spektrum vitaminů + koenzym (u toho je snad údajně prokázane, že může ovlivňovat kvalitu vajíček). Za mě je femibion, i ten slavný inofolic jenom marketing.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
1.1.26 12:48

@Luci377 i tobě hezký a úspěšný rok :srdce: hlavně zdravíčko a splnění všech přání :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
1.1.26 13:23

@Kitokato diky za rady, menit to urcite nebudu, myo inositol od brainmaxu je kvalitni a femibion mi vyhovuje :nevim: - nerada beru hodne prasku najednou.
CoQ10 jsem take brala, ale drazdil mi zaludek (bylo to spis asi znackou), nicmene nemam momentalne touhu to zacit brat znovu :mrgreen: navic za ten mesic to stejne efekt moc mit nebude :mrgreen: Maximalne ze by mi to vyslovne doporucila dr.
Spis jsem doufala ze bych to treba mohla vysadit, nebavi me na to furt myslet a hlidat si budik :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
2.1.26 09:27

Ahoj holky, tak ja se k vám asi přidávám… partner teda ještě o ivf neni přesvědčený, ale ja uplne nevim, jestli vidim jinou cestu. Prirozene mam pouze anovulační cykly, mam za sebou 2 stimulované cykly se snahou o prirozene početí a 3× jsme byli na IUI.. ted jsem zkusila všechny léky vysadit, jestli se něco nezměnilo a zas anovulační cyklus… nejvíc mě trápí, že nemám nadváhu, jím zdravě celý život, dělám jógu 4-5× týdně a očividně to ani přístupem k životu nemůžu ovlivnit 🙈 tak nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5563
2.1.26 09:32

@Makronka15 Ahoj a vítej. Anovulační cykly, kor když k nim není zjevný důvod, je při snaze o otěhotnění fakt problém. Na druhou stranu, IVF by u vás mohlo mít fakt slušnou šanci na úspěch.
Co partnerovi na IVF vadí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
2.1.26 10:08

@Makronka15 vítej u nás 😊 souhlasím s Grace, pokud je to jediný problém, tak si myslím že je dost možné, že se povede hned první transfer v rámci ivf :srdce: partner na spermiogramu byl? U něj vše v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
2.1.26 10:11

@Gracetheworld díky moc.. spis z toho ma asi strach zatim z nedostatku informací, řešíme to fakt par dni.. a ma porad pocit ze se to povede prirozene, ze prece jsou lidi kterým to dlouho neslo a po nějaké době se jim to povedlo 🙃 coz jakoby ano, ale ja nechci cekat roky.. jako výhoda mi prijde ze pred kazdym IUI mel fakt perfektní spermio, tak bychom mohli mit fajn šance na úspěch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.