Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Vena123 no nemáš to vůbec jednoduché, ale neboj ikdyž ted se to zdá jako věčnost ono to uteče uvidíš ![]()
@prcek76:
to jsme dopadly stejne, pokud mi na kontrole nenajde nejaky problem
drz se
@Myška87 píše:
@prcek76:to jsme dopadly stejne, pokud mi na kontrole nenajde nejaky problem
drz se
Už to jde ale ještě to není ono. S dr.jsem si hned naplánovala na srpen celkový vyšetření a on mi na oplátku doporučil vitamínky - SUPERFOLIN je to český výrobek a cenově super. Brala jsem mimistar od GS ale měsíčně 900kč což jsem hlavně platila reklamu…
@zdend76 to neeeee
chjo, červen tu teda nebyl moc šťastný ![]()
třeba ještě něco vykoumáte, drž se ![]()
@Vena123 to snad neeee
nechceš nasadit ještě kontryhel? třeba by se růst ještě nastartoval
@Ginuš
je mi to moc líto ![]()
dej si pauzičku a pak nám zase napiš, rády tětu uvidíme ![]()
@Ginuš drž se a opatruj. A když tak zase někdy v nějaké diskuzi. ![]()
Taky jsem měla zaječí úmysly, ale sešly se tu tak super holky, že i když moc nepřispívám, alespoň nakukuju. ![]()
Příspěvek upraven 26.06.15 v 20:01
Holky my to tu teda vedem
V červenci to musíme roztočit a trochu zvednout statistiky úspěšnosti ![]()
@kat kat @Ginuš @aguti @aliko @prcek76 @Myška87 @pcd je to tu fakt na hov… tak já nevím, co nějaký zaklínadlo „abrakadabra těhotná“ co v těch CARech proboha dělají? Tak snad s někým v červenci prolomíme ledy, s KETíkama, že? @Ginuš @aguti?
Jinak jsem pila a doplnkovala vše co šlo, i ten hnunej kontryhel, a nic. Což sliznici by ještě asi stihli vyhnat, ale mám ještě ty vaječníky velký a těžko poznat zda je tam dominantní folikul… prostě to k tomu není
Jsem zvědavá, zda mi gyndař bude schopen ještě táhnout PN, zase přerušovat jí na 14 dní, než začnu zopat estrogeny
je blbost.
@Ginuš @prcek76 mrzí mě to holky
je to děs, člověk tomu obětuje vše a odměna žádná
což o to já bych bojovala dál, ale bohužel můj už rezignoval
včera sem nebyla schopná vůbec ničeho, ani se převléct natož se umýt
a říkal, že takhle už ne, že už se trápit nebudu
nechápe, že takhle se trápím ještě víc
![]()
@zdend76 není to lehký :S Na druhou stranu to je tvoje první nepovedené IVF a už máš drobka, který se povedl napoprvé… nechci tvé trápení a snažení nějak zlehčovat, ale to je v porovnání s mnoha holkama tady přece jen dost dobré skóre…
Ahoj holky.. pravidelne vas ctu, ale davala jsem si po neuspesnem ET trochu pauzu.. ted uz mam dva cykly po a akorat prisla menz.. Pokud pujde vse dobre tak bych mela jit ted na KET dvou embryek.. Uz ani nevim, zda se tesim nebo desim.. K cemu je dobry ten kontryhel? Se sliznici problem nemivam, jen mi pomalu a malo zraji folikuly..Muze to pomoct… Mam strach, ze se nepovede prirozeny cyklus a budu muset zase mesic cekat ![]()
@Ploutvik: ahoj, neco o kontryhelu http://www.dedekkorenar.cz/…ntryhel.html,
http://zena.centrum.cz/…clanek.phtml?…
preji, at se ti prirozeny cyklus povede, ja ho nezaziiji nikdy, ale jak jsem psala, s hormony to neni tak zle ![]()