Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Nola7 tak super, pokud nam nevyjde tento transfer (byla jsem v sobotu), tak pujdeme jinam. Chodím do Repromedy a take uz od nich mame jedno dítě, ale teď se tam chovají nejak divně a hlavne neberou vubec telefony a neodepisuji na zprávy a emaily. Pokud se mi dnes neozvou budu muset řešit recept na utrogestan u svého gynekologa
to se mi vubec nelíbí, nechali jsme tam dost peněz na to aby na nas tak kašlali.. tak právě proto se ptám, jaké jsou zkušenosti jinde
tak budu držet palce at Vám to vyjde ![]()
@Sarka81293
Tak držím palce, ať to nemusíš řešit a transfer dopadne druhým drobkem
chápu naštvání, to by mi taky vadilo. Mě se třeba na naší klinice líbí, že je malá a nefunguje tak žádný koordinátor, takže když volám a potřebuji něco řešit, tak ve většině případů mě přepoji přímo na moji lékařku, což je moc fajn. No a děkuji, už se nemůžu dočkat a nervy pracují samozřejmě ![]()
@Sarka81293 Já mám naše 22km.. Takze naštěstí v pohodě.. No stále vše ok, až na ty horka.. Já ani u malého necítila vůbec nic..Jeej, tam to já se k nám dovolala vždy 🙏🏻
@Ifka19 @Luci377 @Liskulaska
Mám stimulaci udělanou na mou váhu a amh, aby se předešlo ohss, ale žádná jistota samozřejmě neni, ze ho nebudu mit ![]()
Rekovelle, kde jsou jednotky dle váhy a od 6.dc Ganirelix a ten prý bude lehce štípat ![]()
Kontrolu mam příští týden v úterý, tak jsem zvědavá.
@Lucii_V moc držím palce, každopádně máš už asi dávno po ms tak by to mělo být vše v pořádku ne?
Moc děkuju holky
Moc doufám že to bude v pořádku ale MS může myslím držet progesteron.. tak uvidíme
Ahoj holky, tak Olafa už mám u sebe ❤️ byly jen hranolky z Mekáče 😃. Teď už jsem zavrtaná pod dekou u filmu a odpočívám 😇.
@Ifka19 já jsem se bránila nějakému názvu, ale manžel s tím přišel a nakonec se mi to i líbí 😃. A ty jdeš kdy?
@Orchidejka13 Ty jo, tak to neznám, respektive neznám nikoho, že by měl tohle, je mega léků teda… U mě předpokládali OHSS, tak mi upravili závěrečnou a ještě dostala léky, ale stejně jsem se měla sledovat, kdyby náhodou 🙈, je to velký strašák.
@Tykla děkuju ❤️. Jojo já jsem si to tentokrát nějak jinak nastavila. Všechny testy mám u kamarádky abych to neměla doma a cítím se víc v klidu. Ten stres ze mě opadl a takové to divné rozpoložení ještě v noci, ale teda nedokázala jsem usnout tak jsem utahaná 😃
@Marcela_dogmom pod dekou?
tak to bych dneska umřela, u nás je stále 35 stupňů, doma 30 🤣 🤣.
@Marcela_dogmom já taky nechtěla dávat název, ale když sněhulák, tak to byl Olaf I. 🙈 Já nevím, blíží se mi krámy, poprvé po potratu, tak nevím, co čekat, myslela jsem, že třeba se zadařilo, když jsme na kontrole chytli ovulaci, ale bohužel, včera jsem zkoušela test, sněhobílo a dneska mám špinění… V srpnu máme další konzultaci, jak jsme se rozhodli, takže další trasfer září, nebo spíš říjen, v září mám půlroční velkou kontrolou štítné.
Hezky odpočívej, ať se hezky zavrtá ❤️
@bonsaj493 fakt?? U nás prší a je 18 stupňů 🫣. No ale říkám si, že je to lepší, než ty vedra.
@Ifka19 Ano, je to lék pro pacientky s pcos a vyšším amh a ja mám amh 5 a před par měsíci jsem mela 1× clostyl a udělalo se mi 6 velkých dominantních
tak z toho důvodu mam tento lék. Doktor si dělal srandu, ze mi mohli udelat stimulaci jen clostylem ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.