IVF leden/únor 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
608
23.3.19 16:50

@Veverka81 Ahojky-takze jsi nejaky 8tt?A na kontrolu te pozvali za tyden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.3.19 18:11
@Freya10 píše:
@Veverka81 Ahojky-takze jsi nejaky 8tt?A na kontrolu te pozvali za tyden?

Na kontrolu zase za týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
24.3.19 13:53

@Veverka81 Tak uvidíte za ten týden. Do té doby nemá cenu spekulovat (což chápu, že se lehko říká :lol:). Bude tu dost lidí, co se jim srdíčko objevilo později, stejně tak dost zamlklých těhotenství… nevím, jestli si to pamatuju dobře, ale myslím, že já loni měla gestační váček 26mm a v něm jen náznak embryonálního pólu a už to bylo hodnoceno jako ZT… ale myslím, že těch 26mm je současně hranice, od které musí být zřejmé embryo… tak to jste ještě pod hranicí ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
24.3.19 15:17

Holkyyyy, ja normalne zvazuju, ze si koupim ultrazvuk domu, at na „to“ muzu koukat kazdy den :lol: Achjoo, kontrola az za dva tydny :lol: Dneska jsme byli na vylete a teda sem tam me v podbrisku pichlo, tak snad to bude oukej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
24.3.19 20:21

@marlenka19 Ja si v minulém těhu pořizovala asi v 10tt Angelsounds - taky se mi stávalo dost situací, po kterých jsem byla celá jak na trní, jestli to dceři neublížilo :lol: Nicméně výletu bych se opravdu nebála ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
24.3.19 20:31

Tak o tom jsem ještě neslyšela, a teda asi jsem ani neměla slyšet, teď mi to bude šrotovat v hlavě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
25.3.19 06:51

@marlenka19 Jako já s tím byla tuze spokojená-mezi tím 10tt a 20tt ideál :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
25.3.19 22:03

Ahoj holky takže mám zasebou 3 ivf a konečně máme nadeji na miminko dnes bylo potvrzené z krve jinak z testiku jsem tušila už byly pozitivní nic nevzdavejte vždy je nadeje mi máme tedy darovane sperma ale i tak to bude jenom naše už jsem i prestala doufat a teď konečně to přišlo po 4.5 letech první naděje mít někdy miminko a každé ivf jiné záleží opravdu jenom na těle ženy pokud to tak má být bude přikládám foto jinak jsem po vložení 3 denni 8b2 jediné co nam zbylo z pouhých 4 nás mali bojovnik/ce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
26.3.19 08:08

@Nikol1712 Moc blahopřeji! Nám se zadarilo dokonce až ze 4. pokusu, už jsem přestávala doufat… Tak hlavne ať je teď vse jak má být, ještě máme před sebou dlouhou cestu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
26.3.19 12:04

@Nikol1712 gratulace! sikovny bojovnicek! :-) my take mame darovane spermie, ale to uz vubec neresime, jen nevime zda o tom, ze jsme meli darce rekneme rodine… premysleli jste nad tim nejak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
27.3.19 20:35

@martusia moje rodina to ví už od začátku že je to od dárce a úplně v pohodě vše záleží kdo ho vychova i tak bude nás obou :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
13.4.19 18:14

Ahoj vsichni👋 tak máme za sebou první konzultaci a 18.4 jedeme zas :palec: mám radost ze se to konečně řeší :dance: tak příští týden už budou nějaké Výsledky a půjdeme o krok dál :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.19 12:11

Ivf

Ahoj holky, já po prvním IVF a asi po nevydařeném po 10 dnu test negativní. Byli mi vloženy dvě vajíčka po 5denní kultivaci. Zítra konzultace s dr. Co dále. Máme ještě dvě zmražené, tak budeme doufat nevíte jak dlouho se čeká na další pokus? Děkuji a všem co tu jsou držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
26.9.19 11:03

Ahoj holky… tak od nasich pokusu ze zacatku roku uplynula uz nejaka doba a jsem zvedava jak se Vam dari:-)… jak se mate? my mame termin za 3 tydny, cekame kluka…cele tehotenstvi jsme meli dost narocne, ale zatim mimco roste a vse vypada v poradku… jen ja mam silene uzkosti a vubec nevim jak zvladnu byt matkou… a pamatuji si jeste jak po roce na klinice jsem si myslela, ze jakmile se nam podari otehotnet tak uz nic nikdy nebudu resit a budu do konce zivota nejstastnejsi zenou na svete :-) zdravim Vas vsechny! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí