Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Veverka81 Ahojky-takze jsi nejaky 8tt?A na kontrolu te pozvali za tyden?
@Freya10 píše:
@Veverka81 Ahojky-takze jsi nejaky 8tt?A na kontrolu te pozvali za tyden?
Na kontrolu zase za týden
@Veverka81 Tak uvidíte za ten týden. Do té doby nemá cenu spekulovat (což chápu, že se lehko říká
). Bude tu dost lidí, co se jim srdíčko objevilo později, stejně tak dost zamlklých těhotenství… nevím, jestli si to pamatuju dobře, ale myslím, že já loni měla gestační váček 26mm a v něm jen náznak embryonálního pólu a už to bylo hodnoceno jako ZT… ale myslím, že těch 26mm je současně hranice, od které musí být zřejmé embryo… tak to jste ještě pod hranicí
![]()
Holkyyyy, ja normalne zvazuju, ze si koupim ultrazvuk domu, at na „to“ muzu koukat kazdy den
Achjoo, kontrola az za dva tydny
Dneska jsme byli na vylete a teda sem tam me v podbrisku pichlo, tak snad to bude oukej.
@marlenka19 Ja si v minulém těhu pořizovala asi v 10tt Angelsounds - taky se mi stávalo dost situací, po kterých jsem byla celá jak na trní, jestli to dceři neublížilo
Nicméně výletu bych se opravdu nebála
![]()
Tak o tom jsem ještě neslyšela, a teda asi jsem ani neměla slyšet, teď mi to bude šrotovat v hlavě ![]()
@marlenka19 Jako já s tím byla tuze spokojená-mezi tím 10tt a 20tt ideál
.
Ahoj holky takže mám zasebou 3 ivf a konečně máme nadeji na miminko dnes bylo potvrzené z krve jinak z testiku jsem tušila už byly pozitivní nic nevzdavejte vždy je nadeje mi máme tedy darovane sperma ale i tak to bude jenom naše už jsem i prestala doufat a teď konečně to přišlo po 4.5 letech první naděje mít někdy miminko a každé ivf jiné záleží opravdu jenom na těle ženy pokud to tak má být bude přikládám foto jinak jsem po vložení 3 denni 8b2 jediné co nam zbylo z pouhých 4 nás mali bojovnik/ce
@Nikol1712 Moc blahopřeji! Nám se zadarilo dokonce až ze 4. pokusu, už jsem přestávala doufat… Tak hlavne ať je teď vse jak má být, ještě máme před sebou dlouhou cestu…
@Nikol1712 gratulace! sikovny bojovnicek!
my take mame darovane spermie, ale to uz vubec neresime, jen nevime zda o tom, ze jsme meli darce rekneme rodine… premysleli jste nad tim nejak?
@martusia moje rodina to ví už od začátku že je to od dárce a úplně v pohodě vše záleží kdo ho vychova i tak bude nás obou
![]()
Ahoj vsichni👋 tak máme za sebou první konzultaci a 18.4 jedeme zas
mám radost ze se to konečně řeší
tak příští týden už budou nějaké Výsledky a půjdeme o krok dál ![]()
Ahoj holky, já po prvním IVF a asi po nevydařeném po 10 dnu test negativní. Byli mi vloženy dvě vajíčka po 5denní kultivaci. Zítra konzultace s dr. Co dále. Máme ještě dvě zmražené, tak budeme doufat nevíte jak dlouho se čeká na další pokus? Děkuji a všem co tu jsou držím pěsti.
Ahoj holky… tak od nasich pokusu ze zacatku roku uplynula uz nejaka doba a jsem zvedava jak se Vam dari:-)… jak se mate? my mame termin za 3 tydny, cekame kluka…cele tehotenstvi jsme meli dost narocne, ale zatim mimco roste a vse vypada v poradku… jen ja mam silene uzkosti a vubec nevim jak zvladnu byt matkou… a pamatuji si jeste jak po roce na klinice jsem si myslela, ze jakmile se nam podari otehotnet tak uz nic nikdy nebudu resit a budu do konce zivota nejstastnejsi zenou na svete
zdravim Vas vsechny! ![]()