IVF leden/únor 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
519
10.2.19 12:08

@Nina.Praha utrogesten jsem mela uz tusim pred opu :lol: ani nejak nevim kdy presne,uz v tom mam zmatek:lol: :lol:v caru mi rekli rekli tak dva dny utogestan po et polykat,pak uz muzu zavadet.. jinak jsem mela 4 vajicka,ale 1 bylo nezrale,povedly se 3 embryjka,ale jedno se treti den zastavilo.. takze mam vlozene jedno 5ti denni a mame jednoho mrazacka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
10.2.19 12:31

@HankaRud ahá, špatně jsem to pochopila. Takže utrogestan jsi měla už od opu, akorát polykat až pak zavádět. Už tomu rozumím. :palec: tak to je možné, že budeš mít to bříško nafouklé. Já celou dobu utrogestan jen zavádím. Když jsem zapila první dvě bobule, tak jsem strávila půl den s hlavou v míse… :poblion: :mrgreen: a myslím, že opravdu způsobuje jakoby vyklenutí břicha nebo jak to říct… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
10.2.19 12:32

@HankaRud přeji aby ti to vyšlo hned napoprvé a jednoho mrazáčka využila jako sourozence! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
10.2.19 13:03

@Nina.Praha ja to k zmatene napsala :lol: :lol: mam pocit,ze mi to et nejak nemysli :lol: :lol: doma ze me maji srandu,ze uz ted mam tehotnej mozek :lol: :lol: jinak dekuji a zeptam se v jaky fazi ted jsi ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
10.2.19 13:03

tak holky… u nas dve carky… zitra jdeme na krev a snazime se jeste moc neradovat abychom pak nebyli zklamani… ale dve carky na testu jsem jeste nikdy nemela takze jakkoliv to dopadne, je to nejaky pokrok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
10.2.19 13:07

@martusia to je skvělé!!!! Hlavně se opatruj!!! :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
10.2.19 13:08

@HankaRud zejtra jdu na kontrolu do Car, chystám se na Ket v řízeném cyklu… uvidíme jestli sliznice vyroste tak, aby bylo možné KEt provést… minule mi zvýšila dávkování estrofemu, tak snad se to zlepší. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
10.2.19 13:26

@Nina.Praha tak budu drzet palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
10.2.19 20:44

@martusia Tak to je super ;) tak se opatruj ;) doufám že vše dobře dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
11.2.19 17:53

@martusia Ahoj :mavam: tak jak dopadla krev? Doufám jen v dobré zprávy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
11.2.19 18:28

@Nina.Praha @Ella2112 holky, moc dekuji! :-) vysledky krve az zitra, ale test stale pozitivni a i na utz uz je neco videt :-) … tak snad… doufame moc, oba jsme tomu asi moc neverili protoze pronasleduje nas nejaka zivotni smula… je to krasne a snad mimi vydrzi v brisku… preju Vam abyste brzy sdelily tady podobne dobre zpravy! :-) a jak se ma @HankaRud?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
11.2.19 18:52

@martusia tak dál držím palce :palec: mě včera i dnes trochu bolelo břicho jako před MŠ, ale ta nemá přijít v neděli.. každopádně v neděli se testnu :lol: a ve středu 20. máme jít na krev,tak snad taky prsou drzi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
11.2.19 19:02

@martusia tak to je super :potlesk: tak smůla snad už je za vámi a štěstí před vámi ;) zítra dej vědět co krev ;) @HankaRud tak snad MS nedorazí!!!! ;) Držím palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
11.2.19 19:06

Já jsem dnes 9 DPO a zkoušela jsem test…a jak jinak zase jenom já tam něco vidím :lol: asi jsem už paranoidní nebo blázen :lol: zkusím znovu ve středu nebo počkám do soboty ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
11.2.19 19:37

No nevím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie