Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, tak se s radostí a obrovskou pokorou připojuju do té pozitivní vlny co tu jede
já dneska 14 DPT a test z krve pozitivní, HCG něco přes 1200
Tak snad to tentokrát dobře dopadne ![]()
Já teď 10 dní budu vysazovat ty léky co beru kvůli zádům a pak KETu nic nebrání
. Budu mít teda rehabilitace, ale ty si holt dám bez procedur, jen cvičení. Už ten transfer nechci zase odkládat
.
@Ifka19 píše: Více
Jj výsledek krásný, ale ty embrya se nechytí. Zbývá nám mozaika, kterou jsme ani nezvažovali a teď najednoučekáme na konzultaci s genetikem, za pár dnů čekám ovulaci, tak asi zároveň zkusíme nativ, protože co jsem si hledala, tak si myslím, že genetik transfer té mozaiky nedoporučí.
Mrzí mě vaše ztráta
a moc ti přeji hodně sil do dalšího pokusu ![]()
@Gracetheworld píše: Více
Chodíme do Reprofit Ostrava a musím říct, že jsme hodně spokojení, spíš bych řekla, že jsme komplikovaní, protože holkám v diskuzi vychází první max druhé transfery. Já jsem to s tím era první pochopila tak, že jít jinam jen na ten test. Mě asi nejvíc,,vadí,, ta psychická zátěž, čekání na výsledky odběru, vývoje, genetika a celkově pak zda bude ovulace zda se embryo rozmrazí a tak a o cenách ani nemluvím no, to je taky šílenost.
Rozumím tvému strachu, ale pevně věřím, že přeléčeni toho zánětu pomůže a embryo si to vybojuje, navíc mi přijde co tu čtu, že v Clayo dělají zázraky ![]()
@bonsaj493 huraaaaa
a stihas to jeste v cervenci? Bude v nativu?
@muminek5 já jsem se potom dočetla, že se u tebe bohužel žádné nechytlo, nejhorší je, že se neví důvod? Já pořád přemýšlím, co se mohlo stát, že bych chtěla vědět, stalo se to proto a teď uděláme něco jinak, ale nikdo mi odpověď nedá…moc držím pěsti, je to dlouhá cesta ![]()
Ahoj holky chtěla bych se zeptat dnes jsem 8 den po transferu 3 denního embrya a test čistý negativní včera byla čárka lehce viditelná předevčírem taky jakoby začínal duch, muze se me to jeste navýšit? A nebo uz je to marné
@Meruňka25 ja u prvního mela ducha 11dpo, takze 6 den po vkladu 5 denního. Pockala bych jeste ty dva dny. Preci jen 3 denni se muze vyvíjet jinak rychle jak 5 denni
@Meruňka25 jeste je stále brzy u 3denniho embrya, má ještě čas 🙂
Držím palce 🍀
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.