IVF leden/únor 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
66
5.2.19 19:56

@HankaRud Ahoj :-) tak at se Vam to rovnou podari! :-)… my uz tyden po ET… davate jedno embrio nebo rovnou dvojcata? :-) v kterem caru jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
5.2.19 20:00

@martusia dekuji, at se to povede i vam :srdce: my si nechame zatim jedno.. chodime do pronatalu v ceskych budejovicich, jsou tam vsichni uzasni..kam chodite vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
5.2.19 20:02

@HankaRud do Arlety v Kostelci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
5.2.19 20:13

@martusia a jsi ted na neschopence nebo fungujes normalne? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
5.2.19 21:02

@HankaRud Jsem na neschopence. Pracují s lidmi s mentálním postižením, kteří své problémy často řeší tak, že do nás bouchnou, zlomí nám nos, začnou nás škrtit apod… takže podmínky pro uhnizdovaní miminka lehce nic moc :-) Kdybych měla normální práci tak bych chodila, doma se ten čas nějak hodně roztahuje a je těžký na to embrijko furt nemyslet. A Ty zůstaneš doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
5.2.19 21:08

@martusia aha,tak to je jasny.. ja jsem osvc a ted mam klid pred sezonou,takze jsem doma a aspon pletu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jinak maluju keramiku,coz neni nic co bych nemohla delat i jako tehule..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
5.2.19 22:14

@HankaRud Vítej :mavam: tak snad to hned vyjde ;) držím palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
5.2.19 22:30

@Ella2112 dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
5.2.19 22:36

Ahoj všem!
Mohla bych se k vám také vtírnout? :lol:
Za cca 3 týdny bychom měli začít stimulovat na první IVF a jelikož jsem úplný začátečník, co moc nemá představu jak to chodí, tak bych to celé ráda s někým sdílela :oops: :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
5.2.19 23:21

Ahoj @Freya10 :-) vitej mezi nama :-) tak kdybys mela nejake otazky jak to chodi a tak, tak ptej se klidne :-) koukam, ze uz jedno dite mas, to se povedlo prirozene?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
5.2.19 23:39

@martusia Ahojky, díky za přivítání! ;)
Jojo - máme čtyřletou dceru, počatou přirozeně po cca roce snahy…ale je asi spíš zázrak, protože dva měsíce před jejím početím byl manžel na spermiogramu a katastrofa :oops: . No a pak dva roky snahy o druhé miminko, po těch dvou letech opět katastrofální spermiogram, při čekání na IVF loni na jaře se opět (zřejmě omylem :lol: ) zadařilo přirozeně, nicméně bohužel v cca 7tt ZT a následná revize…no a teď po dalším skoro roce tedy dojde (snad) na IVF :lol: .
U nás tedy zřejmě špatná morfologie a pohyblivost spermií + u mě rozhozené hladiny LH a FSH (ale to vypadá, že je otázka až tak posledních dvou let)…
Jsme v CARu v Podolí v Praze (rodila jsem tam první dceru, podstoupila jsem tam tu revizi, narodila jsem se tam já… a tak nějak všechny svoje rozmnožovací snahy směřuju tam :lol: )…
Máme jít příští pátek na konzultaci před začátkem stimulace, ale hormonální profil mi byl dělán naposledy před rokem (před tím posledním těhotenstvím, co skončilo ZT), tak nevím, jestli se budou mít při nastavení stimulace o co opřít? Budu v tu chvíli týden před očekávanou MS… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
6.2.19 06:09

@HankaRud @Freya10 Ahoj holky, vítejte :D Čím je nás více, tím se lépe podpoříme a vzájemně si poradíme :D Snad vám to vyjde na první pokus. Já jdu zítra na určení protokolu, u mě to vypadá na dlouhý, takže bych už měla začít stimulovat. @Freya10 Tak to nevím, jestli stihneš, záleží jestli ti to udělá bez toho aktuálního hormonálního profilu. Já jsem zítra 19DC - taky asi týden a něco před očekávanou MS a je to taky moje první IVF, takže jsem s toho trochu nervózní :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
6.2.19 08:50

Ahoj holky.. za par hodin budu mit prdouska,tam kde ma byt a doufam,ze se bude drzet zuby nehty :) to je asi jediny co dneska napisu,protoze mam v hlavne absolutni prazdnotu a zmatenost :zed: :zed: :zed: :zed: drzim vam vsem palce i pesti at jsme na vanoce maminama :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
6.2.19 09:00

@HankaRud Tak moc, moc držím palce! :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
6.2.19 09:46

@Freya10 dekuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie