Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Vevo22 Drzim pesti at se to pekne pripravi na ten pristi tyden! 19 DC bude KET, 20. 12 mi prisla MS a 21.12 jsem zacala brat Estrofen a od toho to pocital.
Ahoj holky… taky se přidávám😊 čekám na 🔴, která má dorazit každou hodinou a začínám od 2 DC stimulovat Gonalem 125, mám vysoké AMH podezření na endometriozu. Jinak máme za sebou 2× neúspěšné IUI a teď první IVF😊.. je to super, že nás tu je tolik ❤️️
@JancaSm. Ahojky. Ano to je super, že jsme se tady tak sešly a můžeme se vzájemně podporovat atd
Taky jsme měly dvě IUI, ale doktor říkal že u nás je to opravdu zbytečné
po první IUI jsem měla silné křeče v podbřišku. Připomnělo mi to počáteční kontrakce, šlo to i do kříži. Jinak já už dvě děti mám z předešlého vztahu. 12Klárka 10 let Viktorka.
Nam UIU taky řekli, že uplně zbytečné, tak to ani nebudeme zkoušet.. 🤷♀️
@Millllli ahaa jo tak 🙂drzim palce✊A preji hodne stesti ☘️️😇take mam ten estrofen tak uvidime 🙂a budete mit k tomu jeste neco? Ja budu v patek nejaky 9 den cyklu tak je mozne, ze ten ket budu mit pozdeji, nevedela jsem ktery den se dela transfer v rizenem cyklu, ale asi hodne zalezi na vysce a vrstvach delozni sliznice 🙂a zkouseli jste ket v nativu? Nebo z jakeho duvodu mate rizeny cyklus?
@Verun9 já měla minuly měsíc po druhým IUI ovulační krizi a málem sem se zblaznila bolestí.. to bylo fakt šílený, ale doktorka řekla na rovinu, ze tam je minimální úspěšnost 😕 zase jsem si zkusila do sebe píchnout injekci, takže dobrý trénink 😀 Já nikdy těhotná nebyla, do IVF vkládám velký naděje 😊
@JancaSm. No to jo apoň jsme si nacvičily injekce
držím palce
@Verun9 taky držím👍🏼 Od zítra začínám Gonalem a v pondělí UT.. ale těším se moc😊
Ahoj holky. Chtěla bych se k Vám přidat, ať nás je na ten magický leden víc
zítra mám 3.den stimulace, v pátek kontrola u dr (chodíme do reprofitu v Ostravě) a příští týden odběr. Je to první ivf tam jsem zvědavá. Mícháji se ve mě pocity. Jsem nadšena, trosku se i bojím a hlavně prosím cely vesmír, ať už to konečně klapne ![]()
@Vevo22 Ahoj, ne v nativu ještě ne. Řázený jen proto, ře doktor tomu více věří, že si naplánuje transfer sám podle léku. Sliznici mám pěknou potvrdil 9mm a vrstenou tripleline což je prý to nejlepší. Tak uvidíme. U řízeného cyklu se chodí na KET 19-20 DC.
@Barulenka002 ahojky, vítej ☺️️ už je náš tu opravdu hodně.
Budu držet palce 🍀
Holky, jak řešíte IVF a rodinu, kamarády? Jste ohledně toho otevřené a nebo si to necháváme pro sebe?
@Millllli no tak to je super
Tak drzim palce aby nam to vyslo
ono opravdu tech nazoru ne vice, clovek se v tom uz ztraci 🙈a do jakeho centra chodis 🙂
@Barulenka002 @Barulenka002 vítej
tvé pocity vnímám úplně stejně a určitě to ma má každá z nás. Rikam si, že nejhorší bude asi to čekání jestli se zadařilo.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.