Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Vena123 ale prdlajs zázrak, normálně je to ještě to poslední v řadě, cos ještě neměla, tak hned po gardenele a streptokokách to bude
![]()
@Vena123
Ahojky.
Zitra to bude tyden, co mam v sobe bojovnika, nooo a uz id tretiho dne obcas bolest jako pred menses. Ted rano me to i probudilo az jsem se lekla, ale asi je to normalne, ne? Jinak od vcerejska cejtim zaludek a to ani nemusim nic jist anebo byt po jidle
snad to jsou dobra znameni
v sobotu odjizdime na dovcu a testovat mam 17.7., tak uz jsem zvedava.
@bejdulka Ahojky, ja to mela uplne stejne a zitra koncim 7tt. ![]()
Ahojte holky,
píšu tentokrát anonymně, protože chci doporučit stránky jedné známé, která dělá krásné háčkované věcičky.
Jukněte.
Je zrovna jako jedna z mnoha mých kamarádek na mateřské, takže Vám může vyrobit cokoliv si budete přát.
papa
m
Hezke
ale vetsinea z nas zatim bohuzel pro takove vecicky nema vyuziti ![]()
Ahojky, holky trochu nam to tu umlklo. Ja byla predvcirem 12dc na kontrole a ono je uplne zazrakem vsechno ok.. sliznice 8mm.. folikul 18mm.. Vcera pregnyl a ve ctvrtek budu volat v kolik na KET.. Plan zavest obe zmrazena embryjka.. Jsem optimisticka jako nikdy.. takovyhle ukazkovy cyklus jsem nemela ani s clostikem.. Vetsinou jsem takova pochybovacna a strizliva.. Ale ted tomu proste chci verit..!!
Jeste me napada.. je pred KET zakaz sexu? Nam teda vubec nic nerekli.. a mam pocit ze kdyz za tech let nic.. tak by byl zazrak, kdyby se ted povedlo vsechno..;-) Ohrozit KET to asi nemuze ne?
@Ploutvik Tak to je super, je fajn, když se takhle optimisticky nastavíš, vliv to nemá, maximálně 3 vaječný trojčata, kdy se vám to povedlo i přirozeně…pak by byla otázka, která ta embrya se třeba chytla
![]()
Holky. Tak pridavam aktualni info, aby to tady zase ozilo. Dnes jsem 7den po ET a za tyden delam test
zatim me porad poboliva bricho jako pred menses a kazda navsteva wc je pro me stresujici, pac cekam, co tam najdu, nastesti zadny spineni nic, jen ten utrous
nekde jsem cetla, ze jsou rozhodujici 8-9den po ET, tak jsem trosku nervozni, ale verim tomu, ze v patek 17.7. (urcite stastny datum) tam objevim dve carky ![]()
jinak dneska jsem si koupila jenom jeden tehu test a spesl vitaminky pro miminko
tak snad to nezakriknu.
@bejdulka Drzim moc palce!! Ja uz 7den vedela ze nic.. takze u tebe super stav ![]()
Ahoj holky, nebyla jsem tu strasne dlouho a chci vas povzbudit ![]()
Mam uz 3mesice za sebou a uvedomuju si, jake mam stesti, ze se nam to povedlo hned. Zaroven v IVF zpatruji velky zazrat, kdovi jestli bych bez nich nekdy pocla.
Vsechny se drzte, tem co jsou po Et drzim palce a myslete na to, ze IvF ma nejvetsi uspesnost v lete ![]()
Jiste vam to vsem dopadne. Ja cekala na zazrak 3roky a klinika pomohla.
@Ploutvik
jsme na dovoleny na horach a mam jen jeden test, takze az v patek ![]()
jinak furt jsem takova vypsychla z toho, co me ceka, co objevim, az pujdu na wc, zatim teda nic, zadny spineni, jen obcas jakoby mam pocit, ze ze me neco vysplouchlo, bezim na zachod a nic, jakoby vytok ci co, vodovy, a samozrejme ten utrous
dneska mam trosku zaludek na vode, mela jsem trosku prujem a tekla me z nosu krev, fakt slusny vykyvy ![]()
tesim se a zaroven bojim patku ![]()
@bejdulka Hele to je strasny tyhle stavy nejistory, nervozity, teseni a strachu
Mam pocit ze se z toho kolotoce neda dostat.. Drzim pesti!
@Evenka
ahojky
dneska jsem 10den po ET a bojim se, ze zacinam spinit, zatim mam intimku jen takovou lehce zabarvenou, jen naznak, uplne minimalne, ale kdyz jsem ted zavadela utrogestan, tak na prste to bylo trosku videt ![]()
Myslis, ze to muze souviset i s tim, ze jsme vcera vic prochazkovali a zitra bych to jakoby mela dostat? Jaks to mela ty? Zacinam trosku hystercit. Hlavne si to jakoby nechci privolavat, tak se furt necim zamestnavam, abych taky nemusela furt litat situaci kontrolovat na wc.