Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Nina.Praha utrogesten jsem mela uz tusim pred opu
ani nejak nevim kdy presne,uz v tom mam zmatek:lol:
v caru mi rekli rekli tak dva dny utogestan po et polykat,pak uz muzu zavadet.. jinak jsem mela 4 vajicka,ale 1 bylo nezrale,povedly se 3 embryjka,ale jedno se treti den zastavilo.. takze mam vlozene jedno 5ti denni a mame jednoho mrazacka.
@HankaRud ahá, špatně jsem to pochopila. Takže utrogestan jsi měla už od opu, akorát polykat až pak zavádět. Už tomu rozumím.
tak to je možné, že budeš mít to bříško nafouklé. Já celou dobu utrogestan jen zavádím. Když jsem zapila první dvě bobule, tak jsem strávila půl den s hlavou v míse…
a myslím, že opravdu způsobuje jakoby vyklenutí břicha nebo jak to říct… ![]()
@HankaRud přeji aby ti to vyšlo hned napoprvé a jednoho mrazáčka využila jako sourozence! ![]()
@Nina.Praha ja to k zmatene napsala
mam pocit,ze mi to et nejak nemysli
doma ze me maji srandu,ze uz ted mam tehotnej mozek
jinak dekuji a zeptam se v jaky fazi ted jsi ty?
tak holky… u nas dve carky… zitra jdeme na krev a snazime se jeste moc neradovat abychom pak nebyli zklamani… ale dve carky na testu jsem jeste nikdy nemela takze jakkoliv to dopadne, je to nejaky pokrok ![]()
@HankaRud zejtra jdu na kontrolu do Car, chystám se na Ket v řízeném cyklu… uvidíme jestli sliznice vyroste tak, aby bylo možné KEt provést… minule mi zvýšila dávkování estrofemu, tak snad se to zlepší. ![]()
@martusia Tak to je super
tak se opatruj
doufám že vše dobře dopadne ![]()
@martusia Ahoj
tak jak dopadla krev? Doufám jen v dobré zprávy ![]()
@Nina.Praha @Ella2112 holky, moc dekuji!
vysledky krve az zitra, ale test stale pozitivni a i na utz uz je neco videt
… tak snad… doufame moc, oba jsme tomu asi moc neverili protoze pronasleduje nas nejaka zivotni smula… je to krasne a snad mimi vydrzi v brisku… preju Vam abyste brzy sdelily tady podobne dobre zpravy!
a jak se ma @HankaRud?
@martusia tak dál držím palce
mě včera i dnes trochu bolelo břicho jako před MŠ, ale ta nemá přijít v neděli.. každopádně v neděli se testnu
a ve středu 20. máme jít na krev,tak snad taky prsou drzi ![]()
@martusia tak to je super
tak smůla snad už je za vámi a štěstí před vámi
zítra dej vědět co krev
@HankaRud tak snad MS nedorazí!!!!
Držím palce ![]()
Já jsem dnes 9 DPO a zkoušela jsem test…a jak jinak zase jenom já tam něco vidím
asi jsem už paranoidní nebo blázen
zkusím znovu ve středu nebo počkám do soboty ![]()