Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky a @Adri56
jsem do téhle skupinky chodila pravidelně, teď jsem tu dlooouho nebyla. Koukala jsem na pěkné //, smím gratulovat? Kéžby jsem už měla taky pozitivní test
. A jak se máš? ![]()
@Kathaa Jojo teď jsem se nějak, odmlčela 😁 😊 Snad můžeš gratulovat, doufám
Krev byla 16. den po ET 3316 a na utz jdu až k mému doktorovi 1.7. a do Gennetu na utz až 8.7. přijde mi to za dlouho :/ Raději bych šla dřív abych se ujistila že je vše dobré.. Nebooj taky budeš mít, to je jasná věc 😊 A ty jsi taky po transferu?
@Adri56 Jeee, to je krásné! Super, blahopřeji
. To věčné čekání pořád na něco… to je hrůza, to znám velmi dobře
. Mě čeká ET zítra. Kolují ve mě smíšené pocity radosti a strachu…
Moc děkuji, no právě pořád čekat a pro mě je nejistota asi to nejhorší. Přemýšlím jestli si nedojdou alespoň na krev jestli to stoupá když nebudu mít utz. Podle kalkulačky jsem dnes 5+4
20 den po ET
Jeee tak to držím pěsti, to se určitě povede 🍀 😍
@Kathaa Já jsem měla taky smíšené pocity ale potom když mělo už na to dojít a já čekala na pokoji s plným mocakem tak jsem měla úplně jiné myšlenky 😂 Myslela jsem že se tam počůrám 😃
@Adri56 Právě. Taky si říkám jestli ten plný močák vydržím, protože už ted, asi čtyři dny, chodím strašně často, jak dodržuju ty tekutiny a bílkoviny…ale jo, převažuje to těšení nad strachem. Na krev si klíďo dojdi, ať jsi klidnější ![]()
@Ajkule a gynekolog ti nic nedoporučoval? Měli sme si to taky diktovat sami ach jo 😥 já jsem teď po KET 6tt zamlklé tehu 🤦♀️