Ivf květen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
988
19.6.20 07:15

Ahoj holky a @Adri56 :) jsem do téhle skupinky chodila pravidelně, teď jsem tu dlooouho nebyla. Koukala jsem na pěkné //, smím gratulovat? Kéžby jsem už měla taky pozitivní test :). A jak se máš? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
19.6.20 08:26

@Kathaa Jojo teď jsem se nějak, odmlčela 😁 😊 Snad můžeš gratulovat, doufám :) Krev byla 16. den po ET 3316 a na utz jdu až k mému doktorovi 1.7. a do Gennetu na utz až 8.7. přijde mi to za dlouho :/ Raději bych šla dřív abych se ujistila že je vše dobré.. Nebooj taky budeš mít, to je jasná věc 😊 A ty jsi taky po transferu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
988
19.6.20 08:49

@Adri56 Jeee, to je krásné! Super, blahopřeji :dance:. To věčné čekání pořád na něco… to je hrůza, to znám velmi dobře :zed:. Mě čeká ET zítra. Kolují ve mě smíšené pocity radosti a strachu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
19.6.20 09:10

Moc děkuji, no právě pořád čekat a pro mě je nejistota asi to nejhorší. Přemýšlím jestli si nedojdou alespoň na krev jestli to stoupá když nebudu mít utz. Podle kalkulačky jsem dnes 5+4 :) 20 den po ET :) Jeee tak to držím pěsti, to se určitě povede 🍀 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
19.6.20 09:11

@Kathaa Já jsem měla taky smíšené pocity ale potom když mělo už na to dojít a já čekala na pokoji s plným mocakem tak jsem měla úplně jiné myšlenky 😂 Myslela jsem že se tam počůrám 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
988
19.6.20 09:17

@Adri56 Právě. Taky si říkám jestli ten plný močák vydržím, protože už ted, asi čtyři dny, chodím strašně často, jak dodržuju ty tekutiny a bílkoviny…ale jo, převažuje to těšení nad strachem. Na krev si klíďo dojdi, ať jsi klidnější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.20 17:43

@Ajkule a gynekolog ti nic nedoporučoval? Měli sme si to taky diktovat sami ach jo 😥 já jsem teď po KET 6tt zamlklé tehu 🤦‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí